Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Zukauskaite @ 2010 02 05, 17:21)
Man daug labiau patiko FIN sampunas ir balzamas, nei sante sampunas ir tas Brilliant care. Nuo sampuno pleiskanos net pasirode, o balzamas, kazkaip suribindavo plaukus prie saknu ir viskas. Greit pabaigsiu savo FIN porele, tai ir vel pirksiu, tik kitokius.

Kokie tavo plaukai?O kokius pirksi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 05 vasario 2010 - 16:41
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 05, 17:28)
Aš dabar naudoju tą rožių kremuką. Man visai patinka  4u.gif

O kokia tavo oda? smile.gif
Atsakyti
Va kokį puslapį radau smile.gif Tikiuosi bus naudingas kuo nors rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 05 vasario 2010 - 17:24
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 02 05, 17:21)
Man daug labiau patiko FIN sampunas ir balzamas, nei sante sampunas ir tas Brilliant care. Nuo sampuno pleiskanos net pasirode, o balzamas, kazkaip suribindavo plaukus prie saknu ir viskas. Greit pabaigsiu savo FIN porele, tai ir vel pirksiu, tik kitokius.

O man atvirksciai, nuo FIN sampuno po gero pusvalandzio pradedavo niezeti galva. Visaip isbandziau ir su balzamu ir be, isbandziau kelias rusis, zodziu netiko ir tiek. O apie Sante sampuna Lava Power ir balzama Briliiant Care tai tik gerai ir labai gerai atsiliept galiu. thumbup.gif
Atsakyti
Ar kas nors bandete Argital sampunus? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kvailoką klausimą užduosiu, bet gal kuri patars, ar verta papajų enzimus tepti po depiliacijos peiliukais ar tik po vašku/epiliatoriumi? blush2.gif Nes pamąsčiau, kad peiliuku tik nupjaunamas pats viršus plauko, tai įdomu, ar reali nauda yra tuomet.

Ne į temą papasakosiu, kad šiandien MB mane pirmą kartą užklupo vonioje su raudonojo molio kauke. Būtumėt mačiusios, kiek jis ilgai ir nuoširdžiai juokėsi biggrin.gif Bandžiau išvaryt, bet nesiteikė išeit, klausė iš kokios genties esu ir kodėl melavau savo tikrą vardą biggrin.gif Bet tuo viskas nesibaigė, kai atėjo mano draugė jis jos rimtu veidu paklausė, ar ji irgi tepasi statybines medžiagas ant veido doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 02 05, 18:15)
Ne į temą papasakosiu, kad šiandien MB mane pirmą kartą užklupo vonioje su raudonojo molio kauke. Būtumėt mačiusios, kiek jis ilgai ir nuoširdžiai juokėsi biggrin.gif Bandžiau išvaryt, bet nesiteikė išeit, klausė iš kokios genties esu ir kodėl melavau savo tikrą vardą biggrin.gif Bet tuo viskas nesibaigė, kai atėjo mano draugė jis jos rimtu veidu paklausė, ar ji irgi tepasi statybines medžiagas ant veido doh.gif  biggrin.gif

O tai jus nuo MB slepiat, kad kaukes dedates? rolleyes.gif
Atsakyti

Monica buvo rašius, kad padėjo ir po skutimosi 4u.gif

hihihi.gif su statybinėm medžiagom gerulis.
Kol kas manęs besigražinant neužtiko, užsirakinu su knyga vonioj.
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 02 05, 19:25)
O tai jus nuo MB slepiat, kad kaukes dedates?  rolleyes.gif

Neslepiu, bet kadangi laikydama kaukę darausi kt procedūras tuo metu vonioje, tai nėra matęs niekada.
Atsakyti

Ne į temą papasakosiu, kad šiandien MB mane pirmą kartą užklupo vonioje su raudonojo molio kauke. Būtumėt mačiusios, kiek jis ilgai ir nuoširdžiai juokėsi biggrin.gif Bandžiau išvaryt, bet nesiteikė išeit, klausė iš kokios genties esu ir kodėl melavau savo tikrą vardą biggrin.gif Bet tuo viskas nesibaigė, kai atėjo mano draugė jis jos rimtu veidu paklausė, ar ji irgi tepasi statybines medžiagas ant veido doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif Negaliu sustoji juoktis... pas mus irgi vieną kartą buvo labai daug juoko, kai vakare aš vonioje užsidėjau molio kaukę ir prisimianiau, kad turiu su vyru aptarti dar porą klausimų kol jis nenuėjo miegoti. Ateinu į kambarį, vyras sėdi fotelyje ir žiūri televizorių. Aš atsisėdu ant kito, šalia stovinčio fotelio ir kalbamės. ir taip bekalbėdamas vyras atsisuka į mane ir... blink.gif Tiesiog taip staiga atsisuka ir pamato... žaliaveidį ateivį lotuliukas.gif Tai juokėmės irgi ilgai, o aš tai dar anekdotą ta proga prisiminiau apie žmoną, į kurią vyras nekreipė dėmesio. Jinai dujaukaukę užsidėjo, aš irgi panašiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 02 05, 19:28)
Monica buvo rašius, kad padėjo ir po skutimosi  4u.gif

hihihi.gif su statybinėm medžiagom gerulis.
Kol kas manęs besigražinant neužtiko, užsirakinu su knyga vonioj.

Ačiū bigsmile.gif Einu teplioti tada bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ragana @ 2010 02 05, 19:30)
lotuliukas.gif  Negaliu sustoji juoktis... pas mus irgi vieną kartą buvo labai daug juoko, kai vakare aš vonioje užsidėjau molio kaukę ir prisimianiau, kad turiu su vyru aptarti dar porą klausimų  kol jis nenuėjo miegoti. Ateinu į kambarį, vyras sėdi fotelyje ir žiūri televizorių. Aš atsisėdu ant kito, šalia stovinčio fotelio ir kalbamės. ir taip bekalbėdamas vyras atsisuka į mane ir...  blink.gif  Tiesiog taip staiga atsisuka ir pamato... žaliaveidį ateivį  lotuliukas.gif Tai juokėmės irgi ilgai, o aš tai dar anekdotą ta proga prisiminiau apie žmoną, į kurią vyras nekreipė dėmesio. Jinai dujaukaukę užsidėjo, aš irgi panašiai  biggrin.gif

Gerai turėtų vyrams tos kaukės atrodyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 02 05, 17:15)
O kokia tavo oda? smile.gif

Gal mišri, gal daugiau į sausumą mastau.gif
Atsakyti