Įkraunama...
Įkraunama...

Dishidrotinė egzema

laba,
pas mane nuo pirmo nestumo prasidejo si liga.. doh.gif tai pries 2,5 metu..dabar jau turiu antra mazyli ir liga taip ir nepasitrauke..dermovate ir panasiu preparatu negaliu naudot, nes arba nestuke.gif , arba maitinanti doh.gif man padeda avokadu aliejus..visai maudantis po dusu, arba katik isplovus galva tepu avokadu aliejum..jei tik tenka rankas drekint tai ir tepu..nes kitaip man jos is karto kaip nudegintos, persti.. doh.gif o su vandeniu tenka draugaut..mazylius maudyt doh.gif dar tiko lanolinas, kaip tik buvau isigijus speneliams gydyti, tiko puikiai ir sitam reikalui..dar taukmedzio sviesta naudoju..ir kibirais kremus su emulsikliais emolium special, emolium barrier cream, physiogel panasius apsauginius ranku kremus.. noreciau dar isbandyti pagirta auksciau poste Eucerin Aquaphor, bet paziurejau ebay siuntimas 44 baksai.. blink.gif gal kas pigiau radot? beja gydausi pas ta pati Grusauska smile.gif
Atsakyti
radau kur galima pigiau isigyti isgirta eucerin kremuka 4u.gif
Atsakyti
Aš tikrai siūlyčiau pabandyti mano anksčiau minėtą homeopatinį kremą su lanolinu, vazelinu ir našlaičių ekstraktu. Kainuoja apie 7 Lt, tai jei jau ir nepadėtų (bet netikiu, nes visiem, kam rekomenduoju, padeda), tai nedidelė investicija.
Aš perku Panevėžyje, bet gal vaistinės ir kituose miestuose pardavinėja... O jei ką, brūkštelk į AŽ, kaip nors perduočiau nupirkus...
Atsakyti
man sausuma ranku nuima linu semenu aliejus.pritepu uzsidedu medvilnines pirstines ir vaikstau po namus.jei dirbu darbus ant virsaus vinilines. smile.gif
Atsakyti
O sakykit, Jums, kai kartojasi egzema, visada toje pacioje vietoje?? Ar ji "migruoja" per rankas?
Atsakyti
man asmeniskai itruksta pagrinde 2 pirstai desnes rankos,ir itrukimai gija laabai sunkiai ,o ranku pavirsiu isberia nuo pirstiniu,nes as darbe kontaktuoju su chemikalais ir vandeniu..tada deduos pirstines(isbandziau iv.su nitrilu antialergines,vinilines,gumines su talku,net steriles chirurgu..uzeina ir ismeto puslelem..neaisku nei nuo ko..matyt liga gyvena viduje:( tiesa beria mane pusmeti..bet ji ir vargstu.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrulija @ 2012 04 13, 15:15)
Aš tikrai siūlyčiau pabandyti mano anksčiau minėtą homeopatinį kremą su lanolinu, vazelinu ir našlaičių ekstraktu. Kainuoja apie 7 Lt, tai jei jau ir nepadėtų (bet netikiu, nes visiem, kam rekomenduoju, padeda), tai nedidelė investicija.
Aš perku Panevėžyje, bet gal vaistinės ir kituose miestuose pardavinėja... O jei ką, brūkštelk į AŽ, kaip nors perduočiau nupirkus...

o kaip atrodo tūtelė to kremo? nerandu kažko panašaus.. unsure.gif kažką panašaus randu tik weledos kremus..o jie nepigūs..
Papildyta:
QUOTE(Iznija @ 2012 04 15, 23:30)
O sakykit, Jums, kai kartojasi egzema, visada toje pacioje vietoje?? Ar ji "migruoja" per rankas?

