Įkraunama...
Įkraunama...

Naujininkai: Lašelis

Super lopšelis-darželis! aš be galo patenkinta auklėtojomis pačių mažiausiųjų grupėje. Darželis tvarkingas, auklėtojos kompetetingos, mylinčios ir daug užsiimančios su vaikais. Darželis rusiškas, bet auklėtojos su mano vaiku kalba ir lietuviškai, nes jis pas mus gi lietuviukas:) be to grupėje mažiau vaikiukų nei lietuviškuose. mano sūnelis ir rusiškai jau supranta, tik nežinau kokia kalba pradės kalbėti:) kol kas lietuviškai:) Vedėja ir vedėjos pavaduotoja - super! pažysta visus vaikus, rūpinasi kiekvienu - labai geranoriškos. tiesiog malonu ten eiti... ir vaiką pasiimu iš lopšelio laimingą, o ne išsigandusį ar verkiantį. Žodžiu rekomenduoju:)
Atsakyti
Sveika. Kiek supratau tu leidi savo vaikiuką į pačių mažiausiųjų grupę ( tik pamiršau pavadinimą grupės). Aš žadu savo mergaitę irgi pradėti leisti į šį darželį. Todėl man viskas labai įdomu apie šį darželį. Šiandien buvau apsidairyti - pirmas įspūdis gana neblogas, tačiau visai įdomu būtų sužinoti ir smulkiau apie darželį, auklėtojas, kokia veikla užsiiminėja vaikiukai. g.gif g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o kiek grupėj vaikiukų?
Atsakyti
Sveikos, aš irgi vedu savo mažių į šį darželį, kol kas mes dar pratinames, jau buvom tris dienas, rytoj vėl eisim, kol kas būna iki pietų, bet nuo pirmadienio jau bandisim palikti visai dienai. smile.gif . Vaikas yra patenkintas, bet namuose būna šiek tiek irzlus, bet aš tai sėju su adaptaciniu periodu, manau viskas bus gerai. Mūsų grupė yra "Skruzdeliukų", vaikų ten ne daug, bet aš kažkaip neskaičiavau, gal dešimt, gal daugiau. Kol kas esu patenkinta, bet tai tik pirmas ispudis, bet tikiosi, kad ir toliau viskas bus gerai.
Kajaus mama, sakyk, o kokia tavo vaiko grupė ir kokia auklėtoja būna. Gal kada susimatisim mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nataliukė: 13 spalio 2005 - 20:15
10 arba daugiau vaikų būna visur, nes daugiau 15-kos priimt negalima, o kokiedu trys visada serga.
Atsakyti
Dėja, "negalima" nebūtinai reiškia, kad ir nepriįma. Būna ir po dvidešimt vaikų grupėje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nataliukė @ 2005 10 13, 20:14)
Sveikos, aš irgi vedu savo mažių į šį darželį, kol kas mes dar pratinames, jau buvom tris dienas, rytoj vėl eisim, kol kas būna iki pietų, bet nuo pirmadienio jau bandisim palikti visai dienai.  smile.gif . Vaikas yra patenkintas, bet namuose būna šiek tiek irzlus, bet aš tai sėju su adaptaciniu periodu, manau viskas bus gerai. Mūsų grupė yra "Skruzdeliukų", vaikų ten ne daug, bet aš kažkaip neskaičiavau, gal dešimt, gal daugiau. Kol kas esu patenkinta, bet tai tik pirmas ispudis, bet tikiosi, kad ir toliau viskas bus gerai.
Kajaus mama, sakyk, o kokia tavo vaiko grupė ir kokia auklėtoja būna. Gal kada susimatisim mirksiukas.gif .


