Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: Vėrinėlis

Nuo šių metu rugsėjo savo mažylę užrašėm į šį darželį. Tik va bėda apie šį darželį nežinau nieko, nei gero, nei blogo. Keista atrodo tai, kad apėjom visus Fabuose esančius darželius, bet jie sausakimši. Puolėm į paniką, mat ką tik gimusio vaiko į darželį nerašėm, kad vaikui darželio taip ir nesurasim. Bet nuėjus į Vėrinėlį rugpjūčio pradžioje (šiais metais, o ne prieš metus kaip jau Lietuvoje įprasta) radom pora laisvu vietu. Kaip čia taip yra? Gal kas netvarkoj?
Jei lankėt šį darželį ar girdėjot ką nors iš patikimų šaltinių parašykit 4u.gif Ačiū
Atsakyti
Kokioj jis gatvej? Pirma karta girdziu toki
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2005 08 24, 07:12)
Kokioj jis gatvej? Pirma karta girdziu toki


Vėrinėlis yra Stanevičiaus g. 68., šalia Sakalėlio darželio, tik tiek, kad Vėrinėlis yra rusų darželis, bet jame yra mišrios arba lietuvių (priešmokyklinė) grupės.
Atsakyti
Viena mano pazystama veda savo dukryte (5 m.) i si darzeli - i misria grupe. Kadangi pati siuo darzeliu domejausi, tai galiu pasakyti, kad mano pazystama kuo puikiausios nuomones apie si darzeli. Jos mergaite is pradziu lanke Jovareli, tai ten pastoviai sirgdavo (sake tik iejus i ji iskart jauciasi, kad skersvejai traukia), o sis darzelis - siltas, mergaite neserga, noriai eina smile.gif

O matyt mazesnis sio darzelio populiarumas butent del to, kad jis skirtas rusakalbiams vaikams, misrios grupes - kaip gyvenimo butinybe...
Atsakyti
ar i si darzeli priima nuo metuku?
Atsakyti
MES LANKOM SI DARZELI. IR KOLKAS LABAI PATENKINTI. GRUPE MAZA (7 VAIKUCIAI), LABAI GERA AUKLYTE, SILTA, GERA IR GRAZU. VAIKA PARVEDAM ISSIMIEGOJUSI, IR PAMAITINTA thumbup.gif
Atsakyti
Pati leisiu savo mažiuką nuo rugsėjo į šį darželį (jam bus tik 1 m. 2 mėn.), labai gaila, bet gyvenimas verčia.
Rinkausi, kad būtų pakeliui į darbą, grupėse mažai vaikų ir šiaip jaukus, o atsiliepimų gerų daug girdėjau. Be to, užrašiau be problemų.
Atsakyti
Maytės, ar yra tam darželyje lietuviškų grupių? Ir nuo kokio amžiaus jei yra?
Atsakyti
QUOTE(Svety @ 2006 06 01, 13:09)
Maytės, ar yra tam darželyje lietuviškų grupių? Ir nuo kokio amžiaus jei yra?


Uzrasiau savo abi dukrytes i sita drzeli. Direktore tai tikra ruse, bet labai maloni, konkreti moteris. Aprode grupes - vaikuciams baldai nauji, sale suremontuota, zaislai nauji ir grazus; o direktores baldai dar tik uzsakyti: malonu, kai zmogus pradzioj pasirupina vaikais, o po to savo kabineto apstatymu. Mus prieme jau per vargus - mazaja i rusu lopselio grupe pas aukletoja Ala nuo rudens (rudeni mazutei bus 1,3 metuku). O vyresnele i paruosiamaja grupe - lietuviu. Gal kas einat ar ejot pas sia aukletoja? Ar yra ten lietuviu lopselio grupe? Is direktores supratau kad lyg ir nera. Gal kas vesit savo mazucius nuo rudens?
Atsakyti
Lopšelyje oficialių leituviškų grupių nėra, bet kadangi priima ir lietuviukus, gaunasi mix'ai. Be to, nematau nieko blogo tame, kad vaikas girdės kitą kalbą nei namuose.
Papildyta:
Ručiau, gal žinai, kiek jau vaikučių užrašyta į lopšelį?
Atsakyti
reiks pabandyti savo mazaji uzrasyt, tada pasidalinsiu ispudziais. 4u.gif
Atsakyti
mane irgi labai domina tos mišrios grupės, nes vaikutis mano lietuvaitė ir noriu nuo metukų leisti į darželį.
Atsakyti