Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

Tikru tikriausias originalas 4u.gif ,.Gal pirkeja turi toki neoriginala,kuri noretu jums grazinti kaip jusiskius g.gif ,ir pinigus atgautu...Geras verslo planas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 30 spalio 2010 - 10:01
Minetoji pirkeja tikrai ieskojo Allure sensuelle EDP, ne Allure. schmoll.gif
Stai ka man ji parase, gavusi kvepalus:

"...vienas dalykas skiriasi dezutes, antras dalykas skiriasi kvepalu spalva, jusu gerokai tamsesni, taipogi skiriasi kvapas, jusiskiai nelaiko net valanda, dar kamstelis uzsideda netvirtai ir laisvai sukasi aplink savo asi, o manuosiuose to nera ir dar skiriasi uzrasai ant dugno. Prasau grazinti pinigelius, be siuntimo islaidu ir viska pamirstam neviesindami faktu, kvepalus issiusiu ryt ryte."

Stai jos idetos foto man i az:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Gaila pati neturiu pasidarius savo kvepalu dugno foto, o pirkejos ideta, tokia pasiliejusi, tai sunku iziureti kazka normaliai. g.gif

Dziaugiuosi tik tiek, kad nepardaviau supakuotu kvepalu, o pradariau, kad pasidaryti foto ir papurskiau kvapa isitikint, kad su juo viskas gerai. Nes jei buciau pardavusi supakuotus, tikrai sunku butu irodyti originaluma g.gif Dabar nors zinosiu, koks turi buti barkodas, kad negrazintu kokiu kitu kvepalu vietoj mano originalo blush2.gif

P.S. Man keista pasirode, kai minetoji pirkeja po to kvepalu isparduotuveje ieskojo Chanel Coco ir kai jai pasiuliau 35ml, ji parase:
... del coco dar luktersiu siek tiek, gal kas dar pasiulys daugiau, jei ne susisieksiu su jumis.
Toks jausmas, kad iesko po 100ml. g.gif Nors, aisku, kas kokiu nori, tokiu ir iesko. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 30 spalio 2010 - 11:10
Dėžutę tai visur randu tokią kaip jūsiškė http://www.google.lt...r...280&bih=619
O ant mano turėtų 50ml dugno taip pat nebuvo užrašo Neuilly sur Seine. Įdomu tik, kodėl pirkėjos tokie įspūdžiai dėl kvapo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Menininkė @ 2010 10 30, 12:36)
Dėžutę tai visur randu tokią kaip jūsiškė http://www.google.lt...r...280&bih=619
O ant mano turėtų 50ml dugno taip pat nebuvo užrašo Neuilly sur Seine. Įdomu tik, kodėl pirkėjos tokie įspūdžiai dėl kvapo g.gif

Tikrai ir man idomu, nes pati pratestavau kvapa pries siusdama, kuri puikiai zinau, esu ne viena sunaudojus buteliuka, tad laikesi jis visa diena. mirksiukas.gif
O kodel pirkeja taip teigia, kad nekvepia nei valandos- neturiu fantazijos g.gif ... matyt turi tam savu priezasciu. mastau.gif
As sutikau savo kvepalus priimti atgal ir tik gavusi juos- grazinsiu pinigus, nes nezinia, ka galiu sulaukti g.gif O pagal barkoda ir visus kitus pozymius tikrai atpazinsiu savuosius.
Is esmes galeciau ju ir nepriimti, kadangi jie originalus, o jei pirkeja rado pigiau, ar dar del kazkokiu asmeniniu priezasciu sumaste, jog nori atgauti pinigus, tai jau, manyciau, ne mano kalte g.gif Bet bala nemate, del sventos ramybes paimsiu atgal savus originalius kvepalus ir sekmingai pati sunaudosiu, taciau tikrai svaria sazine liksiu. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 30 spalio 2010 - 13:00

Mergaitės, kvailas klausimas: ar tų pačių kvepaliukų barkodas tas pats, ar svarbu, kad sutaptų dėzutės ir buteliuko kodukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skarlet: 31 spalio 2010 - 19:23
QUOTE(Skarlet @ 2010 10 31, 19:23)
Mergaitės, kvailas klausimas: ar tų pačių kvepaliukų barkodas tas pats, ar svarbu, kad sutaptų dėzutės ir buteliuko kodukas?

Kodukai tai tikrai turi sutapti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2010 10 31, 20:23)

Barkodas tas pats buna, bet tas nera originalumo irodymas manyciau, nes nezinau ar priklauso barkodai nuo pagaminimo salies, ar keiciasi kazkuo nuo partijos, pagaminimo metu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2010 10 31, 19:23)

Buna ( bet labai retai) kad kodas pasikeicia- bet kartoju dar karta- labai retai, bet zinau tokiu atveju, ir ne viena:) Bet tada keiciasi visos partijos kodas, ir priklauso kurios partijos jus nusipirksit
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2010 11 01, 00:23)
Kodukai tai tikrai turi sutapti  drinks_cheers.gif

Sutapti ant dėžutės ir ant buteliuko ar ant buteliukų, pirktų, tarkim, su pora metų skirtumu? blush2.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2010 11 01, 09:54)
Sutapti ant dėžutės ir ant buteliuko ar ant buteliukų, pirktų, tarkim, su pora metų skirtumu?  blush2.gif
Ačiū  4u.gif

Turi sutapti ant konkrečių kvepalų dėžutės ir buteliuko.
Jokiu būdu nereikia lyginti tų kodų su senai ar nesenai pirktais kitų kvepalų kodais.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 11 01, 11:10)
Jokiu būdu nereikia lyginti tų kodų su senai ar nesenai pirktais kitų kvepalų kodais.

Supratau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 11 01, 10:10)

Ta ir turejau omeny blush2.gif
Atsakyti