Įkraunama...
Įkraunama...

Randų naikinimas

NE schmoll.gif NE schmoll.gif NE schmoll.gif Jokių dūrių ir skausmų schmoll.gif O be narkozės nualpčiau vietoj. Atrodo, jau susitaikiau su randu ir jokiems daktariūkščiams nebepasirašysiu...
Atsakyti
Pagalvojau, kad randai kur jie yra ir kokie diedeli bebūtų vis vien nemalonu juos turėti. Aš, tai savo randelį (19 cm) gavau dovanų po širdies operacijos ir dėl to labai cry.gif . Jį visaip slepiu po drabužiais, nors taip mėgstų iškirptes, bet... Tai kartais pagalvoju, kad gal po n metų operacijos nors truputį atpigs ir bus galimybė panaikinti savo "dovanėlę".
Atsakyti
kiek girdejau tai geriausia randus naikinti tol kol jie sviezi t.y iki metu ar pusantru,nes veliau jau niekas nepades nei lazeriai,nei slifavimai tai geriau nedelsti.
Atsakyti
O as nosi nusalau ir atsirado ant jos puslelyne....dabar visas nosies galas pasipuoses smulkiais randeliais...tikiuosi tepalas pades....
Atsakyti
As irgi keleta nemazu randu turiu - vienas per pilva, kokiu 20 cm, kitas - po apendicito blink.gif Bet jau seni tie randai. Pirmasis likes po operacijos, kuri daryta pries gera 20 metu. Be to, jis dar ir negraziai sugijes - labai platus blink.gif Anksciau randai buvo raudoni, dabar praktiskai kuno spalvos. Net nebandau ju kazkaip naikinti - nemanau, kad yra daug vilties kazka istaisyti. Tai kainuotu daug pinigu, o idealaus rezultato, manau, tikrai nepasiekciau schmoll.gif
Kadaise labai gedijausi - visada rengdavausi tik bendrais maudymukais, nes jei tik apsirengdavau atskira, visada atsirasdavo kas nors, kas nesusilaikydavo nepaklauses. Dabar jau nekreipiu tiek demesio - bunu su atskiru maudymuku, nors trumpu marskineliu, atidengianciu pilva, stengiuosi nenesioti... blush2.gif
Aisku, ir dabar daznas paklausia, kas cia man buvo. Bet as jau turiu paruosusi atsakyma i toki klausima biggrin.gif - sakau, kad nusiurbinejau nuo pilvo riebalus biggrin.gif Zodziu, kaip paklausia, taip ir atsiliepiu yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(jul_ @ 2005 07 17, 11:45)
Sveikos smile.gif

O pas mane randeliai ant visos veido odos cry.gif po lazerines terapijos bash.gif
Tepu naujausiu preparatu: silikoniniu geliu Dermatix (120lt). Kazkiek padeda, bet labai oda uzkemsa, nes kai uzsitepi, tokia kaip plevele susidaro.

Gal kam reikia Dermatix-o? Naujas, parduociau už 90 Lt,
Nusipirkau 2 tiubikus, sunaudojau 1,
mano randelis l. mažas buvo, antro ir neprireike,
jei domina rasykit i AZ
Atsakyti
Sveiki. Turiu tokia problemele ir noreciau sulaukti jusu patarimu. Pries daugiau nei metus laiko buvau i bamba isiverusi auskara, bet taip nutiko, kad man teko ji issiverti ir dabar jau daugiau kaip puse metu auskaro nebenesioju. pati skylute susitrauke ir auskaro nebegaliu iverti, bet yra likus mazyte skylute, lyg randelis, kuri noreciau kuo greiciau uzgydyti. Gal galite patarti kaip tai padaryti, kokias priemones naudoti?
Atsakyti
Labas as irgi turiu keleta randeliu kuriuos bandau sumazinti smile.gif As naudoju tokius pleistriukus nuo randu bet pirkau juos ne lietuvoje todel nezinau ar pas mus ju buna... O siaip tai vaistineje paklausk kokio tepaliuko nuo randu man atrodo tokie Contartubex yra ar kazkaip panasiai vadinasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Seikutės...
Visai neseniai nutiko bėda - teko operuotis, o po operacijos pilvelis "pasidabino" trimis skylutėmis... verysad.gif
Norėjau pasiteirauti koks efektyviausias būdas randams gydyti?..
Žinau, kad yra kažkos tepaliukas, o medicinos sesutė sakė, kad yra netgi ampolės, kurias suleidus, tas randas "ištirpsta". g.gif
Gal esae apie tai ką girdėję??? smile.gif
Atsakyti
Nea, negirdėjau, bet būtų įdomu sužinoti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(kauniete @ 2006 03 15, 12:50)
Seikutės...
Visai neseniai nutiko bėda - teko operuotis, o po operacijos pilvelis "pasidabino" trimis skylutėmis... verysad.gif
Norėjau pasiteirauti koks efektyviausias būdas randams gydyti?..
Žinau, kad yra kažkos tepaliukas, o medicinos sesutė sakė, kad yra netgi ampolės, kurias suleidus, tas randas "ištirpsta". g.gif
Gal esae apie tai ką girdėję??? smile.gif

Sako,labai efektyvu yra Kontaktubeksu tepti.O kiek laiko po operacijos? Kiek teko matyt randeliu po laparoskopines operacijos,tai jie po kiek laiko visai nezymus pasidaro.Bet aisku,visai ju neisnaikinsi verysad.gif
Atsakyti
...mane tik siandien is ligonines paleido, tai mano randukai visai visai siezuteliai:) ...bet as isanksto jau domiuosi kaip cia juos panaikinus:)
...tikiu, jie bus mazuciai, bet man net tokiu nesinori, juo labiau, kad mano oda labai labai sviesi ir jautri, tad zinau, pasideginus jie isryskes- tokie balti bruksneliai matysis...
Atsakyti