Įkraunama...
Įkraunama...

Kardiologai Klaipėdoje

Gal galetumėte patarti kur galetume ištirti širdį suaugusiam žmogui Klaipėdoje? Geriau butų privačiai. Gal kas susidūrėte?
Iš anksto dėkoju. 4u.gif
Atsakyti
Siandien per TV maciau reklama - Dubysos 31 yra Kardiologijos poliklinika, kaip supratau privati.Pati ten nesu buvusi, tai nieko apie ja pasakyt negaliu, bet pabandyk, gal visai nieko.
Sekmes
Atsakyti
Pabandyk gauti siuntima i Jurininku ambulatorija.Ten tikrai laaaabai geri daktarai ir tikrai stipri kardiologija.
Atsakyti
Gal kas žinote, kurie Jūrininkų ligoninės gydytojai dirba privačiai, nes su siuntimu priims tik po mėnesio. ir būtinai, kad būtų Jūrininkų ligoninės kardiologas (Albrechtaitė, Norkienė, Stankutė, Jokšas, Mosvytis), nes tik pas toki gydytoja nori draugo mama.
Atsakyti
Prisireikė ir man jūsų patarimo - reikia gero kardiologo Klaipėdoje, kas galėtų kokį parekomenduot g.gif . Šiaip turiu siuntimą, bet galima ir privačiai, svarbu kad gydytojas būtų geras. Šeimos gydytoja sakė, kad galima rinktis kur nori.
Atsakyti
Voldemaras VIRKETIS kolkas vienintelis kurio nerekomenduoju.
http://www.supermama...?...&p=19139692
Atsakyti
Kas gali patarti pas kokį kardiologą apsilankyti Klaipėdoje. Ar galit kas pasakyti ką gero apie gyd. A. Girdauskienę?
Atsakyti
As taip pat ieskau kardiologo, gal kas buvot ir gerai atsiliepiat?
Atsakyti
Jūrininkuose - Maksvytis thumbup.gif jei ne jis šiandien tėtis jau būtų palaidotas
Atsakyti
Jurininku ligonineje Profesorius Kirkutis, labai saunus kardiologas, gerai ismano darba ir tikrai rupinasi pacientais, thumbup.gif taciau pas ji papulti kiek zinau paprastai su siuntimu neimanoma.
Dar sauni kardiologe Stonkute taip pat Jur.Ligonineje, taciau prie jos reikia moketi prieiti smile.gif jei eisite pas ja pamaloninkite kazkokia dovanele smile.gif o siaip kaip specialiste ji thumbup.gif ir konsultuoja ambulatorijos skyriuje. Beto vietoje ir ehoskopijas daro, o tai didelis + 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaplius @ 2012 03 06, 00:03)
Jurininku ligonineje Profesorius Kirkutis, labai saunus kardiologas, gerai ismano darba ir tikrai rupinasi pacientais,  thumbup.gif  taciau pas ji papulti kiek zinau paprastai su siuntimu neimanoma. 
Dar sauni kardiologe Stonkute taip pat Jur.Ligonineje, taciau prie jos reikia moketi prieiti  smile.gif  jei eisite pas ja pamaloninkite kazkokia dovanele smile.gif  o siaip kaip specialiste ji  thumbup.gif  ir konsultuoja ambulatorijos skyriuje.  Beto vietoje ir ehoskopijas daro, o tai didelis +  4u.gif


Nieko sau gera, buvau užsirašius pas ją, bet privertėt mane persigalvoti.
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2012 10 01, 10:56)
Nieko sau gera, buvau užsirašius pas ją, bet privertėt mane persigalvoti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Sunku ja net gydytoja pavadinti doh.gif
Atsakyti