Įkraunama...
Įkraunama...

Ortopedinė avalynė Kaune

Turime dziaugsma- kas pusmeti gamintis ortopedinius batukus. Iki siol gaminomes Ortopedijos technikoj (Savanoriuose). Konsultacijos laukem menesi ir dar menesi laukem batuku. Sulaukem nelabai mums tinkamu(minksti sonai, o mums reikejo pakietintu, kad peda nevirstu i vidu) ir batukus pagamino be jokio rezervo augti kojytei verysad.gif Nu zodz, "patys kalti", kad nepasakem, jog darytu su rezervu.
Bet cia dar nieko... tongue.gif
Si pavasari sugalvojom "geresni" varianta- batukus uzsisakem Ortobate (Maironio g.). Taip, konsultacija turejom jau sekancia diena, bet vasariniu batuku laukiam jau ketvirtas menuo doh.gif Rezerva didinam kas menesi po centimetra lotuliukas.gif, nes bijom pasiimti per mazus batukus. O gal jau reikia uzsakyma pakeisti i zieminius laikas g.gif lotuliukas.gif
Laukiu Jusu pasisakymu ir patarimo kaip elgtis unsure.gif
Atsakyti
Mėginkit "Pirmam žingsny" priešais buvusią "Buitį" ir šalia ex Kauno dienos. Mums visai greitai padarė. Nemokamai.

sako, kad už fiksuotą 30 litų labai greitai padaro batukus kitoje vietoje. Priešais Profsąjungų rūmus, ties pėsčiųjų perėja maždaug yra ta įstaiga. tik pavadinimo tai nežinau. ir kokybės.

o jau su ortopedais iš Savanorių.. niekada neprasidėčiau dar kartą. Mane kvailino, kad vaikui batai geri, laukusi apie pusmetį kol pagamins. Matuojam, nugis spaudžia. Ortopedas kvalina, kad geri.. tada liepiau apibrėžti pėdą dar kartą ir palyginti su pirmos konsultacijos brėžiniu. Skirtumas - daugiau nei 1 cm doh.gif Tai tik suburbėjo - "per gerai maitini" ir liepė vėl ateiti po mėnesio.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 09 10, 11:11)
Mėginkit "Pirmam žingsny" priešais buvusią "Buitį"  ir šalia ex Kauno dienos. Mums visai greitai padarė. Nemokamai.

sako, kad už fiksuotą 30 litų labai greitai padaro batukus kitoje vietoje. Priešais Profsąjungų rūmus, ties pėsčiųjų perėja maždaug yra ta įstaiga. tik pavadinimo tai nežinau. ir kokybės.

o jau su ortopedais iš Savanorių.. niekada neprasidėčiau dar kartą. Mane kvailino, kad vaikui batai geri, laukusi apie pusmetį kol pagamins. Matuojam, nugis spaudžia. Ortopedas kvalina, kad geri.. tada liepiau apibrėžti pėdą dar kartą ir palyginti su pirmos konsultacijos brėžiniu. Skirtumas - daugiau nei 1 cm  doh.gif Tai tik suburbėjo - "per gerai maitini" ir liepė vėl ateiti po mėnesio.

Liudna ir pas jus doh.gif O mes tai dar niekaip neatgaunam savo batuku blink.gif
Atsakyti
o as galvojau kad visa tai greiciau vykssta ,o dabar laukt menesiu menesius kad batus atsiimt ,nesamone gryna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalinee @ 2008 09 17, 19:53)
o as galvojau kad visa tai greiciau vykssta ,o dabar laukt menesiu menesius kad batus atsiimt ,nesamone gryna  blink.gif

Kai kur vyksta greiciau, bet Ortobate, tai doh.gif
Toliau tesiu savo istorija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nepatikesit, pirmadieni paskambino ir pranese, kad batukai pagaminti. Valio thumbup.gif Apsidziaugiau bigsmile.gif Deje neilgai. Antradieni nuvaziuojam su sunum pasiimti batuku, o jie MAZI- per kelti neuzsisega, sonas laisvas, nu zodziu- parodija, o ne batai blink.gif Mestras nesipriesino ir pazadejo per TRIS savaites pataisyti. Ka ten pataisyti- perdaryti naujus biggrin.gif Tai niekaip nesuprantu, kodel pirmini visiskai niekam tikusi varianta reikia gaminti KETURIS menesius, jei gali padaryti per TRIS savaites. Nu zodz, blogai su tuo ORTOBATU smile.gif
Atsakyti
ir pas mus tas pats buvo doh.gif kai parasiau skunda, tai po dvieju dienu paskambino kad jau... daugiau ten kojos nekelsim... beda tik, kad pridavem uzsakyma geguzes pradzioj, atsiemem rugseji. tai pusmetis iskrito, dabar laukiam kad po pusmecio galesim uzsiskyt zieminius... mat kompensuoja po pusmecio kada aitsiimam nuo isdavimo datos..
mazyliui uzsakiau garliavoj liepu gatvej. viskas atrodo super, spalio gale pridavem sake lapkriti bus.. tai laukiam.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pijus @ 2008 11 04, 15:45)
ir pas mus tas pats buvo  doh.gif kai parasiau skunda, tai po dvieju dienu paskambino kad jau... daugiau ten kojos nekelsim... beda tik, kad pridavem uzsakyma geguzes pradzioj, atsiemem rugseji. tai pusmetis iskrito, dabar laukiam kad po pusmecio galesim uzsiskyt zieminius... mat kompensuoja po pusmecio kada aitsiimam nuo isdavimo datos..
mazyliui uzsakiau garliavoj liepu gatvej. viskas atrodo super, spalio gale pridavem sake lapkriti bus.. tai laukiam.. ax.gif

Oi laukiam atsiliepimu apie sita imone. Butinai parasykit, nes po pusmecio ir vel reiks gamintis.
O musu istorija baigesi tuo, kad po zadetu triju savaiciu batuku NEBUVO. Pagamino tik po keturiu su trupuciu. Tai nuo geguzes iki spalio. Ir kad pagamintu normaliai, tai..... uzsegimai trumpoki, soneliai netokie kieti, kaip prasem (tiksliau akcentavom) ir spalvos neatitiko uzsakyto varianto (arba as jau neatsimenu lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 04 lapkričio 2008 - 16:04
mes gaminomes ortotehnika lygtais vadinas. cia vytauto pr. pries profsajunga.yra ir garliavoja filialas.pagamino uz menesio ir tokius kokiu reikia.nei per mazi,nei perdideli.
Atsakyti
garliavoj pagamino po 6 savaiteliu gal,.viskas ok. thumbup.gif sekantikart vel ten vaziuosim mirksiukas.gif
Atsakyti
raudondvario pl. pirmas zingsnis graziai paprasiau pagamino per 1,5 savaites thumbup.gif
Atsakyti
O gal atsimenat ta sistema- kada turi sueiti puse metu tas terminas, nuo tada kai pagamintus batus atsimi, ar nuo uzsakymo padavimo??? Nu esme ta kad, kada galima vel eiti gamintis naujus batukus, jei paskutiniu uzsakymas buvo duotas 05men, o atsiemem 09men g.gif
Atsakyti
Mums ir israse batukus. Gal galit paaiskinti kiek ten reikia uz juos moketi ir iki keliu metu juos kompensuoja 4u.gif ?
Atsakyti