Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip papuošti krikštynų stalą?
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Šventės > Krikštynų metas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
paukščiukas
Kaži kaip šiais metais su tom rugegėlėm gausis, nes dabar jau baigia nužydėti g.gif
Mama Elena
QUOTE(emaliuke @ 2007 06 16, 18:11)
lLaba,tiesiok bandyk pora spalvu pasirinkti jei galvoji puokste daryti  4u.gif as labai daug ideju radau Rojaus sodo forume ten viena mergina nemazai parasiusi patarimu ,kaip skoningai papuosti stala ir padaryti puokse net yra idejusi nuotrauku kaip nuo pat pradziu padaryti puokste,as tai galvojau su vandens lelijom bet persigalvojau ,jei tik dar zydes rugpjucio men. rugegeles ir didzeziedes ramunes bandysiu is ju padaryti tris puokstes viena didele per viduri stalo o dvi mazesnes is krastu,bet jei zmoniu maziau tai ant stalo tikrai pakanka ir vienos,kadangi pas mus per dvidesimt sveciu tai daugiau ir reikes  doh.gif
*

aciu mirksiukas.gif kazka galvosiu, tik va, as nelabai turesiu laiko iki baznycios, o po baznycios, sveciai pirmi nuvaziuos i soda doh.gif Kaip noreciau, kad viskas pavyktu... rolleyes.gif
emaliuke
QUOTE(Mama Elena @ 2007 06 19, 09:05)
aciu  mirksiukas.gif  kazka galvosiu, tik va, as nelabai turesiu laiko iki baznycios, o po baznycios, sveciai pirmi nuvaziuos i soda  doh.gif Kaip noreciau, kad viskas pavyktu... rolleyes.gif
*

As puokstes is vakaro pasidarysiu rolleyes.gif Na taip suprantu jei anksti krikstas bus,musu tik 17.00 valanda tai laiko turesiu biskuti ax.gif Sekemes drinks_cheers.gif
Mama Elena
aciu, as stengsiuosi viska irgi is vakaro padaryti blink.gif
Smulkmena
Suprantu, kad čia tema apie stalo dekoravimą, bet vistik paklausiu. Kokių turite idėjų kaip įdomiai papuošti ne tik stalą, bet ir kiemą? Jei bus gražus oras, šventinis stalas bus namo kieme. Noriu kiemą gražiai papuošti.
Iš čia keletą idėjų pasirinkau:
--balionai (balti ir rausvi/meslvi) ant medžių
--helio pripildyti balionai pritvirtinti prie kėdžių atkalčių
--iš popieriaus išlankstytos figūrėlės sukabintos medžiuose
--lauko žvakės/fakelai
--užrašas/plakatas (pvz virš namo durų ar pan.) "xx krikštynos"

Norisi kad būtų išlaikytas vientisas stilius, neperkrauta. Kokių dar idėjų kiemui puošti turite? g.gif
Law
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Papildyta:

jei skaitote angliskai tai cia yra keletas patarimu nuoroda
Law
QUOTE(Chada @ 2007 06 12, 23:10)
O aš žadu daryti stalo korteles su vardais, kad svečiai žinotų kur sėstis ir neužimtų krikštatėvių vietos  tongue.gif Tik vat suku dabar galvą, kaip čia padaryti, kad vėjas nenupūstų, mat stalas lauke bus...  g.gif
*

buvom krikstynose tai ten buvo sudetos korteles. veliau teveliai paprase kad ant situ korteliu kitos puses uzrasytume kaip manome kuo sitas vaikiukas bus uzauges thumbup.gif ir sudejome visi i viena skrynute kuria mama pazadejo atiduoti mergytei kai uzaugs 4u.gif ideja verta demesio mirksiukas.gif
emaliuke
QUOTE(emaliuke @ 2007 06 11, 15:43)
Na dar viena idesio sita svet.man llabai patiko su savo fantazije ir isgalem tikrai galima papuosti  sunglasses2.gif http://www.rojaussodai.lt/forumas/viewtopi...cdc1bcdfc6d65b5
Rojaus Sodai // Peržiūrėti temą - Stalo dekoravimas sunglasses2.gif
*

