[quote=Terrulka,2008 09 08, 18:53]
Pasikartosiu bet labai gražūs šunys.. Kiek jūsų "airiui" metų? Aš vienoj parodoj mačiau,bet manau kad ten buvo kviečiaspalvis,nes šviesesnis. Bet kiek žiūrėjau internete tai jie panašūs. Linkiu sėkmės šiai veislei.
[/quote
Uz poros dieneliu bus 4 menesiukai
QUOTE(Terrulka @ 2008 09 08, 20:15)
O tai dar visai mažylis. Aš maniau kad jau suaugęs. Mano atrodo jau suaugus nors tik 9 mėnesiai jai. atrodo jau visa amžinybė praėjo kai ją atsivežėm. Bet mano ne airių terjeras. Bet irgi reta veislė.
o kokios veisles tavo sunelis?
QUOTE(Terrulka @ 2008 09 08, 20:26)
Basendžis toks jei žinote. [basenji]. Retoka dar veislė LT.. Bet labai gražūs.
Katik perskaiciau apie jusu sunelio veisle ,grazus suniukai
na,visai neidomu,kad niekas nebendrauja su manim
Labas As turejau Airiu terjera kalyte. Ji buvo pirma Lietuvoje,veliau buvo atsirade dar keli,o kaip dabar nezinau,nes veisle reta todel matyt ir nepopuliari,nors man sie sunys super! Turejau kalyte,kadangi patino Lietuvoje nebuvo,vezem net i Ryga sukergti. Gyvenom pas tuos zmones dvi dienas,nes pirmaja nieko neisejo jaunuoliui Gime net 9 suniukai,buvom pasilike viena kalyte sau,tai laikem dvi kuri laika,bet mazoji palindo po masina po dvieju metu,o jos motina isgyveno 13 metu,butu dar tikrai gyvenus,nes iki senatves buvo gyvibinga,tik pakirto vezys ir teko uzmigdyt..Kiek zinau viena kalyte zmones pirke is manes issiveze i uzsieni,kiti lyg tai Lietuvoje liko. Viena kalyte pas pazistama vyra buvo,ji suniuku neturejo ir vienas patinukas pas draugus. Dabar ir ju jau nebera,nebent jei palikuoniu turejo kalyte isvezta i uzsieni,del patineliu nieko nezinau. Jei noresi daugiau info,rasyk i a.z. http://www.youtube.c...h?v=ROxOg9Ju-nk Mano suniukai buvo daug ryskesnes ryzos spalvos http://www.youtube.c...feature=related
Labas,
Gal kas žinote, ar aplinkui nėra Airių terjerų vados? Pažįstami ieško sau šuniuko
Gal kas žinote, ar aplinkui nėra Airių terjerų vados? Pažįstami ieško sau šuniuko
QUOTE(Neisha @ 2009 10 31, 17:58)
Labas,
yra airiu kvieciaspalviu vada
QUOTE(Neisha @ 2009 10 31, 18:58)
Labas,
Jei ieško su dok.Lietuvoje tikrai nėra.Mano šuo vienintelis šiuo metu Lt su dokumentais.Paieškokite Latvijoje www.irish-terriers.lv "RED FAKTOR" veislynas,www.hangerbell.com taip pat Latvijoje.
Kaip būtų smagu,kad kas nors prisidėtų prie mūsų
Va mano kalyte labai panasi buvo ir tokios spalvos
QUOTE(Realybe @ 2009 11 27, 18:57)
Va mano kalyte labai panasi buvo ir tokios spalvos
Jūsų kalytė raudonesnė už mūsiški.Jūs patys pešdavote kailį,ar vesdavot pas kirpėją.Mes vežam į Kauną,bet kirpėja vis drąsina mane pačiai mokytis,man tų šukuosenų nelabai išeina, tai va nupešiau aš jį trumpai,bet barzdos vistiek neišina man gražiai padaryti .man labai patinka kaip anoj nuotraukoj barzda,nei perdidelė,nei permaža.