Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu ruošti savo gimtadienio..

arteja mano gimtadienis, o dar kiek draugu, giminiu gimtadieniu...Baisu ir pagalvoti.Vasara visada taip.Anksciau-kokie 5 metai atgal tai buvo ivykis, atrakcija, o dabar jau nebe.O kaip jus, mamytes i tai ziurite g.gif
Atsakyti
Mano gimtadienis man visada yra įvykis, nors metų daugėja ir daugėja ax.gif .
Žinoma, užstalė ir tas pats per tą patį gali nusibosti. Dar labai svarbu ir kompanija biggrin.gif .
Atgaivinant gimtadienio smagumą, gal galima išbandyti teminius kostiuminius gimtadienius, arba surengti kokio naujo gėrimo kokteilio degustaciją, arba, jei leidžia finansai, nusipirkti pasivažinėjimą troleibusu po miestą biggrin.gif .
Atsakyti
Viska lemia nusiteikimas, zmones, aplinka... O jei gimtadieniu maratonas vasara, tai manyciau nusibosti negali...net ir kiekviena savaitgali stovyklaujant su draugais labai smagu.. Plius, atrakciju kur kas daugiau po atviru dangumi, kas itin didelis pliusas smile.gif Galima nesureiksminti gimtadienio sventes ir tiesiog ja suderinti su kokia idomia pramoga itraukiant draugus...Pvz. pasilaipiojimas Lokes pedoje, iskyla, baidares, plaustai biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai taip. Kartais gimtadieniai nemėgstami,nes suvoki, kad dar vieneriais metais "pasenai", bet juk galima pasidžiaugti kad jau ne 16, ar dar ne 55. Kartais gimtadienis atgrąso, nes jauti, kad tai iš karto didžiulis ruošimasis, pirkimas, organizavimas, salotų pjaustymas ir alkoholio dėžėmis užpirkimas, o dar išlaidų kiek. O šiaip tai daug priklauso nuo žmogaus. Man, pavyzdžiui bet kokį balių padaryti - grynas malonumas ir jokio vargo, o mano žmonai kančia net akimirką apie tai pagalvoti. Dėl to ji gimtadienių nemėgsta ir net vengia, o aš mėgstu ir visada švenčiu bet kokią pasitaikiusią progą.
Ir tikrai nereikia, jei to nesinori akcentuoti patį gimtadienį ar konkretų skaičių. Pasidarykit tiesiog dar vieną progą susibėgti su mielu širdžia žmonių rateliu ir nebūtinai mišrainių valgymui, o gal šiaip kokiai atrakcijai, ar dar geriau viskas viename.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 18 kovo 2010 - 23:52