Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Neeri @ 2010 02 02, 00:31)
Ačiū, radau, jau spintelę sutvarkiau ir spalvas kitokias pabandžiau. Tik va kaip padaryti kad ta spintelė apglėbtų sienelę, tai nežinau  ax.gif

user posted image

dar reikiai "ikisti" kolona i bara nes ten virsuje apsvietimas yra smile.gif ir bus thumbup.gif
Papildyta:
aisku spalvos dar ne tos
Atsakyti
Sveiki smile.gif
issirenginejam buta, ir galvoju apie virtuves grindu plyteles.. issirinkau baltas kaip sniegas, ka manote, ar teko kam nors su sia spalva virtuveje susidurti?
Atsakyti
QUOTE(Mergaicciukas @ 2010 02 02, 11:29)
Sveiki smile.gif
issirenginejam buta, ir galvoju apie virtuves grindu plyteles.. issirinkau baltas kaip sniegas, ka manote, ar teko kam nors su sia spalva virtuveje susidurti?

Pas mus plyteles sviesios, bet ne baltos, pilkumo turi, tai man matosi viskas.. doh.gif geriaujau butu toks tarpinis viduriukas.. nei tamsios nei sviesios.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaicciukas @ 2010 02 02, 08:29)
Sveiki smile.gif

as deciau tokias, kokios man labiausiai patinka smile.gif kol kas svajoju apie juodas arba tamsiai pilkas.
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 02, 09:41)
dar reikiai "ikisti"  kolona i bara nes ten virsuje apsvietimas yra smile.gif ir bus  thumbup.gif

O man tai noretusi darbalaukio tarp kriaukles ir virykles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2010 02 02, 13:47)
O man tai noretusi darbalaukio tarp kriaukles ir virykles  ax.gif

mes jau patarinejom palikti vietos tarp kriaukles ir virykles rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergaicciukas @ 2010 02 02, 11:29)
Sveiki smile.gif

reikes daug demesio joms skirti+tarpeliu valymas doh.gif
siaip tai l. grazu, bet reikia atkreipti demesi kad ant ju viskas matosi.
Atsakyti

QUOTE(Neeri @ 2010 02 01, 19:49)
Virš gartraukio (o jis nupirktas jau įmontuojamas) daryčiau 60cm dvidurią baltą spintelę, o šalia 40cm spintelę su tonuotu stiklu įrėmintą baltam rėmelyje (tada indaujoje atsikartotų dvejos tokios pat durys). Nežinau ar gerai žiūrėsis. O toj pusėj kur tas stalas turėtų būti pakabinamų spintelių nebus, bet reiks sugalvoti, kaip mažiuką TV pakabinti gražiai  g.gif

Viršutines spinteles aš vis tik daryčiau visas vienodas- arba baltom, arba stiklinėm durelėm. O kodėl gartraukio spintelė dvidurė? Ji tik viena tokia bus? Ar nebus tas kampas toks labai susmulkintas- 30+30+40, kitos spintelės platesnės?
Rankenėles visose durelėse, ir apatinėse, ir viršutinėse, daryčiau taip pat, kaip ir stalčiuose- centre.

Man gražus elvos pasiūlymas, ten ir televizoriukas rastų vietą 4u.gif

user posted image

QUOTE(Neeri @ 2010 02 01, 19:49)
Visą virtuvinį, paklausius patarimų sugalvojau daryti juodai baltą (arba tik baltą). Stalviršis ir kaktos apačioje galėtų būti juodos, o visa kita - balta.
grindys svetainėje tokios beveik spalvos (merbau) ir baltas stalas tooooooks  thumbup.gif tinkantis ir , kad išsikiša į svetainę, nedarko vaizdo.

Mergau- tai tamsiai rudas? Tuomet juodos spalvos nedėčiau, oranžinė, balta, ruda- spalvų pakanka 4u.gif

QUOTE(Neeri @ 2010 02 01, 20:39)
Va su panašiu indaujos variantu tai buvo antras mūsų projektėlis darytas, kad indauja su tuo akvariuminiu stiklu, bet sunkokai eina suderinti su visa virtuve, atrodo, kad baldas iš kažkur kitur atneštas ir pastatytas.

drinks_cheers.gif
Man ši indauja labai patinka, bet tokių matmenų stiklinė dalis gražiai atrodytų, jei joje eksponuotųsi stambūs daiktai, jei prisikrautų mažų šūdukų , dingtų visas grožis. Tiesa sakant, kuo labiau aš į ją žiūriu, tuo labiau ji man primena parodų salę smile.gif

Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 02 02, 15:05)
mes jau patarinejom palikti vietos tarp kriaukles ir virykles  rolleyes.gif
Papildyta:
reikes daug demesio joms skirti+tarpeliu valymas  doh.gif
siaip tai l. grazu, bet reikia atkreipti demesi kad ant ju viskas matosi.

del tarpeliu girdejau, kad juos dar reikia kazkuo padengti, kad nesvarumai neisigertu..
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 02 01, 10:11)
kokie ismatavimai, medziagos, kaina, kur daretes? mums tai labai aktualu, nes jau turime pasirinkti gamintoja  g.gif

virtuve kampu, viena siena 240, palei kita siena nepamenu apie 2metrus g.gif darem ir egger plokstes, kainavo 5000 lt. Kai ideisu foto bus aiskiau uz ka sumokejau g.gif baldai kaip sakant kitam gyvenamam plote, ytai neturiu kaip nufotkint, kai nuvaziuosiu, nufotkinsiu ir idesiu projekta ir kas gavosi realiai smile.gif

QUOTE(vvandene @ 2010 02 01, 13:28)
foto parodyk  bigsmile.gif

parodysiu parodysiu kai tik turesiu nuotrauku smile.gif
Atsakyti
Krisss galetu savo uzbaigta virtuve su stiklu ir tapetu parodyti ax.gif
Atsakyti
visada svajoja apie tamsius virtuvės baldus su šviesiu stalviršiu, bet taip jau gavos, kad nusipirkom butą, kuriame virtuvė tamsi, ar labai stipriai tamsūs baldai užtamsina patalpą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaicciukas @ 2010 02 02, 15:08)
del tarpeliu girdejau, kad juos dar reikia kazkuo padengti, kad nesvarumai neisigertu..

yra -Atlas Delfin toks skystis, mes tepliojom juo-ten yra visa instrukcija kada juo sutepti, kiek kartu. Apsaugo-neisigeria purvas, bet vistiek reikia labiau pavalyti. Pas mane ne visiskai baltos-vos vos spalvyte ir blizgancios 60x60 plyteles.
Atsakyti