Įkraunama...
Įkraunama...

Master Cleanse, limonado dieta

sveikos
perziurejau visas temas dietu, bet neradau diskusijos apie limonado dieta. ji buvo sukurta pries 50 metu organizmui valytis, krentantis svoris, tai-salutis efektas.
dieta idealiai trunka 10 dienu. bet yra zmoniu, kurie ja naudoja tik 3-4 dienas, o buna tokiu, kurie 45 g.gif .
krenta po 1 kg per diena ar per dvi.
labai ispopuliarejo amerikoj po to , kai holivudo zvaigzdes pripazinom kad ja naudoja greitam svorio numetimui.

* 2 saukstai citrinos sulciu

* 2 saukstai klevu sirupo

* 1/10 arbarinio saukstelio malto kajeno pipiro

* 300 ml vandens
klevu sirupo LT gal nelabai yra, ir as jo negaliu pakest, slykstus skonis. as paskaiciau, kad jis dedamas tik tam, kad kaloriju kieki padidinti, todel galvoju ji pakeist medum. tikras medus yra labai naudingas, ir skanus.
kajeno pipiras yra vienas is parciu karciausiu pipiru pasauly. ir jo reikia pagal skoni, kiek tik pakeliat kartumo.
cia receptas vienai porcijai limonado, o reikia kokiu 6-12 porciju per diena.
bet sako, kad nesinori valgyt su situ gerimu. be to, reikia daug vandens gert. kiek galima daugiau.
dietos metu is organizmo issivalo toksinai, chemikatai, uzsilikes maistas, kuris yra prikibes prie zarnyno sieneliu menesiais, metais, desimtmeciais. is kuno isiena kilogramai uzsigulejusiu atlieku.
kas vakara reikia pasitustint, todel rekomenduojamos arba liuosuojancios arbatos, arba juros drusko vanduo. pasidaryt litra suraus vandens, is akmens druskos, ne is virtuvines, ir isgert, kiek gali. po tokio kokteilio is namu neikit, nes prasideda procesas, kurio metu reikia but netoli unitazo. todel ir rekomenduojama vakare.
***
prasvvieseja zmogaus oda, dingsta spuogai, grizta elastingumas, jos, isnyksta juodi paakiai, atsiranda energija, pagereja regejimas. isnyksta ar bent sumazeja chroniskos ligos. tai tik keletas teiginiu is daktaru.kaip ten yra teisybej, kas ten zino. as manau kad svoris krenta del to, kad issivalo tie uzstrige puviniai zarnose.
mano mokyklos direktorius laikesi sitos dietos kelias dienas, tikrai zinau kad jis ne svori bande numest, o organizma issivalyt. jis gyre.
sake pirmas pora dienu pradedi prakaituot smarve, prakaitas kitoks. bet po poros dienu atsiranda energija, lyg kas "batareike" i uzpakali istate.
***
tai ka manot?
as ruosiuos pradet, gal netsiandien. energijos visikai nera, pilvas issiputes, spuogeliai kazkokie atsirade.
jei pradesiu siandien, tai valgysiu tik vaisius ir darzoves, o ryt tik sultis, taip skrandie pripranta, kad maistas tiks skystas.
lauksiu komentaru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skirmuke: 23 lapkričio 2008 - 19:41
Labas Skirmuke! 4u.gif

Na, ar pradejai si organizmo valyma? Kaip sekasi? Labai idomu kaip tau ten toliau eisis si dieta, kris kg ar nekris g.gif Tai cia ,kaip supratau, tik sita gerima reikia gerti visas tas dienas ir nieko nevalgyti?? g.gif Ar sis geralas eina prie iprastinio maisto?

Siaip baisokai skamba dieta, jei vien tik su siuo limonadu reikia laikytis doh.gif
Atsakyti
vakar pradejau.
kol geri, valgyt nesinori, keista buvo. daug kartu i tulika laksciau, ir mazu ir dideliu reikalu.
vakare pavalgiau. siandien pati nezinau ko as valgiau.... net ne alkana buvau. bet namiskiai nuotaika sugadino, tai keptose bulvese nuskandinau pykti doh.gif
skanus tas limonadas. as dar vandens daug geriau.
is 4 citrinu gaunasi daugiau nei 200 ml sulciu. siandien valgysiu, bet ta limonada irgi gersiu.
ketvirtadieni padekos diena, sunestinis balius pas draugus. noresiu ir kokia margarita isgert, o nesinori gert nevalgius.
pradesiu vel gal nuo kitos savaites. ne tiek noriu numest svorio, kiek susitvarkyt virskinima. ka nesuvalgau, viskas netinka. diegliai sone, bezdu labiau nei vyras ir suo kartu sudeti, pilvas ispustas, energijos nera, is burnos kvapas kaip drakono.... net netesiu saraso. schmoll.gif paciai bjauru

