Kaži kaip šiais metais su tom rugegėlėm gausis, nes dabar jau baigia nužydėti
QUOTE(emaliuke @ 2007 06 16, 18:11) lLaba,tiesiok bandyk pora spalvu pasirinkti jei galvoji puokste daryti aciu QUOTE(Mama Elena @ 2007 06 19, 09:05) aciu As puokstes is vakaro pasidarysiu
aciu, as stengsiuosi viska irgi is vakaro padaryti
Suprantu, kad čia tema apie stalo dekoravimą, bet vistik paklausiu. Kokių turite idėjų kaip įdomiai papuošti ne tik stalą, bet ir kiemą? Jei bus gražus oras, šventinis stalas bus namo kieme. Noriu kiemą gražiai papuošti.
Iš čia keletą idėjų pasirinkau: --balionai (balti ir rausvi/meslvi) ant medžių --helio pripildyti balionai pritvirtinti prie kėdžių atkalčių --iš popieriaus išlankstytos figūrėlės sukabintos medžiuose --lauko žvakės/fakelai --užrašas/plakatas (pvz virš namo durų ar pan.) "xx krikštynos" Norisi kad būtų išlaikytas vientisas stilius, neperkrauta. Kokių dar idėjų kiemui puošti turite? QUOTE(Chada @ 2007 06 12, 23:10) O aš žadu daryti stalo korteles su vardais, kad svečiai žinotų kur sėstis ir neužimtų krikštatėvių vietos buvom krikstynose tai ten buvo sudetos korteles. veliau teveliai paprase kad ant situ korteliu kitos puses uzrasytume kaip manome kuo sitas vaikiukas bus uzauges QUOTE(emaliuke @ 2007 06 11, 15:43) Na dar viena idesio sita svet.man llabai patiko su savo fantazije ir isgalem tikrai galima papuosti Rojaus Sodai // Peržiūrėti temą - Stalo dekoravimas Lauke irgi galvoju daryti mazas puoksteles is tokiu pat geliu ,kaip ir ant stalu bus.nunersiu krepsiukus i juos galima ideti stikliukus arba oazes sumirkintos ir prideti gelyciu. Pakabinsiu prie pavesines,dar nunersiu angeliuku ir juos bandysiu kur nors pritaikyti
Angeliukus ir aš galvojau nusinerti ir kaip papuošimą daryti, o paskui kiekvienam svečiui dovanų įteikti, bet taip ir neradau schemutės
as turiu schemute jei reik ir jei dar spesi nusinerti,gakiu atsiusi parasyk el. pasta
QUOTE(emaliuke @ 2007 07 04, 16:55) Dėkui, nespėsiu nusinerti, jau ryt ta gražioji diena
dar galima vietoje kortelių su vardais, angeliukus su vardais padaryti, L. fainai turėtų atrodyti.
QUOTE(Smulkmena @ 2007 06 26, 20:08) Suprantu, kad čia tema apie stalo dekoravimą, bet vistik paklausiu. Kokių turite idėjų kaip įdomiai papuošti ne tik stalą, bet ir kiemą? Jei bus gražus oras, šventinis stalas bus namo kieme. Noriu kiemą gražiai papuošti. Iš čia keletą idėjų pasirinkau: --balionai (balti ir rausvi/meslvi) ant medžių --helio pripildyti balionai pritvirtinti prie kėdžių atkalčių --iš popieriaus išlankstytos figūrėlės sukabintos medžiuose --lauko žvakės/fakelai --užrašas/plakatas (pvz virš namo durų ar pan.) "xx krikštynos" Norisi kad būtų išlaikytas vientisas stilius, neperkrauta. Kokių dar idėjų kiemui puošti turite? As nuomavausi kedes ir stalus,manau kad turi ir dekoravimui kazka...http://svajoniupuota.lt
Va ir mes atšventėm savo krikštynas. Aš buvau prikarpius atgeliuku, susukau servetėles padariau žieduka ir juos priklijavau, labai gražiai atrodė su ryškiom servetėlėm. Dar buvau nupirkus tokių žvaigždučių konfeti ir tiesiog pribarščiau ant stalo irgi labai super atrodė ant baltos staltiesės.
