Įkraunama...
Įkraunama...

Naujininkai: darželis-mokykla "Šaltinėlis"

Sveikos mamytes 4u.gif
Czesc 4u.gif

Jau senai kiti darzeliai turi savo temas, o musu kazkaip dar ne, labai paslaptingas, neaisku kas ten vyksta uz grazios naujos tvoros cool.gif Manau butu idomu ir naudinga cia rasyti naujienas, atsilepimus, ispudzius smile.gif

Mano dukryte jau visus metus lanke si darzeli, "Saulute " grupe, aukletojos p. Marysia ir p. Janečka labai fainos, vaikas noriai ejio i darzeli, gerai valge, manau jai ten labai patiko thumbup.gif

Siemet i ta pati darzeli leidziu kita dukryte, i maziuku grupe nuo 2 metuku, man labai neramu del aukletoju unsure.gif nes apie jas neturiu jokios informacijos:) buciau labai dekinga, jeigu kas pasidalintu savo nuomone apie maziuku grupes aukletojas blush2.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Kol kas niekas nieko neparase verysad.gif bet tikiuosiu, kad informacijos padauges smile.gif Kadangi jau visus metus lankeme su vyresne dukryte si darzeli tai kai ka papasakosiu is bendru dalyku:
Pastebejau, kad labai graziai sutvarkyta teritorija, labai daug geliu, visada nusienauta zole, isvalytas sniegas, nukarpyti krumai, rudeni, kiekviena diena sliuoja lapus.
Daug smelio deziu, kur pastoviai yra smelio ir labai daznai jis yra sukastas i toki kupsta per viduri, kad vaikams butu patogu zaisti thumbup.gif .
Truputi skurdokai atrodo, arba net visai prasti, lauko zaidimo irenginiai, matyt dar nuo sovetmecio like, keli geleziniai nameliai, laipteliai, ikasti i zeme masinu ratai, bet kita vertus, labai tvarkingi, nudazyti linksmom spalvom. Tiesa yra nauja krepsynio aikstele, pagal "europetiskus standartus" padaryta, bet ji tinka vyresniems vaikams, niekada nemaciau, kad ten kas nors zaistu, visada uzrakinta (turi atskira tvora).
Vaikai labai daznai vedami i lauka thumbup.gif (kas man labai patinka), ryte ir po pietu miegelio, vaikai buna laukia tol, kol tevai ju nepaima (nebent labai labai salta arba stipriai lietus lyja, o jeigu tik truputi krapnoja tai vaikai po stogeliu buna)).
Labai patiko direktore, jauna, energinga, maloni, visada su sipsena. Kaip supratau, labai draugiskas kolektyvas, man taip pasirode, aplamai kolektyvas pakankamai jaunas, daug jaunu aukletoju max gal iki kokiu 50 metu.
Maitina turbut irgi gerai, bent mano dukra viska suvalgidavo, po darzelio maitinti nereikedavo, buvo soti.
Darzelio viduje labai tvarkinga, sviesu, erdvu, daug geliu, nauji plastikiniai langai, daug visokiu dekoraciju, kurios keiciamos pagal metu laikus, ant sienu iskabina vaiku darbelius.
Keleta kartu per metus buvo atvazeve spektakliukai, kai kurie buvo mokami (5 lt), kiti ne.
Kol kas tiek, jeigu dar ka nors prisiminsiu parasysiu, beja nuo rytojaus mazaji vesiu i darzeli, susipazinsiu su nauja aukletoja, parasysiu kaip sekesi biggrin.gif
Atsakyti
Jau keles dienas mazaja vedu i lopselio grupe "Boruzeles", sekasi labai blogai verysad.gif cray.gif visa gruge vaiku, 6-7 visi naujokai, visi verkia, vienas nustoja kitas pradeda, tai nuo tokios aplinkos bet kam pasidarytu liudna ir irgi pradetu verkti cry.gif Net nebezinau kaip elgtis toliau g.gif , vaikas gavo didele trauma, visa savaitgali nuo ranku nenulipa, vis sako nenoriu pas vaikus, ten nera mamos, as verkiau mega_shok.gif verysad.gif
Del aukletoju nuomones dar neturiu:))) Viena p. Jania vyresnio amziaus (apie 50), kazkas sake, kad labai gera, turi patirties, kalba letai, ramiai.
Padejeja p.Teresa irgi gera, su patirimu, mazyte, smulkute, manau faina smile.gif .
Dar viena aukletoja, kuri dirba du kartus per savaite antradieniais ir kietvertadieniais, labai jauna, kokiu 27 metu, neseniai grizo is dekretiniu, pasirode silta, maloni smile.gif tik vienos ten dirbancios darbuotojos nuomone cool.gif per jauna, neturi patirties ir savo vaiko ji su ja nepaliktu, nes jai paciai dar aukletojos reikia blink.gif g.gif , tai ir nezinau ka apie ja galvoti doh.gif , manau kad amzius nerodiklis, kartais ir labai jauni zmones labai graziai sutaria su vaikais, pastebejau, kad vaikams labiau patinka jauni zmones, cia gal is prigimties daugiau, arba zmogus turi pasaukima ar ne biggrin.gif

