Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės - nertos ir megztos

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
joo, puikios idejos
Atsakyti
QUOTE(Eziuke @ 2013 06 20, 14:34)
sveiki, pagaliau ir as pas jus! smile.gif

labai gražios spalvos rankinė thumbup.gif simpatiškas drugelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rezi @ 2013 10 01, 07:46)
labai gražios spalvos rankinė  thumbup.gif simpatiškas drugelis  wub.gif

aciu blush2.gif visa vasara nesiojau, ir rankena suplyso sad.gif taigi paemiau paprasta odine nuo kitos rankines ir nesioju toliau smile.gif
bet jau laikas slepti ja iki kitos vasaros, nes prasideda lietus... mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,
gal kas patartumete ar pasidalintumete kaip nunerti kishenele mergaitei darzeliui (kur spintelej susideda shepeti, gumeles ir t.t.). Turim nerta, bet siaura, plati - sepetys krenta...
Atsakyti
Pabandžiau ir aš nusinarplioti rankinuką ax.gif
user posted image
tik man kažko dar jam trūksta priekyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2013 11 04, 16:22)
Pabandžiau ir aš nusinarplioti rankinuką  ax.gif
tik man kažko dar jam trūksta priekyje  g.gif

thumbup.gif Gražus. Ir man trūksta. Rankenos nuo senos rankinės? Gal iš likusios dalies kažką odinio pridėt? Pvz kad ir odinį "kutą" ar juostelę. Kažką panašaus į tai. Pasidairyk čia, gal rasi kokių tinkančių idėjų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miera: 04 lapkričio 2013 - 16:32
QUOTE(Miera @ 2013 11 04, 17:30)
thumbup.gif Gražus. Ir man trūksta. Rankenos nuo senos rankinės? Gal iš likusios dalies kažką odinio pridėt? Pvz kad ir odinį "kutą" ar juostelę. Kažką panašaus į tai. Pasidairyk čia, gal rasi kokių tinkančių idėjų  4u.gif

Ačiū už patarimus, bandysiu kokį pakaruoklį pakabint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2013 11 04, 16:22)
Pabandžiau ir aš nusinarplioti rankinuką  ax.gif
user posted image
tik man kažko dar jam trūksta priekyje  g.gif

o man nieko netrūksta thumbup.gif wub.gif - mėgstu neperkrautas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, niekas nebeneria rankinukų?
Jei dar kas atsilieps gal patartų kokiu raštu reikia user posted image šį rankinuką nerti, Bandysiu pirmaji kart tokį daiktelį nusinert, tik noriu iš lininių siūlų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 25 birželio 2014 - 13:44
Įdėmiai perskaičiau visą temutę, kol pasiryžau pati nusinarplioti mėlyną nedidelę vasarinę rankinę. Pirmuoju blynu likau patenkinta. Sunkiausiu darbu pasirodė vidaus pamušalo suformavimas ir įsiuvimas, bet galutiniu rezultatu džiaugiuosi ir saulei nušvitus ją tikrai nešiosiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jsgute @ 2014 07 08, 13:55)
Įdėmiai perskaičiau visą temutę, kol pasiryžau pati nusinarplioti mėlyną nedidelę vasarinę rankinę

Labai grazi 4u.gif Kokie siulai? Kaip uzsisega?
Atsakyti