mes irgi ant baltos staltieses primetem kongeti
QUOTE(astuftis @ 2007 07 16, 11:46) Apkabinau pavėsine balionais, o iš vidaus saldainiais soskėm. Ir vidurį stalo žvakidė su trim žvakėm. Viskas labai gražiai atrodė ir visiem labai patiko, ypač žvaig-dutės ant stalo o kur pirkai saldainius soskes, mes siadien neradom Papildyta: o kaip angeliukus karpet Papildyta: QUOTE(emaliuke @ 2007 06 18, 11:08) Laba,na parduotuvejar turgui turbut nerasi,nebent spec.uzsakinesi Papildyta: Sveika,rugegeles tai rugpjucio pradzioj zydi jei neklystu ar ne Is kaimo parsiveziau rugegeliu!!! pasimerkiau namuose, na kaip jau grazu Papildyta: QUOTE(paukščiukas @ 2007 06 18, 21:00) o pas mus tik pradejo zydeti QUOTE(emaliuke @ 2007 07 04, 15:55) aš irgi schemutės norėčiau QUOTE(JUSTE* @ 2007 07 16, 17:28) Is kaimo parsiveziau rugegeliu!!! pasimerkiau namuose, na kaip jau grazu Gera naujiena, tikiuosi ir mes rasim dar, nes liepos pradžioje buvo pilnas laukas rugiagėlių, ramunių baltų ir geltonų..
na va, as kaip buvau prisisvagusi, neuzmirstuoliu negavau (ne metas joms
dar buvau nupirkusi girliandu baltu su smulkiais zydrais papuosimais ir virs zidinio is tampomo po[ieriaus zydro surisau didziuli banta, o siaip visoje saleje prikabinejom balionu- baltu ir zydru. labai vieningai ir skoningai papuosimas ziurejosi o sokiu palapine dekoravau tokiais pacias balionais ir girbiandomis su kabanciais kudikiais QUOTE(paukščiukas @ 2007 07 05, 13:49) Dėkui, nespėsiu nusinerti, jau ryt ta gražioji diena O iš ko drugelius ir boružėles darei? Lankstei? Labai norėčiau drugelių
Sveikutės,jei dar kuriom neatsiunciau angeliuku schemu kurios praset parasykit man y AZ nes jau nebeprisimenu kurioms siunciau ,gavus i AZ zinute lengviau susigaudyti
Saldinių-soskių radau kalvarijų turguj, saldainių kioskelį
QUOTE(ciurka @ 2007 06 07, 00:12) as krikstysiu berniuka ir jau matau vizija - stalai baltom staltiesem - per jas nutiestos zydro atlasinio kaspino juostos, keletoje vietu mazytes skaidraus stiklo vazeles su neuzmirstuolem perjuostom zydru ir bltu plonu kaspineliu, nt stalo pribarstyta neuzmirstuoliu ziedeliu. atalpos puostos baltais ir zydrais balionais bei iskarpytais popieriniais angelais ar bateliais vizija man patinka, bet ar imanoma liepos viduryje gaut neuzmirstuoliu?? reiks apgalvoti kitu gelyciu variantus. bet kad butu kokios a la laukines gal turite pasiulymu?? Na, turetu buti nerealiai grazu. Kuklu ir skoninga. gal rugiageles butu grazu... bet krikstynos jau turbut buvo. Mano maziuko krikstynos rugpjucio 4. Butinai kazka pasdarysiu panasaus. QUOTE(laime34 @ 2007 07 18, 16:19) Na, turetu buti nerealiai grazu. Kuklu ir skoninga. gal rugiageles butu grazu... bet krikstynos jau turbut buvo. Mano maziuko krikstynos rugpjucio 4. Butinai kazka pasdarysiu panasaus. aga, buvo rasiau po krikstynu smulkiai o kas sockiu iesko - ju yra saldainiu parduotuvese Saldus