Del "Saulutes" grupes, tai labai dziaugiuosiu, kad siemet pasikeite aukletoju padejeja biggrin.gif dabar dirba p. Teresa wub.gif , labai siltas zmogus, patinka, kad daug bendrauja su tevais, viska papasakoja, kaip vaikas valge, kaip jautese ir t.t., net klausti nereikia, kai turi laiko tai paima ir papasakoja, manau tevams labai svarbu ir idomu viska zinoti kaip vaikui sekesi darzelyje thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(lilijav @ 2010 09 05, 10:52)
Jau keles dienas mazaja vedu i lopselio grupe "Boruzeles", sekasi labai blogai  verysad.gif  cray.gif visa gruge vaiku, 6-7 visi naujokai, visi verkia, vienas nustoja kitas pradeda, tai nuo tokios aplinkos bet kam pasidarytu liudna ir irgi pradetu verkti  cry.gif Net nebezinau kaip elgtis toliau  g.gif , vaikas gavo didele trauma, visa savaitgali nuo ranku nenulipa, vis sako nenoriu pas vaikus, ten nera mamos, as verkiau  mega_shok.gif  verysad.gif
Del aukletoju nuomones dar neturiu:))) Viena p. Jania vyresnio amziaus (apie 50), kazkas sake, kad labai gera, turi patirties, kalba letai, ramiai.
Padejeja p.Teresa irgi gera, su patirimu, mazyte, smulkute, manau faina  smile.gif .
Dar viena aukletoja, kuri dirba du kartus per savaite antradieniais ir kietvertadieniais, labai jauna, kokiu 27 metu, neseniai grizo is dekretiniu, pasirode silta, maloni  smile.gif  tik vienos ten dirbancios darbuotojos nuomone  cool.gif  per jauna, neturi patirties ir savo vaiko ji su ja nepaliktu, nes jai paciai dar aukletojos reikia  blink.gif  g.gif , tai ir nezinau ka apie ja galvoti  doh.gif , manau kad amzius nerodiklis, kartais ir labai jauni zmones labai graziai sutaria su vaikais, pastebejau, kad vaikams labiau patinka jauni zmones,  cia gal is prigimties daugiau, arba zmogus turi pasaukima ar ne  biggrin.gif

Del "Saulutes" grupes, tai labai dziaugiuosiu, kad siemet pasikeite aukletoju padejeja  biggrin.gif dabar dirba p. Teresa  wub.gif , labai siltas zmogus, patinka, kad daug bendrauja su tevais, viska papasakoja, kaip vaikas valge, kaip jautese ir t.t., net klausti nereikia, kai turi laiko tai paima ir papasakoja, manau tevams labai svarbu ir idomu viska zinoti kaip vaikui sekesi darzelyje  thumbup.gif .

