QUOTE(Sulu @ 2013 02 27, 15:35)
manau, kad moterys, nusikirpusios plaukus tampa stilingesnės. Kažkaip daugeliui kyla noras dažniau segėti auskarus, dažytis ir panašiai.
Tikrai taip
Aš kai buvo ilgi,tai ir ryte jei labai tingėdavau,neplaudavau galvos(nors man būtina kasdien,nes plaukai labai riebaluojasi),o tiesiog susirišdavau kuoduką ir veždavau į daržą vaikus
O dabar tikrai neleisiu sau eiti,kaip viščiokui,kad vienas plaukas į kairę,kitas į dešinę
Trumpi plaukai atitinkamai reikalauja ir skrupulingos priežiūros ,ir skatina labiau paryškinti veiduko bruožus
QUOTE(Elija* @ 2013 02 27, 15:57)
O del dazmosi ar auskaru ne tai, kad kyla noras dazniau , o tai kad viskas matosi ir efektingiau atrodo...
Ačiū,mergytės
Jaučiuosi fantastiškai,sulaukiu daugybės komplimentų,nors pirmas dalykas,ką padaro tie,kas nematė-išsižioja
Papildyta:
QUOTE(Elija* @ 2013 02 27, 15:11)
Juolab kad Justynka uzsimine, kad vyras nenori ,kad ji kirptusi trumpai... Aisku kas jo klaus , jai moteris jauciasi savimi... As irgi nesiojau kokius 8 metus tik trumpus kirpimus... kai atsiauginau, vyras prase nebekirpti daugiau, bet kolkas as dar ir pati nenoriu.....
Na,jis nebuvo prieš,bet jis neįsivaizdavo,kaip aš atrodysiu
O tiksliau sakant,jis nepasitiki mūsų miestelio kirpėjom,nes labai retai kada grįždavau ir jam patikdavo
Tiesiog nerimavo,kad per daug rizikuoju "atsiduodama kaimo kirpėjom"-citata iš mūsų pokalbio
Sako važiuok jau geriau pas Rimdžių kokį,ar kur
Bet kai grįžau,tai labai nustebo,ir dabar tikrai giria kasdien,ko ankščiau nebūdavo
Vakar važiuojam į miestą,sako nu dabar atrodai tokia stilinga,tokia solidesnė,nei ankščiau
Brolis mano tai iš vis,tik pamato ir sako:nu afigienai atrodai
Labai džiaugiuosi,kad neprašoviau ir pataikiau,kad patinka ne tik man,bet ir visiem aplinkiniam
Bet sutinku-rizikavau