Majai, pvz, Kauno Akropolyje. QUOTE(astuftis @ 2007 07 18, 11:05) Saldinių-soskių radau kalvarijų turguj, saldainių kioskelį dekui kita karta zinosiu kur ju ieskoti QUOTE(paukščiukas @ 2007 06 17, 09:36) Aš darysiu švedišką stalą, o visą maistą dėsiu į mašinų, traktorių priekabas (suprantama vaikiškas), kibirėlius ir kt. žaislus . Prilankstysiu lėktuvėlių ar laivelių. Jei geras oras viskas vyks lauke, jei ne tai namuose. nu tavi ideja tai SUPER QUOTE(emaliuke @ 2007 07 17, 23:40) Sveikutės,jei dar kuriom neatsiunciau angeliuku schemu kurios praset parasykit man y AZ nes jau nebeprisimenu kurioms siunciau ,gavus i AZ zinute lengviau susigaudyti labutis Papildyta: QUOTE(paukščiukas @ 2007 07 04, 06:05) Angeliukus ir aš galvojau nusinerti ir kaip papuošimą daryti, o paskui kiekvienam svečiui dovanų įteikti, bet taip ir neradau schemutės dar norejau paklausti kaip darei drugelius ir boruzeles.
visur buvau pridėjus žaislų, aplink apdėliojau karpytom raudonos ir ružavom širdutėm. Ant palangės pridėjom rėmintų mergaitės nuotraukų, jas apdėjom karoliais akmenukais baltais, baltom kriauklytėm ir rožių žiedlapiais. Virš nuotraukų prikabinėjom baltų karpytų angeliukų. Ant sienos pakabinom didelį plakatą su užrašu "Rusnės balius" prikabinėjom baltų ir rožinių balionų, kur tiko dar po žaislą. Stalo korteles rišom rožiniais kaspinėliais prie saldainių-čiulptukų, ant stalo barstėm širdutes. Va
Kam reikia saldaininių čiulptukų Klaipėdoj, yra Studlende "Saldūs majai"->mažos 1,20lt, didelės virš 4lt. Bet ir tų mažųjų puikiai pakanka
Ar dedate ant stalo 12 zvakiu? Gal zinote ka jos simbolizuoja?
Sveikutės,man irgi iskilo klausimas,kai puosiat stala puoksteliu ir zvakiu turi buti porinis skaicius ar ne
QUOTE(paukščiukas @ 2007 06 17, 08:36) Aš darysiu švedišką stalą, o visą maistą dėsiu į mašinų, traktorių priekabas (suprantama vaikiškas), kibirėlius ir kt. žaislus . Prilankstysiu lėktuvėlių ar laivelių. Jei geras oras viskas vyks lauke, jei ne tai namuose. gaila pas mane mergyte, i leles nesudesi misrainiu Papildyta: QUOTE(emaliuke @ 2007 07 04, 15:55) gal galima ir man schema gauti? lelytee@one.lt QUOTE(ciurka @ 2007 07 18, 16:29) aga, buvo rasiau po krikstynu smulkiai o kas sockiu iesko - ju yra saldainiu parduotuvese Saldus Majai, pvz, Kauno Akropolyje. o as tai realiai tokias žydras ir baltas krikštynas mačiau, bet žinot, manau, kad to žydrumo būtų kuo daugiau, nes man biški priminė ligoninę toks papuošimas, balta labai tą žydrumą gožė QUOTE(emaliuke @ 2007 08 17, 14:00) Sveikutes,na stai kokios mano puokstes buvo,bet ant stalo dejau tik geltona su melinu,dejau 5 puoksteles ,kai prisedom uz stalo uzdegiau zvakutes atrode visai nieko ![]() ![]() na del bendro vaizdo ir stalo nuotauka idesiu ![]() silpnokai matosi puokstes bet bendram plane visai nieko buvo
Gal dar kas turite kokių įdomių idėjų , kaip papuošti krikštynų kambarį, stalą...