Sveikos, mes esame užsirašė nuo lapkričio, tai kažkur 15 pradėsime. Irgi į "skruzdeliukus" eisime, tai mamkos reikės susitikti mirksiukas.gif .
Nataliukė kaip tavo vaikas reagoja kai tu ji paliki darželyje, neverkė? Aš labiausiai pergyvenu dėl susirgimu verysad.gif . Kaip tau auklėtojos?
Man tai darželis iš pirmo žvilgsnio visai fainas, tik šalta buvo, greičiau įjungtų šildymą. Dirėktorė visai faina smile.gif .
Rašykite visus ispudžius.
Atsakyti
Sveikutes,
kazkaip seniai i foruma buvau iejus, net nemaciau kad cia Laselio mamos susirasineja:) Kajus irgi Skruzdeliuku grupeje.
susitikti tai labai keblu butu. as saviski 8.30 atvedu (retais atvejais kai neveluoju:)), o pasiima ji is darzelio mano vyro tevai, nes mes su vyru dirbame iki 18.00, tai labai jau velu butu... bet per kokia svente tai butinai pasimatysim:) kai suzinosit kad kokia svente rengiama tai butinai apsilankykit forume, susitarsim kaip atpazinti viena kita:)
maniskis sloga pasigauna bet kada - ar pavasaris ar ziema, ten visada atsiranda kas su sloga ateina o tada jau ir maniskis pasigauna...
parasykit savo vardus ir vaiku vardus, lengviau bus susigaudyt darzelyje:)
Mano vardas Ausra, o sunelis Kajus.
Atsakyti
Labas, smagu kad mūsų vis daugiau. Aš Marina o dūkritės vardas Alina smile.gif , pasimatisime tai tikrai mažiausiai tik po mėnesio. Maniškė irgi sloga nuo visų pagauna. verysad.gif Tu pabandik jam infliucido duoti(stiprina atsparuma peršalimo ligoms ) . Alinai tai padėda, nes jinai draugų ia kaiminų su kuriais bendrauja tai daug turi. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Nataliuke, as matau musu berniuku gimtadieniai visai arti - mano Kajus gimes sausio 01, o tavo matau sausio 03:) o kai vaiko gimtadienis, tai gal reikia nunesti ka nors skanaus vaikams? tik manau saldainiai tai nelabai tinka, gal ne visi apskritai dar ju ragave:) bet tai vaisius jie ir taip ten gauna... hmmm...
tiesa merginos, 26diena atvaziuoja fotografas ar uzsakinesite nuotraukas? as tai mastau kad faina butu:)
Atsakyti
Šiaip darže viskas gerai, vaikas truputi paverkia kai palieku, bet po to viskas būna gerai, atrodo laimingas kai ateiname pasiimti. Bet mes susirgome cry.gif cry.gif cry.gif , Laringitas, ir dabar eisim tik kitą savaitę, jei pasveiksime iki to laiko. Nes kosulis kažkaip nelabai nori išnikti.

Mano vardas Natalja, o vaiko Artūras. Jo, gimtadėnį mūsų vaikai kartų šves tikriausiai 4u.gif birthday.gif .
Šiaip mes tik dvi savaites einame, ir tai ne pilnai ir aš dar ne su visom taisyklėm esu supažindintą, klausinėju auklės apie viską, bet ji dažniausiai būna užsiemusi su vaikais. Tai dar net nižinau ar reikia į grupę ką nors mažiukams pirkti ar kaip čia yra g.gif . Sakė, kad tėveliai rinkosi pinigus, bet po kiek nežinau, gal tu Aušra žinai? Ir dar noriu paklausti, man tą auklėtoja Alina labai patinka, o ar jinai visą laiką būna ar dar kita yra? Aš jos visko klausinėju, tur būt jai jau atsibodau. Ar tu irgi klausinėji apie savo mažių? Nes aš jaučiuosi keistai, atrodo, kad aš viena viskuo domiuosi.

Na va ir tau uždaviau krūvą klausimų, kai turėsi laiko atsakyk prašau. mirksiukas.gif

Apie fotografą nieko nežinau, jei mes ateisim iki to laiko į darželį bus labai gerai.
Ir sorry už klaidas , čia mano silpnoji vieta blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos.
Užjaučiu dėl susirgimo cry.gif , sveikite greičiau. smile.gif Mes irgi savaitė slogavome, bet jau atrado geriau. Po truputi rošiames prie jūsų prisijūngtį. Anksčiau vien pamastant apie darželį šiurpas imdavo, o kai pradėjau su jumis susirašinėti tai net greičiau noriu pradėt vaika į darželį leist. Kažkaip ramiau pasidarę.

Manau klaidos čia ne tik tavo silpnoji vieta, mano irgi smile.gif tongue.gif

Mes irgi labai norėtume pasifotkintis , bet dėja mūsų dar nebus. sad.gif
Atsakyti