Lauke irgi galvoju daryti mazas puoksteles is tokiu pat geliu ,kaip ir ant stalu bus.nunersiu krepsiukus i juos galima ideti stikliukus arba oazes sumirkintos ir prideti gelyciu. Pakabinsiu prie pavesines,dar nunersiu angeliuku ir juos bandysiu kur nors pritaikyti mirksiukas.gif
paukščiukas
Angeliukus ir aš galvojau nusinerti ir kaip papuošimą daryti, o paskui kiekvienam svečiui dovanų įteikti, bet taip ir neradau schemutės schmoll.gif . Tai prisilanksčiau baltų laivelių, bus stalo papuošimas.
emaliuke
as turiu schemute jei reik ir jei dar spesi nusinerti,gakiu atsiusi parasyk el. pasta smile.gif
paukščiukas
QUOTE(emaliuke @ 2007 07 04, 16:55)
as turiu schemute jei reik ir jei dar spesi nusinerti,gakiu atsiusi parasyk el. pasta smile.gif
*

Dėkui, nespėsiu nusinerti, jau ryt ta gražioji diena 4u.gif . Puošiu su drugeliais ir boružėlėm, manau bus vasariška wub.gif Bet schemutės neatsisakysiu, gal kitai progai (jau greit gimtadienis ir Kalėdos neužkalnų) nusinersiu. ausragai@yahoo.com
Vendetta
dar galima vietoje kortelių su vardais, angeliukus su vardais padaryti, L. fainai turėtų atrodyti.
eraw
QUOTE(Smulkmena @ 2007 06 26, 20:08)
Suprantu, kad čia tema apie stalo dekoravimą, bet vistik paklausiu. Kokių turite idėjų kaip įdomiai papuošti ne tik stalą, bet ir kiemą? Jei bus gražus oras, šventinis stalas bus namo kieme. Noriu kiemą gražiai papuošti.
Iš čia keletą idėjų pasirinkau:
--balionai (balti ir rausvi/meslvi) ant medžių
--helio pripildyti balionai pritvirtinti prie kėdžių atkalčių
--iš popieriaus išlankstytos figūrėlės sukabintos medžiuose
--lauko žvakės/fakelai
--užrašas/plakatas (pvz virš namo durų ar pan.) "xx krikštynos"

Norisi kad būtų išlaikytas vientisas stilius, neperkrauta. Kokių dar idėjų kiemui puošti turite?  g.gif
*

As nuomavausi kedes ir stalus,manau kad turi ir dekoravimui kazka...http://svajoniupuota.lt
astuftis
Va ir mes atšventėm savo krikštynas. Aš buvau prikarpius atgeliuku, susukau servetėles padariau žieduka ir juos priklijavau, labai gražiai atrodė su ryškiom servetėlėm. Dar buvau nupirkus tokių žvaigždučių konfeti ir tiesiog pribarščiau ant stalo irgi labai super atrodė ant baltos staltiesės. thumbup.gif Apkabinau pavėsine balionais, o iš vidaus saldainiais soskėm. Ir vidurį stalo žvakidė su trim žvakėm. Viskas labai gražiai atrodė ir visiem labai patiko, ypač žvaig-dutės ant stalo clap_1.gif
irmusia
mes irgi ant baltos staltieses primetem kongeti thumbup.gif atrode, tada vidury puokstele gelyciu mazu rozyciu, ir dar 12 stikliuku, viduje su gelytes ziedeliu isdeliojom po visa stala irgi jega atrode, o palapine ir lauka puoseme balionais ir iskarpytais angeliukai ir gelytem, labai graziai atrode blush2.gif
JUSTE*
QUOTE(astuftis @ 2007 07 16, 11:46)
Apkabinau pavėsine balionais, o iš vidaus saldainiais soskėm. Ir vidurį stalo žvakidė su trim žvakėm. Viskas labai gražiai atrodė ir visiem labai patiko, ypač žvaig-dutės ant stalo clap_1.gif
*

o kur pirkai saldainius soskes, mes siadien neradom verysad.gif
Papildyta:
o kaip angeliukus karpet g.gif
Papildyta:
QUOTE(emaliuke @ 2007 06 18, 11:08)
Laba,na parduotuvejar turgui turbut nerasi,nebent spec.uzsakinesi  g.gif as kai galvojau su lelijom daryti buvau pasiryzus vadens telkiniuose paplaukiot  lotuliukas.gif
Papildyta:

Sveika,rugegeles tai rugpjucio pradzioj zydi jei neklystu ar ne  g.gif jei taip tai ir as darysiu is ju puokst.taipat desiu rugiu ir ramuniu,o angeliuku formos gal tiktu nerimui skirtos ax.gif  nes as turiu nerimo schema, bandysiu nunerti angeliukus,jei tinka parasyk man savo El. pasta, i AŽ atsiusiu  mirksiukas.gif
*

Is kaimo parsiveziau rugegeliu!!! pasimerkiau namuose, na kaip jau grazu biggrin.gif tikiuosi jos dar ilgai zydes g.gif
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2007 06 18, 21:00)
Kaži kaip šiais metais su tom rugegėlėm gausis, nes dabar jau baigia nužydėti g.gif
*

o pas mus tik pradejo zydeti tongue.gif
alileo
QUOTE(emaliuke @ 2007 07 04, 15:55)
*

aš irgi schemutės norėčiau 4u.gif alinaleo@gmail.com

QUOTE(JUSTE* @ 2007 07 16, 17:28)

Is kaimo parsiveziau rugegeliu!!! pasimerkiau namuose, na kaip jau grazu  biggrin.gif tikiuosi jos dar ilgai zydes  g.gif
*

Gera naujiena, tikiuosi ir mes rasim dar, nes liepos pradžioje buvo pilnas laukas rugiagėlių, ramunių baltų ir geltonų..
ciurka
na va, as kaip buvau prisisvagusi, neuzmirstuoliu negavau (ne metas joms smile.gif, tai darem mazytes puokstytes is melynu crizantemu ir kazkokiu baltu smulkiu gelyciu. perjuosiau plonu zydru ir baltu kaspineliu. taip pat ant stalo dejom mazas sidabrines zvakides su baltomis zvakemis. ant zvakiu taip pat is atlasiniu juosteliu bantukas. ant stalo - balta staltiese ir permestas zydro atlaso plati juosta. serveteles irgi tokios spalvos.
dar buvau nupirkusi girliandu baltu su smulkiais zydrais papuosimais ir virs zidinio is tampomo po[ieriaus zydro surisau didziuli banta, o siaip visoje saleje prikabinejom balionu- baltu ir zydru. labai vieningai ir skoningai papuosimas ziurejosi smile.gif
o sokiu palapine dekoravau tokiais pacias balionais ir girbiandomis su kabanciais kudikiais smile.gif radau tokiu Kaune Savam esancioje balionu parduotuveje (maciau ir Megos kioske, kur balionais prekiauja). Linksmos tokios smile.gif ir didziuliu glebiu rugiageliu ir kitu pievu geliu biggrin.gif
Dangiuks
QUOTE(paukščiukas @ 2007 07 05, 13:49)
Dėkui, nespėsiu nusinerti, jau ryt ta gražioji diena 4u.gif . Puošiu su drugeliais ir boružėlėm, manau bus vasariška wub.gif Bet schemutės neatsisakysiu, gal kitai progai (jau greit gimtadienis ir Kalėdos neužkalnų) nusinersiu.  ausragai@yahoo.com
*

O iš ko drugelius ir boružėles darei? Lankstei? Labai norėčiau drugelių wub.gif
emaliuke
Sveikutės,jei dar kuriom neatsiunciau angeliuku schemu kurios praset parasykit man y AZ nes jau nebeprisimenu kurioms siunciau ,gavus i AZ zinute lengviau susigaudyti sunglasses2.gif
astuftis
Saldinių-soskių radau kalvarijų turguj, saldainių kioskelį good.gif O angeliukams, tai nusipaišiau trafaretą ir poto prisikarpiau biggrin.gif
laime34
QUOTE(ciurka @ 2007 06 07, 00:12)
as krikstysiu berniuka ir jau matau vizija - stalai baltom staltiesem - per jas nutiestos zydro atlasinio kaspino juostos, keletoje vietu mazytes skaidraus stiklo vazeles su neuzmirstuolem perjuostom zydru ir bltu plonu kaspineliu, nt stalo pribarstyta neuzmirstuoliu ziedeliu. atalpos puostos baltais ir zydrais balionais bei iskarpytais popieriniais angelais ar bateliais smile.gif

vizija man patinka, bet ar imanoma liepos viduryje gaut neuzmirstuoliu??  reiks apgalvoti kitu gelyciu variantus. bet kad butu kokios a la laukines wink.gif