Laba diena,buvau ir as siandien ''boruzeliu'' grupeje,norejau savo mergyte ten leisti bet kai pamaciau kokia ten situacija tikrai nevesiu schmoll.gif ,kai mes atejome susipazinti tai buvo 10.30val tie mazi nykstukai buvo isvesti i lauka ir beveik visi verke,liulis tyso i burna, aukle nei vienam nenusloste nosies nei asaru ,nors buvo labai vejota,vis kartodavo ,kad mama tuoj ateis,kai as neistverusi pradejau kalbeti su mergyte tai tuoj apspito mane vaikai nustojo verkti tik aisku reikejo daug bendrauti su jais,kiekvienas turejo savo versija kur siuo metu yra ju mamos ka veikia bet esme tame ,kad nustojo verkti jie pasijuto saugiai o pani Jania berots g.gif labai lieta ir nesneki ir dar skundesi,kad daug nauju vaiku siemet ant jos galvos doh.gif vienu zodziu mamytes jeigu rupinates savo atzalelemis tai 100 kartu pagalvuokite o tik tada nuspreskite ar vesti ten savo angeliuka P.S cia mano nuomone apie si darzeli''Saltinelis'' paciu maziausiu grupe
Atsakyti
QUOTE(lukrecja @ 2010 09 10, 16:00)
pani Jania berots g.gif labai lieta ir nesneki ir dar skundesi,kad daug nauju vaiku siemet ant jos galvos doh.gif vienu zodziu mamytes jeigu rupinates savo atzalelemis tai 100 kartu pagalvuokite o tik tada nuspreskite ar vesti ten savo angeliuka  P.S cia mano nuomone apie si darzeli''Saltinelis'' paciu maziausiu grupe


Oj kaip širdi suspaude verysad.gif perskaicius Jusu komentara
mano vaikas vis dar lanko sia grupe blink.gif , ka man daryti cry.gif
ten yra auklyte p. Teresa visai nieko pasirode, ir p. Ela man patiko, nors ir jauna, o del p. Janios kažkaip patilesiu doh.gif o ji ten skaitosi pagrindine aukletoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilijav: 24 rugsėjo 2010 - 13:19
Sveikos 4u.gif

Ar nera daugiau lankanciu si darzeli? Butu idomu ir kitas nuomones paskaityt ir su mamytem pabendrauti ax.gif

Mes nuo rugsejo pirmos pradesim lankyti si darzeli, bet zadejo paskambint sake, kad bus susirinkimas. Bet nieks nepaskambino, tai tiesiog ateit rugsejo 1 ir viskas? as net nezinau i kuria grupe papuolem g.gif
Atsakyti
Sveikos,o gal kas nors ka nors galetu apie rusu grupe pasakyt? g.gif
Atsakyti
Laba diena.As savo mazosios vesdavau i boruzeliu grupe,tai cia yra pati geriausia grupe is viso darzelio,aukletojos yrgi pacios geriausios.Musu mergaites visada buvo sitoj grupei labai gerai priziureti ir tikrai patenkinti.O vat apie anciuku grupe to pacio pasakyt negaliu,vaikas nuo rugsejo pirmos pradejo lankyt ta grupe,tai nustojo valgit,eina i darzeli nenoriai nes kiek girdejau tai ten vaikai yra padalinti i dvi grupes i turtingus ir vargsus.Kas turtingesnis ta geriau ir priziuri.Tai va tiek ir galiu pasakyti apie si darzeli.Na aisku derektore tai ten tikrai labai maloni moteris ir supratinga.
Papildyta:
QUOTE(lilijav @ 2010 09 01, 11:36)
Laba diena  4u.gif
Kol kas niekas nieko neparase  verysad.gif bet tikiuosiu, kad informacijos padauges  smile.gif  Kadangi jau visus metus lankeme su vyresne dukryte si darzeli tai kai ka papasakosiu is bendru dalyku:
Pastebejau, kad labai graziai sutvarkyta teritorija, labai daug geliu, visada nusienauta zole, isvalytas sniegas, nukarpyti krumai, rudeni, kiekviena diena sliuoja lapus.
Daug smelio deziu, kur pastoviai yra smelio ir labai daznai jis yra sukastas i toki kupsta per viduri, kad vaikams butu patogu zaisti  thumbup.gif .
Truputi skurdokai atrodo, arba net visai prasti, lauko zaidimo irenginiai, matyt dar nuo sovetmecio like, keli geleziniai nameliai, laipteliai, ikasti i zeme masinu ratai, bet kita vertus, labai tvarkingi, nudazyti linksmom spalvom. Tiesa yra nauja krepsynio aikstele, pagal "europetiskus standartus" padaryta, bet ji tinka vyresniems vaikams, niekada nemaciau, kad ten kas nors zaistu, visada uzrakinta (turi atskira tvora).
Vaikai labai daznai vedami i lauka  thumbup.gif  (kas man labai patinka),  ryte ir po pietu miegelio, vaikai buna laukia tol, kol tevai ju nepaima (nebent labai labai salta arba stipriai lietus lyja, o jeigu tik truputi krapnoja tai vaikai po stogeliu buna)).
Labai patiko direktore, jauna, energinga, maloni, visada su sipsena. Kaip supratau, labai draugiskas kolektyvas, man taip pasirode, aplamai kolektyvas pakankamai jaunas, daug jaunu aukletoju max gal iki kokiu 50 metu.
Maitina turbut irgi gerai, bent mano dukra viska suvalgidavo, po darzelio maitinti nereikedavo, buvo soti.
Darzelio viduje labai tvarkinga, sviesu, erdvu, daug geliu, nauji plastikiniai langai, daug visokiu dekoraciju, kurios keiciamos pagal metu laikus, ant sienu iskabina vaiku darbelius.
Keleta kartu per metus buvo atvazeve spektakliukai, kai kurie buvo mokami (5 lt), kiti ne.
Kol kas tiek, jeigu dar ka nors prisiminsiu parasysiu, beja nuo rytojaus mazaji vesiu i darzeli, susipazinsiu su nauja aukletoja, parasysiu kaip sekesi biggrin.gif

