Įkraunama...
Įkraunama...

menų darželis "Diemedis"

Sveiki, labai laukiu atsiliepimų apie Diemedžio darželį. Noriu ten leisti saviškę. 4u.gif
Atsakyti
Sveika Waivute, leidau savo abu vaikus į Diemedį. Puikus darželis, jeigu jį galima būtų taip pavadinti, nes labai daug užsiėmimų - meninių, sportinių, ruošia mokyklai, manau, panašiau į visos dienos mokyklėlę. Nebereikia daugiau vežioti į būrelius. Dirba daug menininkių, iš ties šaunus, profesionalus kolektyvas. Daug šiltų, gražių švenčių, nuostabūs spektakliai per Kalėdas ir vasarą teatrų scenose, kiekvienais metais išleistas spektakliuikų CD, kurį įrašo visi vaikai. Mano vaikai, nors jau keli metai pabaigę Diemedį vis nori ten sugrįžti.
P.S. Labai nudžiugau, kad jie plečiasi ir keliasi į naują vietą, kiek supratau, kažkur Antakalnyje, nes Verkių gatvėj tikrai "duso" nuo vaikų kiekio ir kiemas ten buvo prastas.
Atsakyti
Ačiū, antabre, už atsakymą. Aš buvau paskutiniame spektaklyje Elfų teatre. Tikrai paliko šiltą ir malonų įspūdį. Labiausiai nustebino tai, kad vaikai scenoje šoka vieni, be suaugusiųjų ir jaučiasi drąsiai, nėra jokios įtampos. Labai smagūs ir vaikų piešti animaciniai filmukai.
Norėjau paklausti, ar užsiėmimų krūvis vaikams ne per didelis? Ar nesunku adaptuotis, kai didelis mokytojų kiekis?
Atsakyti
Maniškiai nepavargdavo, nes ten smagiai žaidžiama. Ir sakydavo, kad einam ne į darželį, o į mokyklėlę. Mokytojos ten vieną dieną turi savo užsiėmimą, o kitą dieną dirba kaip auklėtojos, todėl vaikai jas kasdien mato ir bendrauja. O tai, kad yra daug žmonių, tai dar ir smagiau - vienas labiau patinka vienam, kitas - kitam. Kaip ir su pamokėlėm. Vyresnėliui labiau patiko dailė, rytų kovos menai, mažasis mėgo dainuoti ir šokti. Aš pati labai vertindavau tai, kad vaikai ugdomi subtiliai atsižvelgiant į kiekvieno galimybes, neforsuojant. Dailės darbeliai be galo įvairūs ir daromi vaikų, neprimetant jiems suaugusiųjų "grožio" kriterijų. Vaikais pasitikima, jie tai jaučia, dėl to ir sukuriama šilta, kūrybinga atmosfera. Dėl to ir vaikai scenoje jaučiasi drąsiai vieni. Jie joje ne "vaidina" o paprasčiausiai žaidžia pagal muziką, visiškai nebijodami suklysti.
Atsakyti
As irgi mastau apie si darzeli tik idomu ar kainos pasikeis ir kiek jau siais metais kainavo... gal yra mamyciu ten vedanciu savo vaikucius ir gali apie tai papasakoti ? jeigu cia nedrasu gal i AZ blush2.gif
Atsakyti
Kai buvau nuėjusi užsirašyti, tai sakė, kad tik maitinimo kainos dar nėra galutinai aiškios, nes derasi su keliom maitinimo firmom. O šiaip įkainius jie skelbia savo tinklapyje www.diemedis.lt (nuoroda dešinėje pusėje), tik reikia atsisiųsti - viskas smulkiai išdėstyta. mirksiukas.gif

Atsakyti
Waivute aciu Tau labai, lendu pasiskaitineti 4u.gif 4u.gif



Atsakyti
Kam idomu (paimta is ju int. puslapio www.diemedis.lt). Kaip ir reikejo tiketis, suma susidaro nemaza g.gif , bet pagal aprasyma, tai ir veiklos uz tai daug:

MOKESČIAI NUO 2009 09 01
1. Vaikams, lankantiems žaidimų grupę visą dieną, vienos dienos kaina – 45 Lt. Vaikams, lankantiems žaidimų grupę pusę dienos, dienos kaina – 30 Lt. Vienai šeimai leidžiant į „Diemedį“ 2 ir daugiau vaikų, už antrą ir kitus vaikus skaičiuojamas mokestis kaip ir už pusę dienos – 30 Lt.
Visiems ugdytiniams taikomas 15 apmokestinamų dienų mokėjimo minimumas. (Pvz.: Jūsų vaikas per mėnesį lankė „Diemedį“ 10 dienų, tačiau mokėjimas bus paskaičiuotas kaip už 15 lankytų dienų. Jeigu lankėte 16 dienų, tai mokėjimas bus paskaičiuotas už 16 dienų).
2. Už ugdomuosius projektus – 270 Lt mėnesinis mokestis. Į šį mokestį įskaičiuojami grupiniai muzikos, dailės (lipdybos ir piešimo), šokio, tautosakos, priešmokykliniai užsiėmimai nepriklausomai nuo to kiek kartų vaikas šiuose užsiėmimuose dalyvavo.
* Žaidimų grupės ir ugdomųjų projektų mokesčiai mokami 11 mėn. per metus. Tėvai, ne vėliau kaip prieš 1 mėn., informuoja „Diemedį“, kurį mėnesį jie neves savo vaiko į „Diemedžio“ užsiėmimus ir už tą mėnesį mokestis nebus skaičiuojamas.
3. Prieš pradedant lankyti „Diemedžio“ užsiėmimus yra sumokamas 1 mėnesio dydžio minimalaus mokėjimo (945 Lt) užstatas. Mokslo metų pabaigoje jis yra atimamas iš paskutinės už 11-tą mokslo metų mėnesį pateikiamos sąskaitos.
4. Anglų kalbos, fortepijono, rytų kovos menų užsiėmimų vienos pamokėlės kaina – 10 Lt. Mokama už lankytus užsiėmimus.
5. Vienos dienos maitinimo kaina – 10 Lt. (Kaina preliminari. Dėl maitinimo sąlygų dar vyksta derybos su 2 firmomis.)
6. Galimi papildomi mokesčiai už ekskursijas ir išvykas, spektaklius, parodas, kalėdinius renginius ir pan.

Atsakyti
Veiklos tikrai daug ir vaikams įdomu. 4u.gif
Atsakyti
Waivute, kaip sekasi Tavo dukrytei Diemedyje?
Atsakyti
Džiaugiasi, noriai eina. Labai viskas patinka - ir piešti, lipdyti, šokti, dainuoti. Grįžta kupina įspūdžių. Tikrai nesitikėjau, kad taip greit adaptuosis. thumbup.gif
Atsakyti
Pati lankiau šį darželi,nuostabus darželis,puikios mokytojos ir nuostabūs atsiminimai iš jo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti