QUOTE(Avis @ 2011 02 25, 03:30)
Sveiki, nežinau, ar rasiu čia atsakymą, nes kiek paskaičiau, supratau, kad visi čia vyksta į Krymą su savo transportu... O aš va nusipirkau bilietą traukiniu, Kaliningradas-Sevastopolis, ir dabar susimąsčiau, kaip gi ten tas traukinys, gal kas važiavot? Aš labai labai seniai važiavus traukiniu kažkur toliau, nei po Lietuvą. Ar ten kažką nusipirkt įmanoma (bent kavos/arbatos), kokia valiuta? Kokios sąlygos kupe? Gal kas važiavot, būtų labai įdomu įspūdžius paskaitinėt

traukiniais man patinka keliauti, ypac Rusijoje, tokia savita romantika

valiuta matyt bus litai ir grivinos jusu atveju (siulau abieju valiutu grynaisiais tureti)

man asmeniskai yra buve, kad padavus litus, graza rubliais atidave, bet jau tokiu nepalankiu kursu, kad pasiskaiciavus, kiek kainavo, plaukai ant galvos pasisiause
Paprastai yra vagonas-restoranas, kur ne tik arbatos/kavos, bet ir pavalgyti nusipirkti galima. Kur ji rasti, paklausite palydoves. Minusas tas, kad kainos aukstesnes nei kavinukeje mieste.
Jei traukiniu seniai vaziavote, tai keliones pradzioje kupe atrodys miniatiurine ir labai vietos truks. Bet ryte po pirmos nakties pabudus matyt jau akys buna apsipratusios ir pati kupe nebeatrodo tokia anksta