gal turite pasiulymu??  blush2.gif
*

Na, turetu buti nerealiai grazu. Kuklu ir skoninga. gal rugiageles butu grazu... bet krikstynos jau turbut buvo. Mano maziuko krikstynos rugpjucio 4. Butinai kazka pasdarysiu panasaus. smile.gif
ciurka
QUOTE(laime34 @ 2007 07 18, 16:19)
Na, turetu buti nerealiai grazu. Kuklu ir skoninga. gal rugiageles butu grazu... bet krikstynos jau turbut buvo. Mano maziuko krikstynos rugpjucio 4. Butinai kazka pasdarysiu panasaus. smile.gif
*

aga, buvo smile.gif kaip isivaizdavau, taip ir padariau, tik neuzmirstuoliu negavau smile.gif keiciau melynom smulkiom chrizantemom. tikrai atrode labai elegantiskai stalas. nemegstu pricackinimu tongue.gif
rasiau po krikstynu smulkiai smile.gif

o kas sockiu iesko - ju yra saldainiu parduotuvese Saldus Majai, pvz, Kauno Akropolyje.
JUSTE*
QUOTE(astuftis @ 2007 07 18, 11:05)
Saldinių-soskių radau kalvarijų turguj, saldainių kioskelį good.gif  O angeliukams, tai nusipaišiau trafaretą ir poto prisikarpiau biggrin.gif
*

dekui kita karta zinosiu kur ju ieskoti biggrin.gif krikstynom ju neradautai suveriau mazas barankytes ir uzkabinau kriksto tevam ant kaklo kaip skiriamaji zenkla lotuliukas.gif
nekava
QUOTE(paukščiukas @ 2007 06 17, 09:36)
Aš darysiu švedišką stalą, o visą maistą dėsiu į mašinų, traktorių priekabas (suprantama vaikiškas), kibirėlius ir kt. žaislus . Prilankstysiu lėktuvėlių ar laivelių. Jei geras oras viskas vyks lauke, jei ne tai namuose.
*

nu tavi ideja tai SUPER thumbup.gif bet daugokai reikes neiprastu indu, juk maisto nemazai g.gif
knopke77
QUOTE(emaliuke @ 2007 07 17, 23:40)
Sveikutės,jei dar kuriom neatsiunciau angeliuku schemu kurios praset parasykit man y AZ nes jau nebeprisimenu kurioms siunciau ,gavus i AZ zinute lengviau susigaudyti  sunglasses2.gif
*

labutis smile.gif ir as dar noreciau angeliuku shemutes.aciukas. jurgosius@hotmail.com
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2007 07 04, 06:05)
Angeliukus ir aš galvojau nusinerti ir kaip papuošimą daryti, o paskui kiekvienam svečiui dovanų įteikti, bet taip ir neradau schemutės schmoll.gif . Tai prisilanksčiau baltų laivelių, bus stalo papuošimas.
*

dar norejau paklausti kaip darei drugelius ir boruzeles. biggrin.gif
Nightbird
visur buvau pridėjus žaislų, aplink apdėliojau karpytom raudonos ir ružavom širdutėm. Ant palangės pridėjom rėmintų mergaitės nuotraukų, jas apdėjom karoliais akmenukais baltais, baltom kriauklytėm ir rožių žiedlapiais. Virš nuotraukų prikabinėjom baltų karpytų angeliukų. Ant sienos pakabinom didelį plakatą su užrašu "Rusnės balius" prikabinėjom baltų ir rožinių balionų, kur tiko dar po žaislą. Stalo korteles rišom rožiniais kaspinėliais prie saldainių-čiulptukų, ant stalo barstėm širdutes. Va smile.gif
Smulkmena
Kam reikia saldaininių čiulptukų Klaipėdoj, yra Studlende "Saldūs majai"->mažos 1,20lt, didelės virš 4lt. Bet ir tų mažųjų puikiai pakanka thumbup.gif Dar yra šokoladinių medalių su pirma vieta, galima žaidimų nugalėtojams ant kaklo pakabint biggrin.gif Yra ir valgomų pinigų ir kt., žodžiu, reikia tik mūsų fantazijos lotuliukas.gif
nijako
Ar dedate ant stalo 12 zvakiu? Gal zinote ka jos simbolizuoja?
emaliuke
Sveikutės,man irgi iskilo klausimas,kai puosiat stala puoksteliu ir zvakiu turi buti porinis skaicius ar ne g.gif
lely
QUOTE(paukščiukas @ 2007 06 17, 08:36)
Aš darysiu švedišką stalą, o visą maistą dėsiu į mašinų, traktorių priekabas (suprantama vaikiškas), kibirėlius ir kt. žaislus . Prilankstysiu lėktuvėlių ar laivelių. Jei geras oras viskas vyks lauke, jei ne tai namuose.
*