Atsakyti
sveikos 4u.gif
Internete anglu kalba daug informacijos apie si organizmo valymo metoda, bet Skirmuke, vienas pataisymas - ten jokiais budais nepatartina klevu sirupo medumi keisti, kaip cia pati parasei. Truputi ziauriai skamba n dienu tik limonada gerti, bijociau taip ilga laika. Nu gal kokia viena diena, kaip iskrova ir pasidaryciau. g.gif niu, bet sekmes, rasyk kaip sekasi
Atsakyti
o man idomi pasidare ta druskas, kur zarnynui valyti - tai ten paprasta juros druska tik kad be jodo?
Atsakyti
taip, tai paprasta juros druska. ne stalo druska. sitas gerimas veikia kaip sluota zarnyne. zmogaus organizmas druskos neisisavina, ir todel gerimas keliauja tiesiai is skrandzio, per zarnyna isoren. trumpiau tariant, jums paleidzia vidurius. jei kam tas gerimas slykstus, galima gerti senos lapu arbata. poveikis toks pat ax.gif
Atsakyti
man rodos kad ir paprastas tiktu, bet organiniame daugoau maistinguju medziagu vitaminu ir kitokio bieso. man rodos organinio maciau marks spencer maisto skyriuje.

nezimnau kaip ten su suriu vandeniu ir senos arbata, bet lemonada gal ir as pagersiu, nes siaubingai truksta jegu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumme @ 2008 12 13, 15:44)
Idomu, ar klevu sirupas butinai turi buti organinis? ar tiktu ir paprastas  g.gif


Apie klevų sirupą va ką rašo:

"This must be pure maple syrup, not pancake syrup. Burroughs recommends the darker Grade B, which has more color and nutrients than Grade A, which is also acceptable. He goes into aspects of maple syrup production that would be difficult for the average person to investigate, such as whether formaldehyde or plastic tubing is used (not recommended by Burroughs). " (pakopinau iš čia)

Aš tai šiandien dariausi su rudu organiniu cukrum. Neskanus man klevų sirupas. Ir begerdamos gerai išmaišykit, nes nusėda kajeno pipirai apačioj, o po to liežuvį graužia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Insomnia: 14 gruodžio 2008 - 12:13
nu taip, jis kaip skysciu dieta, kajeno pipiras su citrina turetu greitinti medziagu apykaita, o klevu sirupas suteikia naudingu medziagu, kad visai bado organizmui nebutu.
Atsakyti
sveikos, siandien mano pirma diena, ryte negeriau vandens su druska, nes rytais as laiko tam neturiu. todel vakarais gersiu, o internete paziurejau, kad galima ir vakare gert ji, bet rytais, ant tuscio skrandzio turetu but geriau, nes nepykintu ir ne taip slykstu butu. tai va dabar einu gamintis to vandenuko. o siaip reikia visa ta litra isgerti, ir jei tada poveikio nera, tada reikia didinti druskos kieki smile.gif

Papildyta:
nu joo, surus vanduo ne itin skanu, bet isgeriau. tikiuosi bus efektas, nes didinti druskos kiekio tikrai nenoreciau smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

as esu valius organizma Master Cleanse budu du kartus po 10 dienu. Trumpai galiu pasakyti, kad pirmasias tris dienas istverti sunkiausia, o po to organizmas prisiderina. Siaip cia daugiau organizmo valymas, nei dieta. Jei kam idomu, abu kartus nukrito po 4 kg, kurie veliau, pradejus iprastai maitintis, sugrizo. Labai svarbu sugrizti prie iprastos mitybos PALAIPSNIUI. T.y., pirma diena po valymo arba nutraukto proceso (jei uztrunka ilgiau nei 3 dienas), reikia gerti skiestas apelsinu sultis. Antra diena - jau galima ir neskiestas.. Ir taip po truputi ivedineti kieta maista. Internete gausu informacijos. Be to, sis valymo budas nera tinkamas visiems. Teigiama, kad reik pasikonsultuoti su gydytoju pries pradedant (nors as nusizengiau siai taisyklei blink.gif )
Sekmes ir istvermes visoms, pasiryzusioms bandyti si buda! thumbup.gif
Beje, po visos sitos proceduros tarsi is naujo atrandamas maisto skonis ir kvapas... bigsmile.gif
Atsakyti
na, sudomino mane šis metodas, bandysiu pasilaikyti kokias 4 dienas. Šiandien ryte atsikėlus vandenuką sūrų išgėriau. Nesitikėjau tokio efekto blink.gif po 15 min. kaip iš dušo variau biggrin.gif ir taip lengva paliko. Limonadas kartokas, bet apetitą kaip ranka nuima. Žiūrėsiu kaip vakare bus, nes vakarais sunkiausia iškęst man, negaliu užmigti alkana.
šiaip susidomėjau dėl to, kad labai jau populiarus šis metodas JAV, jei ten žmonės po 10 dienų išgyvena, nenumirsiu ir aš. Išsivalysiu žarnyną, o po to kokios lengvos dietos pasilaikysiu, bet manau, kad tą kokteiliuką reiks dažniau pasidaryti, nes apetitą tikrai mažina, o dar be to sveika. Norėčiau daugiau info lietuvių kalba, gal kuri ką radot?
Atsakyti