Įkraunama...
Įkraunama...

Ecco avalynė

Draugai prireklamavo ecco avalyne, kad labai patogi, neperkaista kojos... yra modeliu pritaikytu "sunkiasvoriams" na ir t.t.
Apsilankem ju parduotuvoje Akropoly... klausinejau pardavejos daug, o ji buvo labai nesneki, mazdaug firmos vardas kalba uz save, ka cia bepasakysi blink.gif Ziurejom avalyne is naujos kolekcijos, o beveik visu modeliu po viena dydi tik teturi... ir butinai ne ta kurio reikia biggrin.gif doh.gif neprisiderinom vienu zodziu... ax.gif
Gal galit ka papasakot apie juos daugiau, is savo patirties... ar jie verti tos kainos? Kaip nesiojasi? Ir kur Vilniuje, be Akropolio, galima isigyti?
Busiu labai dekinga 4u.gif

Ecco avalynė vaikams.
Atsakyti
Dar Europoje yra mirksiukas.gif Mes su vyru vasarine kolekcija isbandem, liuks smile.gif
Atsakyti
Ecco turi savo tinklalapį - visi adresai turėtų būti. Nors ne stebuklas tas jų tinklalapis... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš turiu vienus Ecco demisezoninius batukus. Jau antrus metus nešioju, tikrai patogūs ir patvarūs thumbup.gif , na gal dizainas kiek savotiškas unsure.gif Pirkau Kaune Maximoj.
Atsakyti
As Ecco myliu smile.gif , beveik visa avalyne ecco. Tiesa, nieko Lietuvoj nepirkau. Patinka, nes kokybe liuks, lengvuciai, patogus nesiot. Na modeliu pasirinkimas ner labai didelis.
Atsakyti
As turiu lyg keturias poras ecco batu, vyras irgi. Mums jie labai patinka. Tik gal man vienos sliures greiciau susidevejo. Stengiuosi pirkti dazniausiai per ispardavimus ir pataikau savo ismiera. Del prakaitavimo, tai kaip mano kojos stipriai prakaituoja, tai ir aisku juose prakaituoja
Atsakyti
As irgi kiek dairiausi... moterisko nieko patrauklaus sau neradau... Na, nebent kasdienai, kai labai daug vaiksciot reikia...
Vyrui gal ka isrinksim, nes vyrisku batu pasirinkimas platesnis.
Girdejom (kalbant ecco batu avetojus), kad negalima autis bet kokiom kojinem ir naudoti tik spec. prieziuros priemones... nes kitaip susigadina negryztamai. Cia tiesa, ar vienas is mitu apie avalyne?
Pardavejos kai teiravomes, tai sake jokiu ypatingu "nurodymu" batu prieziurai nera...
Atsakyti
Del kojiniu tai manau tikrai mitas, o del prieziuros tai naudoju batams skirtas nebutinai ecco firmos
Atsakyti
Mes su vyru jau kelinti metai perkame tik sios firmos avalyne, isskyrus iseiginius batus, nes pastaruju Lietuvoje nelabai yra kolkas sad.gif O kasdienai, poilsiui ir pan. tai fantastiski batai! Dar yra parduotuve Vokieciu gatveje, "Europoje". Kai perki kelis kartus, reikia rinkti cekius ir reikalauti nuolaidu korteles, nes pacios pardavejos tai nepasiulo.
Atsakyti
Aš taip pat ecco avalynės gerbėja.Man tai jų ir dizainas visai nieko blush2.gif .Mano dukros tai šiaušėsi ir sakė,kad tokių nenešios,bet jau dvejus batus iš manes nukniaukė ir vaikšto į mokyklą. mirksiukas.gif
Kaina tai jų nemaža,bent jau man blush2.gif ,bet jų galima rasti dėvėtų prekių parduotuvėse.Žinoma,senesnio modelio,bet visiškai naujų.Ten kainos tikrai mažos.
Atsakyti
QUOTE(Domcė @ 2005 10 22, 16:49)
Aš taip pat ecco avalynės gerbėja.Man tai jų ir dizainas visai nieko blush2.gif .Mano dukros tai šiaušėsi ir sakė,kad tokių nenešios,bet jau dvejus batus iš manes nukniaukė ir vaikšto į mokyklą. mirksiukas.gif
Kaina tai jų nemaža,bent jau man  blush2.gif ,bet jų galima rasti dėvėtų prekių parduotuvėse.Žinoma,senesnio modelio,bet visiškai naujų.Ten kainos tikrai mažos.


Ecco batai - geriausi kokius tik esu nesiojus, labai patvarus ir jautiesi kaip basas. Pirmuosius savo ecco batus pirkau pries 6 metus Varsuvoj, demisezoninius, bet pirmus metus nesiojau ziema - vasara, taip man patiko. Ziema tik storesne kojine isiaudavau ir nesalta. Beje, juos nesioju net dabar, dar nesuplyso. Dabar visa mano seima su ecco batais. Tiesa, pastebejau, kad Lietuvoj pardavinejami ne tokie tvirti kaip tie mano pirmieji. Viskas issigimsta, arba gal i Lietuva veza pacius prasciausius...
Atsakyti
Pernai Švedijoj pirkau rudeninius ecco batus - labai patenkinta. Grįžusi nuėjau į Akropolyje esančią parduotuvę, tai hm....Po kelis modelius vyrams, moterims ir vaikams, o dizainas atgyvenęs kaip reikiant doh.gif . Tai tikrai , kad pensininkiškas dizainas, tik kainos ne pensininkams.
Atsakyti