QUOTE(astuftis @ 2007 07 16, 11:46)
astuftis, 16 Lie 2007 - 11:46, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
astuftis, 16 Lie 2007 - 11:46, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Apkabinau pavėsine balionais, o iš vidaus saldainiais soskėm. Ir vidurį stalo žvakidė su trim žvakėm. Viskas labai gražiai atrodė ir visiem labai patiko, ypač žvaig-dutės ant stalo 
Apkabinau pavėsine balionais, o iš vidaus saldainiais soskėm. Ir vidurį stalo žvakidė su trim žvakėm. Viskas labai gražiai atrodė ir visiem labai patiko, ypač žvaig-dutės ant stalo
o kur pirkai saldainius soskes, mes siadien neradom
Papildyta:
o kaip angeliukus karpet
Papildyta:
QUOTE(emaliuke @ 2007 06 18, 11:08)
emaliuke, 18 Bir 2007 - 11:08, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
emaliuke, 18 Bir 2007 - 11:08, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Laba,na parduotuvejar turgui turbut nerasi,nebent spec.uzsakinesi
as kai galvojau su lelijom daryti buvau pasiryzus vadens telkiniuose paplaukiot 
Papildyta:
Sveika,rugegeles tai rugpjucio pradzioj zydi jei neklystu ar ne
jei taip tai ir as darysiu is ju puokst.taipat desiu rugiu ir ramuniu,o angeliuku formos gal tiktu nerimui skirtos
nes as turiu nerimo schema, bandysiu nunerti angeliukus,jei tinka parasyk man savo El. pasta, i AŽ atsiusiu 
Laba,na parduotuvejar turgui turbut nerasi,nebent spec.uzsakinesi

as kai galvojau su lelijom daryti buvau pasiryzus vadens telkiniuose paplaukiot
Papildyta:
Sveika,rugegeles tai rugpjucio pradzioj zydi jei neklystu ar ne

jei taip tai ir as darysiu is ju puokst.taipat desiu rugiu ir ramuniu,o angeliuku formos gal tiktu nerimui skirtos

nes as turiu nerimo schema, bandysiu nunerti angeliukus,jei tinka parasyk man savo El. pasta, i AŽ atsiusiu
Is kaimo parsiveziau rugegeliu!!! pasimerkiau namuose, na kaip jau grazu

tikiuosi jos dar ilgai zydes
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2007 06 18, 21:00)
paukščiukas, 18 Bir 2007 - 21:00, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
paukščiukas, 18 Bir 2007 - 21:00, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Kaži kaip šiais metais su tom rugegėlėm gausis, nes dabar jau baigia nužydėti 
Kaži kaip šiais metais su tom rugegėlėm gausis, nes dabar jau baigia nužydėti
o pas mus tik pradejo zydeti