Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

QUOTE(jollicasa @ 2010 10 01, 08:06)
dedu tada fotofilmuka, nes po viena tingiu rinkti, suknele nuo mazdaug pirmos minutes matysis http://matasjuras.lt..._Gintautas.html
Pritariu Nuotakai 22, kad daugeliu atveju reikia nusiteikti, kad suknele nebus originalas, juolab, perkant ebay, bet galima panarsyti po tinklapius ir forumus ir rasti vadinamuju outletu. Kaina, aisku, nebus juokingai maza, bet pries vestuves isvengsit papildomo streso mirksiukas.gif

labai grazus klipukas, grazios nuotraukos, ziurint asaros akyse kaupesi...
kaip man grazu...... kaip gera laukti ir planuoti savo svente smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dyendy @ 2010 10 07, 21:45)
labai grazus klipukas, grazios nuotraukos, ziurint asaros akyse kaupesi...
kaip man grazu...... kaip gera laukti ir planuoti savo svente smile.gif bigsmile.gif

Pritariu! Dievinu nuosirdzius zmones vestuviu foto smile.gif
O kad buciau i tema, tai radau tokia svetaine ir viena is cia esanciu sukneliu man tobula www.tidebuy.com
Atsakyti
aprime pirkimai.. ar niekas nepasigiria? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2010 11 14, 12:10)
aprime pirkimai.. ar niekas nepasigiria? smile.gif

Manau, kad anksti dar biggrin.gif Pavasarį sukrus merginos ax.gif
Atsakyti
Uzsisakiau savo vestuvine suknele 4u.gif Tureciau iki Kaledu gauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2010 11 14, 13:58)
Uzsisakiau savo vestuvine suknele  4u.gif Tureciau iki Kaledu gauti  mirksiukas.gif

Parodykit kokią? bigsmile.gif
Atsakyti
Imetu nuoroda
http://www.milanoo.c...own-p20446.html
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2010 11 14, 18:50)

o cia jie siuva pagal ta modeli ar turi jau pasiutas-ir issius tau is karto?
beje-suknele labai grazi-pasizvalgysiu ir as daugiau po si psl 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliukas28: 14 lapkričio 2010 - 19:07
QUOTE(krista-30 @ 2010 11 14, 18:50)

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Mano suknele bigsmile.gif As irgi sita zadu pirkti... ax.gif Vakar issimatavau, ir zadu sia savaite jau susimoketi ir nusiusti ismatavimus... Tik as kitame puslapyje ziurejau, Ebay... g.gif Ten kainavo 150doleriu, matau, cia pigiau... O nusiuntete visus savo ismatavimus, ar tiesiog prasete standartines, pagal dydi... Nes as ruosiuos siusti visus savo ismatavimus, kad pagal juos siutu... g.gif Siuna Kinijoj, ar ne?
Atsakyti
Siunciau savo ismatavimus, kadangi man netiko nei vienas standartinis dydis. Ten kazkaip idomus tie standartiniu dydziu ismatavimai, man per klubus, krutine viskas atitiko, per juosmeni buvo per maza, tai dariau pagal savo ismatavimus, tai +15 doleriu reikejo damoket. Siuva Kinijoj, Kinai valdo pasauli smile.gif Uzsisakiau kiek anksteliau, kad jei kas netiks, ar baisiai baisi bus, kad speciau pasitaisyti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristukui @ 2010 11 14, 22:14)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Mano suknele  bigsmile.gif  As irgi sita zadu pirkti...  ax.gif  Vakar issimatavau, ir zadu sia savaite jau susimoketi ir nusiusti ismatavimus... Tik as kitame puslapyje ziurejau, Ebay...  g.gif  Ten kainavo 150doleriu, matau, cia pigiau... O nusiuntete visus savo ismatavimus, ar tiesiog prasete standartines, pagal dydi... Nes as ruosiuos siusti visus savo ismatavimus, kad pagal juos siutu... g.gif Siuna Kinijoj, ar ne?

Per ebay gal gausis Jums ir pigiau, nes man su viskuo gavosi 195.93 dol. cia jau kartu su atsiuntimu, tai Jus pasidomekit, ar ebay ima atsiuntimo mokesti. O dar pigiau yra tinklapy www.landybridal.com ten si suknele tik 99 dol. + atsiuntimas apie 70 dol.
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2010 11 15, 06:18)
Siunciau savo ismatavimus, kadangi man netiko nei vienas standartinis dydis. Ten kazkaip idomus tie standartiniu dydziu ismatavimai, man per klubus, krutine viskas atitiko, per juosmeni buvo per maza, tai dariau pagal savo ismatavimus, tai +15 doleriu reikejo damoket. Siuva Kinijoj, Kinai valdo pasauli smile.gif Uzsisakiau kiek anksteliau, kad jei kas netiks, ar baisiai baisi bus, kad speciau pasitaisyti wink.gif
Papildyta:

Per ebay gal gausis Jums ir pigiau, nes man su viskuo gavosi 195.93 dol. cia jau kartu su atsiuntimu, tai Jus pasidomekit, ar ebay ima atsiuntimo mokesti. O dar pigiau yra tinklapy www.landybridal.com ten si suknele tik 99 dol. + atsiuntimas apie 70 dol.

Dekui labai 4u.gif Turedama laiko pasinagrinesiu kiek tiksliai siuntimas... Ebay uz atsiuntima irgi reik moketi, tik nzn tiksliai kiek...

Ziuriu, skirtinguose puslapiuose skirtingos kainos, o, idomu, siuna tie patys ar ne g.gif As vienam amerikietiskos firmos puslapyje maciau sita pacia suknele uz 600 doleriu hihihi.gif O siuna, manau, tie patys kinieciai, amerikieciai tik perparduoda... rolleyes.gif As siaip sutinkciau ir daugiau sumoketi, kad tik kokybiska ji butu, is normalios medziagos... Na, bet uz tokia kaina negali stebuklu noret... Perkam kate maise ax.gif As irgi is ankciau noriu nusipirkti, kad jei gausiu, ir pamatysiu, kad visai netinkama, dar turesiu laiko isigyti nauja.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2010 11 14, 19:50)

O aš užsakiau šią suknelę lapkričio 6 d., o gavau jau 11 d. smile.gif)))
Su viskuom kainavo 356 lt tongue.gif (čia už skubų atgebenimą reikėjo 15 GBP pakloti doh.gif Kadangi vestuvės ne už kalnų ax.gif blush2.gif

beje, merginos, ką galite patarti dėl papuošalų, kurie čia geriausiai žiūrėtųsi??? blush2.gif 4u.gif

P.S.. mano gauta suknelė tikrai tobula. Niekuo visiškai nesisskiria nuo originalo. NIEKUO. cool.gif O svarbiausia, visiškai pagal mano kūnelį lotuliukas.gif bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julenk@: 15 lapkričio 2010 - 12:17