Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti / įsigyti / gauti?

Turiu vieną idėją. Labai ieškau vienos knygelės. Jei surasiu, tai tik gana seną leidimą. Blogiausiu atveju, visas tos knygelės turinys yra internete.

Gal žinote, gal yra tokių firmų, kurios galėtų pakeisti knygos viršelį į kokį tai menišką, originalų. Ar pateiktus tekstus atspausdinti ant įdomesnio popieriaus ir praktiškai padaryti vienetinę knygelę. Autorius seniai numiręs, autorystė nėra saugoma, tai autorinių teisių nepažeistume. PLius, tai būtų asmeniniam naudojimui, o ne komerciniams tikslams.

Gal kam teko tokį darbelį užsakinėti ar girdėjote apie tokią firmą?
Atsakyti
dėl firmos nežinau, bet , manau, galima būtų kreiptis į tautodailininką kokį.Yra gi kas daro labai originalius odinius viršelius.
ieškotis per tautodailininkų sąjungą.
Atsakyti
Ačiū už atsakymą. O gal kas pažįstat kokį menininką. Mat tautodailininkas tai truputį ne tai- aš norėčiau ko modernaus, keisto, originalaus. Ne liaudiško. Internete radau pavyzdžių, bet autorių koordinačių ten nėra. sad.gif
Atsakyti
chi, chi biggrin.gif , Norge, negalvok, kad jau tautodailininkas, tai -nelankstus, su genio vaizduote.
gal reikia pabandyti paklausti , tarkim, parduotuvėje prie ŠMC.Pardavėjai gal ką rekomenduotų, gal tas rekomenduotas žmogus kažką rekomenduotų.
Būna, kad žmogus,iš pirmo žvilgsnio ne iš tolo prie meno , o kokius dalykiukus darosi sau tyliai biggrin.gif
pavėzė, mano draugė buhalterė jau kokias tris knygeles vaikiškas išpaišė good.gif
Atsakyti
Vienas mano giminaitis - knygrisys. Uzsiimineja ir visokiais vienetiniais darbeliais. Buvom pernai pas ji sveciuos, rode dirbtuve ir kai kuriuos pavyzdzius, kad ir savo megiama knyga isirises odiniais (berods, savo darbo) virseliais, ir pan. Ir pas mane buvo mintis, jei noresiu kam nors kokia knyga graziai iristi, kreiptis i ji, bet kol kas neteko.
Taigi dar nezinau, ka konkreciai, uz kiek ir per kiek laiko gali pasiulyti, cia jau reiketu su juo derinti.
Atsakyti
Būčiau labai dėkinga už koordinates. smile.gif O ŠMC paklausiu- žvalgiausi ten, bet buvo nykuma- Vilniaus bokštai ir miškeliai... Apskritai, kur įmanoma originalių odinių darbų surasti, aplankalų, dėžučių, dar kažko? Gal studentai drąsesniais darbais kur prekiauja? Palaksčiau savaitgalį Vilniuje, nieko modernaus, keisto neradau...
Atsakyti
norge,galų gale kreipkis į bet kokią knygrišyklą-jie turi irgi tokiais darbais užsiimt
Atsakyti
nueik i tautodailes parduotuve...ten tokiu knygu buna paklausk kas jas gamina...turetu pasakyt koordinates.... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Didžiosiose bibliotekose dirba tiek knygų restauratoriai, tiek knygrišiai (Lietuvos nacionalinėj, Lietuvos mokslų akademijos, Vilniaus universiteto-tikrai biggrin.gif ). Oficialiai tikrai ne wink.gif , bet gal kas nors norės užsidirbti individualiai tongue.gif Darbai tikrai atliekami gerai ir profesionaliai.
Atsakyti
pažiūrėk knygynuose, Pilies g, kt yra rankų darbo(?) už-rašų knygelės, tikrai žinos pardavėjos kas daro, turės koordinates.
Dar yra knygrišykla prie Žaliojo tilto. "Laiva"lyg ir..? Kalvarijų 11-15 panašiai adresas.
Atsakyti
Artėja mano brangiojo gimtadienis. Ir jis užsiprašė šachmatų! Bet kad būtų atskirai lenta ir atskirai patys šachmatai blink.gif Gal kas galit parekomenduoti, kur Vilniuje galima tokių šachmatų įsigyti?

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Mačiau pirkti šachmatus universalinėje parduotuvėje. Tikslai neprisimenu kur, bet kažkuriam iš verslo dovanų ar suvenyrų skyrių. Tokie geruliai buvo... Porcelianiniai... Gintariniai....
Atsakyti