thumbup.gif
gaila pas mane mergyte, i leles nesudesi misrainiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(emaliuke @ 2007 07 04, 15:55)
*

gal galima ir man schema gauti? 4u.gif
lelytee@one.lt
emaliuke
Sveikutes,na stai kokios mano puokstes buvo,bet ant stalo dejau tik geltona su melinu,dejau 5 puoksteles ,kai prisedom uz stalo uzdegiau zvakutes atrode visai nieko
user posted image
user posted image
smile.gif
marinatas
QUOTE(ciurka @ 2007 07 18, 16:29)
aga, buvo smile.gif kaip isivaizdavau, taip ir padariau, tik neuzmirstuoliu negavau smile.gif keiciau melynom smulkiom chrizantemom. tikrai atrode labai elegantiskai stalas. nemegstu pricackinimu tongue.gif
rasiau po krikstynu smulkiai smile.gif
o kas sockiu iesko - ju yra saldainiu parduotuvese Saldus Majai, pvz, Kauno Akropolyje.
*

o as tai realiai tokias žydras ir baltas krikštynas mačiau, bet žinot, manau, kad to žydrumo būtų kuo daugiau, nes man biški priminė ligoninę toks papuošimas, balta labai tą žydrumą gožė g.gif
emaliuke
QUOTE(emaliuke @ 2007 08 17, 14:00)
Sveikutes,na stai kokios mano puokstes buvo,bet ant stalo dejau tik geltona su melinu,dejau 5 puoksteles ,kai prisedom uz stalo uzdegiau zvakutes atrode visai nieko
user posted image
user posted image
smile.gif
*

na del bendro vaizdo ir stalo nuotauka idesiu rolleyes.gif
user posted image
silpnokai matosi puokstes bet bendram plane visai nieko buvo blush2.gif
*Aušrė*
Gal dar kas turite kokių įdomių idėjų , kaip papuošti krikštynų kambarį, stalą...
Labai laukiu....
O gal kokį įdomų patiekalą pasiūlyti galit ? mirksiukas.gif
erikanas
Stalo puošmenos buvo dalyvaujantys wink.gif ir krikštijamoji 4u.gif O šiaip - padariau tokias puokštes-žvakides - smagiai atrodė:

user posted image

thumbup.gif
vaida L
QUOTE(lawriencky @ 2007 06 27, 11:24)
user posted image  user posted image
user posted image  user posted image  user posted image

Papildyta:
user posted image  user posted image  user posted image

jei skaitote angliskai tai cia yra keletas patarimu nuoroda
*

idėjos nerealios wub.gif
dar labai patiko kur rožytės stikliukuose, kažin tik ar pati sugebėsiu g.gif
Kadangi mano dukrytės krikštynos bus gruodžio gale, tai dar turiu laiko visom idėjom įgyvendinti thumbup.gif
Dėkui merginos mirksiukas.gif
vyšniux
QUOTE(lawriencky @ 2007 06 27, 11:16)
buvom krikstynose tai ten buvo sudetos korteles. veliau teveliai paprase kad ant situ korteliu kitos puses uzrasytume kaip manome kuo sitas vaikiukas bus uzauges thumbup.gif ir sudejome visi i viena skrynute kuria mama pazadejo atiduoti mergytei kai uzaugs 4u.gif ideja verta demesio mirksiukas.gif
*

Labai sauni ideja thumbup.gif .
Tikrai verta demesio mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=lawriencky,2007 06 27, 10:54]
user posted image user posted image
[img]http://www.confetti.co.uk/shopping/department/guides/themes/g/rose_06.jpg
Vauuuuu,koks grozis wub.gif
Princesse
Va musu tortukas biggrin.gif berniukai dvynukai tai ir lelytes dvi cool.gif user posted image
sobieska
QUOTE(Princesse @ 2008 03 13, 01:38)
Va musu tortukas  biggrin.gif  berniukai dvynukai tai ir lelytes dvi  cool.gif user posted image
*