Labai laukiu.... O gal kokį įdomų patiekalą pasiūlyti galit ? QUOTE(lawriencky @ 2007 06 27, 11:24) idėjos nerealios dar labai patiko kur rožytės stikliukuose, kažin tik ar pati sugebėsiu Kadangi mano dukrytės krikštynos bus gruodžio gale, tai dar turiu laiko visom idėjom įgyvendinti Dėkui merginos QUOTE(lawriencky @ 2007 06 27, 11:16) buvom krikstynose tai ten buvo sudetos korteles. veliau teveliai paprase kad ant situ korteliu kitos puses uzrasytume kaip manome kuo sitas vaikiukas bus uzauges Labai sauni ideja Tikrai verta demesio Papildyta: [quote=lawriencky,2007 06 27, 10:54] ![]() [img]http://www.confetti.co.uk/shopping/department/guides/themes/g/rose_06.jpg ![]() Vauuuuu,koks grozis
Va musu tortukas
![]()
Ir man idomu kur uzsakinejot toki grazu torta
pasaka
kur uzsakynejot? kokia kaina tokio torciuko?
Uoj mamytes musu kriksto mama lb visko sugeba, tai pati kepe cia ji ir puose.
nu va, remdamasi jūsų idėjomis prisipirkau mėlynų-baltų balionų, tokios pačios spalvos karoliukų, žydros medžiagos dešimt metrų, dvylika storų žvakių...Čia bus stalo papuošimo akcentai, belieka prilankstyti popierinių laivelių
Erdvei papuošti prisikirpau pagal trafaretus visokiausių pavidalo angelų, pasidariau sienlaikraštį... Planuose užsisakyti tortą iš Bijolos, šakotį "pas bobutę", marškinėlius krikštatėviams...oi daug dar liko darbų, QUOTE(sobieska @ 2008 03 22, 23:31) nu va, remdamasi jūsų idėjomis prisipirkau mėlynų-baltų balionų, tokios pačios spalvos karoliukų, žydros medžiagos dešimt metrų, dvylika storų žvakių...Čia bus stalo papuošimo akcentai, belieka prilankstyti popierinių laivelių Erdvei papuošti prisikirpau pagal trafaretus visokiausių pavidalo angelų, pasidariau sienlaikraštį... Planuose užsisakyti tortą iš Bijolos, šakotį "pas bobutę", marškinėlius krikštatėviams...oi daug dar liko darbų, Ar galetum placiau papasakoti apie savo sienlaikrasti?Zadu ir as toki daryti,tik kolkas minciu truksta... QUOTE(deimi @ 2008 03 23, 12:04) Ar galetum placiau papasakoti apie savo sienlaikrasti?Zadu ir as toki daryti,tik kolkas minciu truksta... sienlaikrastis - tai toks laikrastis, kuris klijuojamas ant sienos. Nu panasiai kaip tapetai... Kadangi sienlaikrastis jau praeito amziaus atgyvena- siulau daryti kompiuterini sienlaikrasti..tipo kaip ww delfi .lt Geriausia tiktu HTML kalba. QUOTE(blondinas Nr.6 @ 2008 03 23, 18:22) sienlaikrastis - tai toks laikrastis, kuris klijuojamas ant sienos. Nu panasiai kaip tapetai... Kadangi sienlaikrastis jau praeito amziaus atgyvena- siulau daryti kompiuterini sienlaikrasti..tipo kaip ww delfi .lt Geriausia tiktu HTML kalba. Ar as i tave kreipiausi???Ar prasiau,kad ka nors man dabar cia aiskintum??? Tad pasilik savo nuomone sau!!! QUOTE(anileva @ 2008 03 14, 18:45) bandyk, as kai nuejau i maxima ir paprasiau tokio torto, tai man pareiske, kad jis bus maziausiai triju kg, o man toks netiko, nes nebutu buve kam jo tiek suvalgyt, o ir moketi uz torta 100 litu... lauksiu atsiliepimu apie maximos torta |