Oi, mergytes, kiek baisybiu as cia prisiskaiciau...
Mums vakar irgi atsitiko nelaime, o mes dar tik 4 men.
as dariau valgyt ir maziu nesyklej turejau, o jis tokio amziaus db, kad viska siekia, viska ciupineja ir netycia prisiliete prie keptuves, ir kad prades verkt,as nulekiau i kambari su juo, apziurejau, o ta rankute maziau kazkaip, tai ziople pro akis praleidau, pasupau ir jis nusiramino, nu ir ka toliau, nuejom valgyt daryt, grizta tetis po sportu ir man iskart, Dieve, kur vaika apdeginai
ir pamaciau tada, apsizliumbiau iskart, nes pusles jau issoke buvo, nuo dvieju mazu pirstuku krumpliuku iki dar plotas virs ju, paskambinau i babies helpline (mes ne LT gyvenam) sakau ar vaziuot i ligonine, klausia kiek nudege procentu, sakau nesuprantu, sako matuojama taip, kad vaiko delniukas yra 1% kuno, sakau nu tada nebus ne 1%, sako tada sian saltas vanduo (kokia as vista iskart nepamaciau, butu kiek padeje
) sudocream ir bepanthen... Nu bet vaikui tai puslytem nueje pirsciukai ir virs ju.. Nu as SM isijungiau sita temele ir pasiskaitinejau, pradejau to sulfargino tepalo cia internete ieskotis, nes paziurejau, kad LT daktarai juo tepa, o UK jo nera, tik pabaltijo salyse, ai susinervinau juodai.. Galvoju dar perziuresiu savo vaistu stalciu, ir ka jus sau galvojat, atsidarau, o ten sulfargino tepalas. Dieve, kaip apsidziaugiau, patepem gausiai, bintuku apvyniojom svelniai ant nakties, kad akyciu netrintu ir siaip nenusivalytu, sian nuvyniojau, nes diena geriau atvirai, tai puslytes susproge, bet gal ir geriau atrodo, jis zaidzia, linksmas vaikas, jauciu tikrai stebuklus sitas tepalas daro.. Nu bet kaip sunku diena man sian buvo iki kol uzmigo, tas rankas i burna kisa, viska siekia, trina visur..
Zodziu tepam db tuo tepaliuku, galvoju, kad tik neliktu zymes veliau
kai uzsirauks sasiukas reiks kazkuom kitkuo tept. Mamukai, o kas geriausiai man tiktu, ziurejau, kad kitos naudoja contractubex, kitos dar kitokius, bet tu cia nera, o sito conractubex galima ir cia nusipirkti, bet visokiu nuomoniu apie ji.. nezinau net..