Pilnai sutinku darzelis yra gerai priziurimas thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites,
kieno vaikuciai lanko darzeli, papasakokite, kokia dabar ten aplinka? Kiek vaiku grupese? Kokie uzsiemimai vyksta?
Vis svarstau galimybe i si darziuka leisti savo vaika, bet noretusi nuomoniu isgirsti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivonnna @ 2011 09 22, 23:20)
Mergaites,
kieno vaikuciai lanko darzeli, papasakokite, kokia dabar ten aplinka? Kiek vaiku grupese? Kokie uzsiemimai vyksta?
Vis svarstau galimybe i si darziuka leisti savo vaika, bet noretusi nuomoniu isgirsti...  4u.gif

Na aplinka tai ten labai grazi,vidui irgi visa vasara viko remontai viskas puikiai sutvarkita.Aisku visu grupiu nezinau bet apie anciukus,boruzeliu ir nykstuku grupes tai zinau nes tas grupes lanko mano dukros.Boruzeliu grupe yra mano manimu pati geriausia,ten dirba nuostabios aukletojos ir vaikai visada yra puikiai priziureti.Nykstuku grupe irgi ne bloga aukletoja miela.O vat anciuku grupe man nelabai patinka,nes ten sakau kiek girdejau vaikai yra padalinti i turtingus ir vargsus tai aisku ir rupinasi skirtingai.Nors visos grupes yra grazios sutvarkitos daug nauju zaislu nauji baldai.Maistas visada sviezias ir skanus bent jau mano vaikams tikrai labai patinka.Direktore nuostabi moteris,labai suprotinga.Na lyg tai ir viskas ka galiu pasakyt.Aisku cia tik mano vienos nuomone bet blogo nieko nematau,o vaikai jau trecius metus lanko si darzely.
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Mes pradejom lankyt darzeli nuo rugsejo. tai galiu pasidalinti ispudziais smile.gif Mums labai patinka. Lanko boruzeliu grupe. Aukletojos geros ir seimininkute irgi. Labai rupinasi vaikas, visus pamaitina, pampersus pakeicia.... Valgyt skaniai duoda, mano mazyle viska suvalgo. Su vaikais uzsiima, jie ir soka ir piesia, ir klijuoja. I lauka eina du kartus per diena. Aplinka sutvarkyta ir grazi. Gal biski skurdoka, bet gal kadanors pakeis smile.gif O vidui grupeje man labai patinka, nudazyta graziom ivairiom spalvom, daug zaislu visokiu. thumbup.gif

Ir kaip ten rase mamyte, kad lauke verke visi vaikai. Tai galiu pasakyt, pradzioj kol buvo visi vaikuciai nauji ir verkianciu daug, tai jie nejo i lauka. Ir nosi visiems isvalo. tikrai nera taip baisu, kaip rase ax.gif

Darzelis mums patinka thumbup.gif
Atsakyti
smagu,kad teigiami atsiliepimai. Bet as taip suprantu,jie apie lenku grupes. Idomu,kaip situacija rusu grupeje g.gif maniskiai abu nuo sausio prades lankyt
Atsakyti