QUOTE(san @ 2012 10 04, 09:13)
sudomino baisiai šis įrenginys
koks jo naudojimo sudėtingumas? jei produktai paruošti, ar sugebėtų 7-9 metų vaikas jį paleisti, kai baigs, išsiimti paruoštą maista?
ar yra variantų, kuri būtų keičiamas tūris? pvz., vaikui pietums įdedu mažesnį puoduką vienai porcijai. O visai šeimai, užstatau didesnį puodą.
Na pas mane kitoks nei top shope, bet panasus. Pirma menesi kankinausi, kol supratau ka kaip gamint, kokias programasrinktis ir kokiam laikui uzstatyt, pagelbejo forumas multivarka.ru ten yra receptu daugeliui multifunkciniu puodu, o jei turite kitoki, vistiek galima juos pritaikyti. Dabar uzmerktom akim galiu nustatyti tai ko reikia ir kiek laiko irgi zinau.
Deje, nera galimybes skirtingo litrazo puodus deti. Yra variantas i puoda ipilti vandens, ideti karsciui atsparu inda ir jame gamint, bet cia kiekviena recepta reiketu pagal patiekala atskirai bandyt gamint ir ziuret kas gausis.
Cia principas to puodo toks, kad tai puodas, tik kad elektrinis ir su "smegenim"
Papildyta:
QUOTE(Tučka @ 2012 10 04, 11:02)
Oj, kaip sudomino sitas puodas
Noriu Noriu Noriu
Kiek jis kainuoja Rusijoj?
Na baltarusijoje naujo modelio
230doleriu. Jei turit pazistamu, tai galima nusipirkt. Rusijoje kaina pigesne, bet pristatymo sanaudos kosmines
.
Papildyta:
QUOTE(san @ 2012 10 05, 09:02)
niekas nepakonsultuos
pasidalinkite, kokius turite?
šitas atrodo superiniai
http://www.amazon.co...8...8118&sr=1-7
bet ir kaina nemenka, ir dar reikia paieškoti, kur gauti
Turiu 2011 metu pabaigos REDMOND 4502, o ten kur jusu nuoroda, ten labiau ryziu virinimo aparatas. Multifunkcinis turi zymiai daugiau funkciju. Virimas garuose, kepimas kaip keptuveje,koses gaminimas, plovo gaminimas, kepimas kaip orkaiteje, sriubos virimas, dar paprastas virimas ir troškinimas. Nu dar multifunkcija, tai nusistatau kiek man laipsniu reikia ir laikmati - kiek laiko gaminsis. O dar pamirsau, kad galiu naudoti ji kaip skrudintuva, iskepti bulvytem fry ar pan
Gauti galima baltarusijoje, arba top shope, bet maciau tik reklama, nzn jo funkciju to iš topshopo.
Papildyta:
QUOTE(san @ 2012 10 08, 09:05)
Aš būsiu įkyri ir bandysiu krutinti šią temą, bent jau kol pati nupirksiu
gal kas nors užeis ir atsileips iš turinčių...
kokios būtų nuomonės apie tokį puodą:
http://www.amazon.co...=A299H8VXHNM4ZT
ir įdomu, jei puodo tūri tarkim 5 l, tai kiek litrų sriubos jame galima išvirti?
Per didele kaina ir per mazai fukciju
5 ltr tai tiek pripilsit iki pat pat krastu, tai skaiciuokit kad minus 1,5-2 ltr kazkur
Papildyta:
QUOTE(san @ 2012 10 08, 23:01)
dar kiek perskaičiau ukrainiečių forume, svarbu iš ko ir su kokia danga padarytas pats puodas (tas indas, kur į vidų dedasi). O tos Lentz nelabai kokie atsiliepimai dangos atžvilgiu...
Jo taslabai svarbu, nors as jau spejau per pusmeti sugadinti, bet vistiek valgyt jame galima daryt,tik kad prisvyla biski
bet man gerai, nereikia prie puodu stovet