editoska labai grazus jusu stalas,kadangi krykstysim berniuka.as sumasciau balta zydra.bus daug balionu baltu zydru.ant stalo zydru baltu serveteliu kartu sulankstytu.pametysiu toki rinkinuka(melynos spalvytes-grafkutes,arkliukai,tuciai)manau deres.dar nesusitariau ar turi jie ten zvakide tai jei turetu zvakiu irgi pamakaluociau baltu zydru.nu gal nebus per daug.ai dar pampersu tortuka darysiu.kampe pasistatyti -papuosimui.
Sveikutes Ir mano mazoji jau po krikstynu.. Darem labai paprastas ir gan skubotai,nes buvo nemazai sveciu besiruosianciu isvykti i uzsieni.. Puosdama stala remiausi tik 2 taisyklem - pagal senoves paprocius mergaitei melyna spalva, ir pagal varda - Rugile - puosem stala rugiageliu puokstemis Stalas buvo baltas, tortukas melynas ir prie kedziu risome helinius balionus baltus ir melynus.. Nieko mandro, bet atrode sventiskai
Sveikutes
Gal kuri turit ant stalo dedamos korteles sablona?
Gal kuri turit ant stalo dedamos korteles sablona?
stai sitaip papuosiau stala
QUOTE(escada* @ 2011 08 19, 13:38)
stai sitaip papuosiau stala
ir stalas gražiai papuoštas ir nuotraukos
Mes taip pat jau atšventėm krikštynas, pasirinkom boružėlių temą. Balta staltiesė, baltos storos žvakės (ant jų užklijavau po kelias boružėles, pirkau Timaris), pamerkėm baltų astrų, išlanksčiau servetėles - rožes, į vidurį įdėjau po šokoladinę boružėlę. Tikrai gražiai žiūrėjosi toks derinys.
QUOTE(*pulcherija* @ 2011 08 21, 22:50)
Mes taip pat jau atšventėm krikštynas, pasirinkom boružėlių temą. Balta staltiesė, baltos storos žvakės (ant jų užklijavau po kelias boružėles, pirkau Timaris), pamerkėm baltų astrų, išlanksčiau servetėles - rožes, į vidurį įdėjau po šokoladinę boružėlę. Tikrai gražiai žiūrėjosi toks derinys.
isivaizduoju kad labai grazu turejo buti:) nes kazkapanasaus buvau maciusi internete,tai man laaaabai patiko bet masciau kad tokia tema labiau tinka krikstukei mergytei
QUOTE(escada* @ 2011 08 22, 11:20)
isivaizduoju kad labai grazu turejo buti:) nes kazkapanasaus buvau maciusi internete,tai man laaaabai patiko bet masciau kad tokia tema labiau tinka krikstukei mergytei
o berniukam dabar sove tokia mintis tik galima su melynais drugeliais juk ir kodel man neatejo galvon tokia mintis tada kada reikejo a
Sveikos, is kokio popieriaus gaminote dezutes stalo papuosimui, aciukas
QUOTE(nnina @ 2011 08 26, 17:42)
Sveika, aš gaminau iš storesnio spalvoto, bet ne kartono, svarbu, kad gerai ir gražiai išeitų išlankstyti
QUOTE(nnina @ 2011 08 26, 15:42)
as taip pat dariau isstoresnio nei paprasti lapai popieriaus, bet ne kartonas, bet gana tvirtas lapas