Aciukas visoms uz pagirimus
Norejau paklausti,ar neatsirastu kokia saunuole tarp musu,kuri nepatingetu padaryti visu uzkandziu nuorodas ( kaip saldumynose ir antr.patiekaluose)? Kaip butu patogu ir greita susirasti reikiama recepta?
Gal kas atliktu si nemaza darbeli??? Butume visos labai labai dekingos
Norejau paklausti,ar neatsirastu kokia saunuole tarp musu,kuri nepatingetu padaryti visu uzkandziu nuorodas ( kaip saldumynose ir antr.patiekaluose)? Kaip butu patogu ir greita susirasti reikiama recepta?
Gal kas atliktu si nemaza darbeli??? Butume visos labai labai dekingos
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 11 04, 09:36)
Nerytė, grozis koks
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 11 04, 09:40)
Aciu merginos dar karteli uz ivertinima!
QUOTE(*Jūra* @ 2008 11 04, 11:19)
Neryte, ačiū
ir dar klausimas kiaušinių pyragėliuose kas ten ant pačios viršūnėlės? be jų nebūtų taip gražu
ir dar klausimas kiaušinių pyragėliuose kas ten ant pačios viršūnėlės? be jų nebūtų taip gražu
ten juodasis ikras
ačiū ai, man toooooli iki jūsų šioj srity... tai nepykit už kvailus klausimus
QUOTE(*Jūra* @ 2008 11 04, 14:13)
ačiū ai, man toooooli iki jūsų šioj srity... tai nepykit už kvailus klausimus
visai nepykstu sekmes!
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 04, 08:49)
as sitas parsiveziau is LT Maximines sveriamas, jos minkstos buvo tai nereikia mirkyti, o kai cia perku pakeliais tai kai kurios buna minkstos, kai kurios jau padziovintos, tai tas padziovintas pamirkau karstam vandeny, nupil, nusausinu ir farsiruoju... kai jos minkstos tai lengvai formuojasi, jas truputi suplokstinu (paspaudziu) ir padarau duobute su pirstu, i ta duobute ir ant visos slyvos pavirsiaus su sauksteliu dedu suriu, cesnako,majonezo mase turbut vskas aiskiai parasyta, siaip labai greitai pasidaro
malonu
dekui!
malonu
dekui!
as irgi esu taip dariusi, tik dar graikisko riesuto pusele dedavau : tik nebepamenu kaip ar graikiskas riesutas,slyva ir ta mase, ar slyva,riesutas ir ta mase kaip senai dariau
neryte ir mintibute
Pringles mini, sweet chilli souce, tarkuotas dziugas.
slyvinis pomidoras perpjautas per pusę ir uždėtas fermentinio sūrio, sumaišyto su majonezu ir česnaku, mišinys.
minkštasis čederis, vėrinukai: alyvuogė, kornišono gabaliukas, pic nic lazdelės gabaliukas.
Prancūziškas batonas, labai plonu sluoksniu majonezas, kiaušinis (arba ne), ikrai (manau tie netikri, nes mažiukas indukas tik 16lt kainavo),citrina.
Duona kepta lazelėm, vienas galas pamirkytas į majonezą ir į tarkuotą Rokiškio sūrį, tada kraunamas šulinys.
sumuštinių padėklas
visko visko visko noriu paragaut
QUOTE(JoanaS @ 2008 11 05, 10:34)
nematau duonos nuotraukytės daugiau viskas kas čia paskutiniu metu daros, baisoka ir į skyrelį užeit, nes seilėtekis tooooks prasideda
Man pačiai tai rodo, net nežinau, kuom padėti galėčiau
QUOTE(Guminuke @ 2008 11 05, 09:55)
Man pačiai tai rodo, net nežinau, kuom padėti galėčiau
rodo jau ir man
keli klausimukai
kur gauti pringlesų mini?
sumustiniai su mesyte ir koks ten burbiulukas uždėtas, čia kur su ikrais tie
sumuštinukai su alyvuogėm ir susukta, ten kumpis?
QUOTE(Guminuke @ 2008 11 05, 08:22)
saunuole, kaip smagu uzeiti i skyreli, kai tiek nuotrauku ir ideju!
tik nuotraukos galetu buti siek tiek is arciau darytos, kad nekilu klausimu, kas ten ir pan.