migruoja..bet labiausiai tarp pirštų..trys vidurinieji abiejų rankų pirštai..šiek tiek plaštakos iš viršaus prie pirštų 4u.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JJ_M: 14 gegužės 2012 - 11:34
Mergaites, o kur perkat pirstines??
Man gal menesi viskas buvo aprime, tai atsipalaidavau kaip sakant. Nei pirstiniu benaudojau, nei kremu. O kai namie mazas vaikas, tai uzknisa tas pirstines detis.
Atsakyti
Sveikos,
įsitaisiau ir ša šitą "malonumą" verysad.gif , prasidėjo viskas prieš pusmetį, taip nekaltai, kelios niežtinčios mažutės puslytės ant kojos nykščio, po to kelios ant delno, ir kažkaip nepastebimai nepastebimai, tai dingsta, tai vėl atsiranda, o dabar dariau remontą namie, tai rankos nuolat buvo dirginamos arba chemikalų arba lateksinių pirštinių, rezultatas graudus verysad.gif
Gydytojos patarimai ir gydymas buvo tokie patys kaip ir daugeliui čia, bet ji man dar patarė darytis parafino voneles, ir kiek skaičiau temą, tai neradau,kad kas atlikinėtų šią procedūrą g.gif . Radau, kad tą vonelę ir parafino galima nusipirkti pačiai, bei darytis namie, nebūtinai vaikščioti į kosmetikos kabinetą. Tai vat ir mąstau, gal verta g.gif ? Gal vis tik kuri nors bandėte?
Atsakyti
QUOTE(Indrulija @ 2012 01 29, 17:13)
Sveiki,
Pas mane, praejus pusmeciui po gimdymo, irgi atsirado ta velnio egzema  doh.gif Tai ko as tik neisbandziau...is pradziu tepiau hormonus, bet supratau, kad beviltiska, paskui bandziau ieskoti ekologisku kremu, bet pagerejimo nebuvo, o tik blogyn, nes namie su mazule neiseina rankyciu pasidejus sedeti...
Pirmas zingsnis, tai sumazinau iki minimumo ranku kisima po vandeniu - tik maudausi ir labai kartais, kai jau butinai reikia koki purva nuplauti... Bet reikia tureti minty, kad kenkia ir fizinis kontaktas, negalima nieko kilnoti, sunkiai nesti...
Antras zingsnis - nuejau pas homeopata, dave zirniuku pusei metu i prieki (dar nesibaige kursas, tai rezultatu negaliu pasakyti);
Ir trecias zingsnis - manau pats realiausias - nusipirkau tepala is homeopatines vaistines (Panevezyje), kurio sudetyje tik lanolinas (avies taukai), vazelinas ir naslaiciu ekstraktas. Man jis super padeda, galiu normaliau gyvent, nebeskyla iki kraujo ir netgi kai kur visai nunyksta... Rekomenduoju kaip pagalbine priemone prie visu kitu vartojamu  4u.gif
Tikiuosi, kad greiciau atsiras budas visiskai panaikinti tas bjaurastis nuo musu ranku mirksiukas.gif

kaip keista man ir pirmakart atsirado keli men.po gimdymo...kartojos triskart..dab du metai neturiu...tpfu tpfu tpfu unsure.gif
Atsakyti
tik pakalbejau ir jau turiu verysad.gif
dar visai nedaug,ant vieno pirsto nzn ko griebtis, tepu advantan.

beje kaip su darbais jum, kai paumeja? gi labai nemalonu, ir vaizdelis ne koks rankytes buna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sermuksnelis @ 2012 11 05, 21:11)
tik pakalbejau ir jau turiu verysad.gif 
dar visai nedaug,ant vieno pirsto nzn ko griebtis, tepu advantan.

beje kaip su darbais jum, kai paumeja? gi labai nemalonu, ir vaizdelis ne koks rankytes buna verysad.gif

tikrai nemalonu.. aš tikiuosi greitu metu įsigyti pirštines su šilku tikiuosi jos man padės..gal bandėt kuri? 4u.gif
Atsakyti