Sveikute, tortas turbūt "BIJOLOS "šedevras...Nu labai wub.gif wub.gif
natylli
Ir man idomu kur uzsakinejot toki grazu torta thumbup.gif
mazulia
pasaka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kur uzsakynejot? kokia kaina tokio torciuko? wink.gif
anileva
as savo turteliui uzsakysiu sita torta thumbup.gif wub.gif

http://www.maxima.lt/pirkeju-klubas/kondit...rtas-berniukui/
Princesse
Uoj mamytes musu kriksto mama lb visko sugeba, tai pati kepe cia ji ir puose. ax.gif bet turi kondiretijos parduotuvese irgi tokiu daryt jusu pageidavimu aisqu 4u.gif
sobieska
nu va, remdamasi jūsų idėjomis prisipirkau mėlynų-baltų balionų, tokios pačios spalvos karoliukų, žydros medžiagos dešimt metrų, dvylika storų žvakių...Čia bus stalo papuošimo akcentai, belieka prilankstyti popierinių laivelių biggrin.gif
Erdvei papuošti prisikirpau pagal trafaretus visokiausių pavidalo angelų, pasidariau sienlaikraštį... Planuose užsisakyti tortą iš Bijolos, šakotį "pas bobutę", marškinėlius krikštatėviams...oi daug dar liko darbų, doh.gif gerai kad krikštynos gegužės mėn.
deimi
QUOTE(sobieska @ 2008 03 22, 23:31)
nu va, remdamasi jūsų idėjomis prisipirkau mėlynų-baltų balionų, tokios pačios spalvos karoliukų, žydros medžiagos dešimt metrų, dvylika storų žvakių...Čia bus stalo papuošimo akcentai, belieka prilankstyti popierinių laivelių biggrin.gif
Erdvei papuošti prisikirpau pagal trafaretus visokiausių pavidalo angelų, pasidariau sienlaikraštį... Planuose užsisakyti tortą iš Bijolos, šakotį "pas bobutę", marškinėlius krikštatėviams...oi daug dar liko darbų, doh.gif  gerai kad krikštynos gegužės mėn.
*

Ar galetum placiau papasakoti apie savo sienlaikrasti?Zadu ir as toki daryti,tik kolkas minciu truksta...
blondinas Nr.6
QUOTE(deimi @ 2008 03 23, 12:04)
Ar galetum placiau papasakoti apie savo sienlaikrasti?Zadu ir as toki daryti,tik kolkas minciu truksta...
*

sienlaikrastis - tai toks laikrastis, kuris klijuojamas ant sienos. Nu panasiai kaip tapetai...
Kadangi sienlaikrastis jau praeito amziaus atgyvena- siulau daryti kompiuterini sienlaikrasti..tipo kaip ww delfi .lt Geriausia tiktu HTML kalba.
deimi
QUOTE(blondinas Nr.6 @ 2008 03 23, 18:22)
sienlaikrastis - tai toks laikrastis, kuris klijuojamas ant sienos. Nu panasiai kaip tapetai...
Kadangi sienlaikrastis jau praeito amziaus atgyvena- siulau daryti kompiuterini sienlaikrasti..tipo kaip ww delfi .lt Geriausia tiktu HTML kalba.
*

Ar as i tave kreipiausi???Ar prasiau,kad ka nors man dabar cia aiskintum??? Tad pasilik savo nuomone sau!!!
blondinas Nr.7
QUOTE(deimi @ 2008 03 24, 18:29)
Ar as i tave kreipiausi???Ar prasiau,kad ka nors man dabar cia aiskintum??? Tad pasilik savo nuomone sau!!!
*

nemoki programuot?
kriro
QUOTE(anileva @ 2008 03 14, 18:45)
as savo turteliui uzsakysiu sita torta thumbup.gif  wub.gif
http://www.maxima.lt/pirkeju-klubas/kondit...rtas-berniukui/
*

bandyk, as kai nuejau i maxima ir paprasiau tokio torto, tai man pareiske, kad jis bus maziausiai triju kg, o man toks netiko, nes nebutu buve kam jo tiek suvalgyt, o ir moketi uz torta 100 litu... lauksiu atsiliepimu apie maximos torta biggrin.gif tikiuosi jums labiau pasiseks rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.