Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Panevežyje

sveikos, kas galetu man i AZ atsiusti Irenos tel nr is basanaviciaus g. dekui/
Atsakyti
QUOTE(Destina @ 2010 05 11, 11:09)
Sveikos merginos. Gal kuri buvote pas būrėją Panevėžyje Pelkių gatvėje?

cia gal G.Maciene, ar kita kokia dar yra toje g. Kazkur esu girdejusi, kad yra
Atsakyti
Sveikutes,

gal zinote kazkokia bureja/ragana kuri dabar panevezyje kazkokiame apleistame dvare gyvena.is pasakojimu zinau tik tiek, kad labai superine.tik nezinau kas ji tokia, nes suzinojau is zmogaus, kurio nenorejau klausti smulkesniu detaliu.
sake reikia vaziuoti kazkokiu apleistu vos ne misko keliuku, kad iki to dvaro nuvaziuoti.jei tik zinote tokia, bukit geros brukstelkit i AZ

is anksto labai labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaigrs @ 2010 07 17, 12:26)
Sveikutes,

gal zinote kazkokia bureja/ragana kuri dabar panevezyje kazkokiame apleistame dvare gyvena.is pasakojimu zinau tik tiek, kad labai superine.tik nezinau kas ji tokia, nes suzinojau is zmogaus, kurio nenorejau klausti smulkesniu detaliu.
sake reikia vaziuoti kazkokiu apleistu vos ne misko keliuku, kad iki to dvaro nuvaziuoti.jei tik zinote tokia, bukit geros brukstelkit i AZ

Papildyta:
Irena , netoli Šeduvos gyvena.
Atsakyti
QUOTE(vaigrs @ 2010 07 17, 12:26)
Sveikutes,

Buk protinga ir isimk kudikio foto is forumo...pas Irena paklausk, kodel to negalima daryti....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 18, 22:17)
Buk protinga ir isimk kudikio foto is forumo...pas Irena paklausk, kodel to negalima daryti....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif . Aš taip noriu visoms parašyti, kad nedėkite nei vaikų nei savo foto schmoll.gif
Jei dar neatjungė Irenai šio telefono, tai paskambinkite Nr. 8-601-74777 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2010 07 19, 20:00)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif . Aš taip noriu visoms parašyti, kad nedėkite nei vaikų nei savo foto schmoll.gif
Jei dar neatjungė Irenai šio telefono, tai paskambinkite Nr. 8-601-74777 mirksiukas.gif

aciu,jums,merginos,butinai tuoj pat issiimsiu!

sakykit,o tos irenos gal adresa turite?koks ikainis?per kiek laiko priima?dideles eiles?
Papildyta:
ar ji gera?kas buvote paskutini kart pas ja?jos reikia klausineti?ar ji buria/kortom/is delno?kaip pas ja elgtis?nes supratau kad ji kazkokia "specifine"?su savom taisyklem
Atsakyti
QUOTE(vaigrs @ 2010 07 22, 19:39)
aciu,jums,merginos,butinai tuoj pat issiimsiu!

sakykit,o tos irenos gal adresa turite?koks ikainis?per kiek laiko priima?dideles eiles?
Papildyta:
ar ji gera?kas buvote paskutini  kart pas ja?jos reikia klausineti?ar ji buria/kortom/is delno?kaip pas ja elgtis?nes  supratau kad ji kazkokia "specifine"?su savom taisyklem

Atsakiau į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2010 07 22, 21:43)

galima ir man i az. Aciu
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2010 07 22, 20:43)

Gal ir man galetumet? Buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(Ginara @ 2010 07 23, 08:35)
galima ir man i az. Aciu

QUOTE(Perlė @ 2010 07 23, 12:58)
Gal ir man galetumet? Buciau labai dekinga

Sveikos,
Visai normali ta Irena. Jinai yra ekstrasensė ir nebūria niekuo, o sako ką mato. Prieš metus bendravau su ja. Anksčiau gyvenusi Panevėžyje. Dabar, kai pagalvoju, gal ir teisybė bus, ką pasakė. Galėjau klausinėti kas neaišku, atsako. Seniau panevėžietės ją girdavo. Aš pati pas ją nebuvau nuvažiavusi ten į tą kaimą.
Jei domina Jus, tai galite pasiskambinti tuo tel. Nr., jei dar nepakeitusi. Susitarsite kada priims. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2010 07 26, 19:44)
Sveikos,
Visai normali ta Irena. Jinai yra ekstrasensė ir nebūria niekuo, o sako ką mato. Prieš metus bendravau su ja. Anksčiau gyvenusi Panevėžyje. Dabar, kai pagalvoju, gal ir teisybė bus, ką pasakė. Galėjau klausinėti kas neaišku, atsako. Seniau panevėžietės ją girdavo. Aš pati pas ją nebuvau nuvažiavusi ten į tą kaimą.
Jei domina Jus, tai galite pasiskambinti tuo tel. Nr., jei dar nepakeitusi. Susitarsite kada priims. Sėkmės 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti