registruojuos
o cia mano jai ka cia
atsiprasau jai ka erzina daugkartinis idetas psl.
cia tai geras as pas tave galiu ieit be atskiros registracijos ,ir tu pas mane as galvojau,kad kiekvienam psl atskirai
QUOTE(Uodegyte @ 2010 10 14, 09:06)
jau sakiau, siuvinejimas kryzeliu temukej parasiau 1 gb ,sudejau jau nemazai schemu ,o dar 900 mgb liko ...
sorry pramazinau...kazkaip info skaiciau ale dydi praleidau...nu 1Gb nemazai visai..
QUOTE(paukščiukas @ 2010 10 13, 21:03)
man sake kad tokiu siulu isvis nera tai 3728...
QUOTE(Akelaklp @ 2010 10 14, 10:32)
man sake kad tokiu siulu isvis nera tai 3728...
gal cia 3727 ,nes tokie yra,gal klaida.
QUOTE(Uodegyte @ 2010 10 14, 10:26)
cia tai geras as pas tave galiu ieit be atskiros registracijos ,ir tu pas mane as galvojau,kad kiekvienam psl atskirai
Taip, mane vakar isvis neuzsiregistravusia dar leido tavo nuotraukas ziureti...
O šiaip kai aš dabar užsiregistravau tai galiu irgi dėtis nuotraukas ane? Čia nepaprasšys paskui susimokėti?
uodegyte, as ir neprisiregistravus bet ziuret tavo paveikslelius gliu, bet man rodos jei paspaudziu parsisiust tada jau eik registracijos
QUOTE(Daisiuke @ 2010 10 14, 11:04)
uodegyte, as ir neprisiregistravus bet ziuret tavo paveikslelius gliu, bet man rodos jei paspaudziu parsisiust tada jau eik registracijos
Nu aš siųsti nemėginau tai negaliu pasakyti...
QUOTE(medlink @ 2010 10 14, 11:10)
Nu aš siųsti nemėginau tai negaliu pasakyti...
Įkėlus nuotraukas galima nustatyti kas gali jas matyti
tai as matau tavo vebpage medlink.is oro psl neatsirado vistiek kazkokia minimali registracija buvo,ar pati psl susikurei?jai negali atsisiusti tada registracija reikalinga
QUOTE(Uodegyte @ 2010 10 14, 11:22)
tai as matau tavo vebpage medlink.is oro psl neatsirado vistiek kazkokia minimali registracija buvo,ar pati psl susikurei?jai negali atsisiusti tada registracija reikalinga
Tai aš paskui prisiregistravau, bet pirmiausia pasižiūėjau nesiregistravus
O registruojansi gaunasi kad ir psl gauni... dabar pasižiūrėjau kad irgi galiu nuotraukas deti, tai reiks susikelti iš kompo
tai cia kaip gallery tikiuosi vel kas nors neismes
QUOTE(Uodegyte @ 2010 10 14, 11:33)
tai cia kaip gallery tikiuosi vel kas nors neismes
nu va http://vaidamedlink.mylivepage.com/ čia gi mano psl kiek suprantu...