Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 22, 09:09)
Sveikutės,

neturiu kolkas kuo nauju pasigirti, bet įkelsiu spec., gal kam pravers mintis.

Gražuolis padėklas iškeliauja dovanų naujajai šeimininkei  smile.gif Norėjau parodyti, kad nebūtina rašyti ant dovanojamo daikto palinkėjimą ar datą... galima štai taip suasmeninti ir užrašyti ko širdelė geidžia  ax.gif

Mintis tikrai verta dėmesio mirksiukas.gif Beje šis darbelis man labai prie širdies wub.gif niu toks mielas mielas a la provanciškas wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
nemazai darbeliu prigaminot cia jus per kelias dieneles bigsmile.gif Labai istrigo komodele bordine, tik nepamenu kieno, nu nuostabi wub.gif Tik va klausimelis, kaip ta medziagele taip ideti g.gif . Kvarteto dezute su UG nuotrauka.....is vis be zodziu....super thumbup.gif Dziugos padeklas wub.gif ir ta ideja su uzrasymu labai gera.
Visoms darbstuolems po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 22, 10:09)
Norėjau parodyti, kad nebūtina rašyti ant dovanojamo daikto palinkėjimą ar datą... galima štai taip suasmeninti ir užrašyti ko širdelė geidžia  ax.gif

P.s. Labai nemėgstu, kai prašo ant mano isgražinto daikto dėti užrašą, todėl į temelę savo įkėliau šį pavyzdį, kad daugiau niekas nedrįstų prašyti  laugh.gif  wink.gif

g.gif Bet inicialus uzdedate kur nors kamputyje, nes cia juk meno kuriniai, gal uz daugelio metu jie bus verti milijonu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 22, 10:03)
Nu jau jeigu leidi tai jau desiu is peties  biggrin.gif
Zinok man tavo sita bliudine tai kaip bliudine nu bet spalviniai tai tiesiog nepakartojama, sulieta viskas tiesiog nuostabiai, tos kriauses paauksintos  wub.gif ir viskas nu tieiog. As jau tep niekaip neispausciau  blush2.gif

lotuliukas.gif jau galvojau, kad prisikalbejau lotuliukas.gif bet kokia dabar issisiepus ir laiminga visa diena busiu flirt.gif dekoju tau uz toki ivertinima 4u.gif 4u.gif
tos kriauses labai grazios ir ornamentai ant ju tik paryskinmo reikalauja smile.gif o tada jau nei pridesi nei atimsi ax.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 22, 09:09)
Sveikutės,

neturiu kolkas kuo nauju pasigirti, bet įkelsiu spec., gal kam pravers mintis.

Gražuolis padėklas iškeliauja dovanų naujajai šeimininkei  smile.gif Norėjau parodyti, kad nebūtina rašyti ant dovanojamo daikto palinkėjimą ar datą... galima štai taip suasmeninti ir užrašyti ko širdelė geidžia  ax.gif

nuostabu wub.gif wub.gif
Atsakyti
dziuga+ tas padeklas uzima kvapa bigsmile.gif , koks grazus,tikras la provansas wub.gif negaliu atsiziuret ir labai puikiai pateikiai suasmeninta uzrasa(koretleje) thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
keista.... parašiau komentarą apie džiugas padėklą, o jis dingo g.gif nors iš karto rodė, gal ką nors ne taip parašiau blush2.gif

Niu tai dar kartą pasikartosiu, kad esu sužavėta Džiugos darbeliais ir visada labai laukiu naujienų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjaustė @ 2009 10 22, 16:32)
keista.... parašiau komentarą apie džiugas padėklą, o jis dingo  g.gif  nors iš karto rodė, gal ką nors ne taip parašiau  blush2.gif

Niu tai dar kartą pasikartosiu, kad esu sužavėta Džiugos darbeliais ir visada labai laukiu naujienų  smile.gif

viskas gerai, turbut per didelis foto formatas buvo, vel pasalino doh.gif
rodausi dezute-angelo palyteta(kaip visada foto nesimato , kad padengta lengvu auksinimu - akrilas, 2 servet. derintos:oh )
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tai va, pasiskaitinėjau, bandysiu ir aš parodyti savo darbelius smile.gif Būčiau dėkinga už pastabas, nes esu dar žalia dekupaže, daugiau teorijos nei praktikos ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
doh.gif dar pamiršau pasakyti, kad žvakė dažyta ir dekoruota su servetėle, o arbatos dėžutė dažyta, sendinta vienkomponenčiu ir dekuoruota servetėle
Atsakyti
QUOTE(Vėjaustė @ 2009 10 22, 17:22)
Tai va, pasiskaitinėjau, bandysiu ir aš parodyti savo darbelius  smile.gif Būčiau dėkinga už pastabas, nes esu dar žalia dekupaže, daugiau teorijos nei praktikos  ax.gif

viskas tau graziai gaunasi, tik va ant dezutes virsaus labai ryskus perejimai su vienkomponenciu ir lygiu fonu, kita kart nebijok sendint ne taip kvadratiskai, nes gaunasi kaip atskiri plotai, gali sendint vietomis arba visa dezute ir klijuot servet ant virsaus ir dar pati dezutes pasendinta plota tonuoti spalvele pagal serv motyva, nezinau ar suprantamai parasiau, tau uz darba 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
urupeja, man kazkaip nesiziuri tie angeliukai viduje.... ne tai, kad nesiziuri, o isvis nesimato... unsure.gif o jei vidine dali perdarytum? graziai ta juostele atrodo, nu bet angeliukai sugadina vaizda... 4u.gif 4u.gif
Vėjauste, as irgi katik baigiau dekoruoti zvake, bet mano labai kukli... smile.gif kokia diena pasirodysiu ax.gif o kokia technika dekoravai savo zvake? sakei, dazei zvake, o kokiais dazais? naudojai klijus servetelei? sendinai? papasakok mirksiukas.gif del dezutes duosiu mazyti patarima, kadangi antras dazu sluoksnis sviesus, tai galejai nusendinti visa dezutes virsu ir tada klijuoti motyvus smile.gif dezutes vidus labai graziai suskiles 4u.gif 4u.gif o kas ten per juosteles ant dezutes sonu?
Atsakyti
Super, kad ir jums patinka toks variantas uzrasu. smile.gif As inicialu nededu, nededu net ant mano piestu maikuciu rolleyes.gif ai kazkaip.... kai bus paveikslas koks, gal ir uzdesiu kada.
Atsakyti