Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(katalike @ 2010 01 28, 17:23)
nereikia jų jaukintis. patinka arba ne. ne veltui jų ir yra daugybė smile.gif
iš tų "jaukinimųsi" jokios naudos, saviapgaulė ir tiek (kai tuo tarpu galėtum pilnavertiškai žavėtis tikrai patinkančiais kvepalais) tongue.gif

Na, tikrai vertinu Jūsų nuomonę, tačiau pavyko, gal priklauso ir nuo oro, ir nuo paros laiko, vakare, kai vėsiau, man jie patikti pradėjo, dabar kur buvus, kur nebuvus vis pasipurškiu, išsilaiko labai ilgai wub.gif
Tvirtinti, kad tik patinka arba ne, nedrįsčiau, nes viskas priklauso nuo daugelio faktorių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 28 sausio 2010 - 17:59
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 28, 17:58)
Tvirtinti, kad tik patinka arba ne, nedrįsčiau, nes viskas priklauso nuo daugelio faktorių  ax.gif

na taip, aš čia kategotiškai pasakiau, neturėjau omeny myliu/nekenčiu. tiesiog ar patinka tiek, kad verta būtų laikyti mirksiukas.gif ar kad nepabandęs nusiperki, o paskui jau lyg ir nėr kas daryt, tik pamėgt mirksiukas.gif
nes šiaip Dior turiu kelis kvepalus, ir tikrai dar ne vienas patinka, ir nereikėjo man prie jų taikytis (nes kvepalai tai jau tikrai neprisitaikys prie žmogaus smile.gif ), anaiptol.
Atsakyti
ruosiuosi siustis is uzsienio Pure Poison arba Pure Poison Elixir. pirmaji turiu, tai kvapa zinau. antru neuosciau, tik skaiciau atsiliepimus. gal galit patarti? raso, kad elixir saldesni ir kvapas laikosi ilgiau, maziau jauciasi gaivumas - sunkesni... ar panasus ar skiriasi visgi? pagal aprasus natos panasios kazkiek g.gif
dekoju is anksto! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 01 28, 17:23)
nereikia jų jaukintis. patinka arba ne. ne veltui jų ir yra daugybė smile.gif
iš tų "jaukinimųsi" jokios naudos, saviapgaulė ir tiek (kai tuo tarpu galėtum pilnavertiškai žavėtis tikrai patinkančiais kvepalais) tongue.gif

sutinku thumbup.gif jeigu man pasipurskus sakuda galva, as kvepalu net nemeginu jaukintis, nes tai beprasmiska... o galva tai skauda. jau geriau tureti tokius, kurie nesukelia nemaloniu pojuciu ir megautis tais, kurie tiesiog prilimpa
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 01 29, 15:05)
Niekada nepatikesiu,kad nesiskiria kvapas lotuliukas.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Gal kažkurios natos ir panašios, tačiau jaučiais "piguva" nuo tų neoriginalių....

Beje, gal kas turėjo J'adore EDT ir EDP. Gal galit pakomentuoti kuo skiriasi kvapas ?
Atsakyti
mane "veza" nebent poison ir midnight poison, na, dar gali buti hypnotic poison, nes nemoku apsisprest, ar jie man patinka, ar ne thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juodas-drugelis @ 2010 03 06, 12:00)
mane "veza" nebent poison ir midnight poison, na, dar gali buti hypnotic poison, nes nemoku apsisprest, ar jie man patinka, ar ne thumbup.gif

jeigu negalite apsispręsti, tai sakyčiau, kad nepatinka. bent aš tikiu kvepalų meile iš pirmo žvilgsnio biggrin.gif jei per pirmas kelias valandas pažinties jie neapsuko galvos, tai, manau, nebeverta ir galvoti apie juos (nebent po kelių metų bandyti darsyk). o jaukinimaisi išvis nesąmonė. tas pats, kas bandyti pranešioti mažus batus doh.gif tikrai yra iš ko rinktis ir galima atrasti kas "lips" iškart.
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2010 03 06, 12:19)
jeigu negalite apsispręsti, tai sakyčiau, kad nepatinka. bent aš tikiu kvepalų meile iš pirmo žvilgsnio  biggrin.gif  jei per pirmas kelias valandas pažinties jie neapsuko galvos, tai, manau, nebeverta ir galvoti apie juos (nebent po kelių metų bandyti darsyk). o jaukinimaisi išvis nesąmonė. tas pats, kas bandyti pranešioti mažus batus  doh.gif tikrai yra iš ko rinktis ir galima atrasti kas "lips" iškart.

Ot va ir nesat teisi mirksiukas.gif Turiu ne vienus kvepalus, kurie nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio, ir kuriuos palengva prisijaukinau. O dabar jie vieni iš mylimiausių ir nė už ką jų neatsakyčiau.
Su ta meile iš pirmo žvilgsnio, tai kartais tai juk ne meilė būna, o tik įsimylėjimas, kuris gali gan greitai išgaruoti, ir pirminis įspūdis vėliau gali tikrai kardinaliai pasikeisti. Vėlgi, rašau iš savo kvepalinės patirties. Bet nemanau, kad man vienintelei čia taip.

O kas liečia Dior'ą, tai ne mano jis brandas schmoll.gif , nebent kada nors tolimoje ateityje dar pakeisiu nuomonę. Šiai dienai iš Dior'o myliu vienintelius Addict, va tie tai tikrai buvo mano meilė nuo pirmo pauostymo tongue.gif , ir likau jai ištikima. O į kitus Dior'o kūrinius žiūriu su pagarba, bet mūsų biolaukai nesusieina tongue.gif
Tiesa, dar žaviuosi Midnight Poison, bet savo santykio su jais iki šiol neišsiaiškinau. T.y. patinka man jie, bet kvėpintis norėčiau jais pakankamai retai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 06 kovo 2010 - 14:42
sutinku, kai kuriuos kvapus isismyliu is pirmo pauostymo, bet su poison yra taip, kad... vis nesulaukiu tokios nuotaikos, kad jie man tiktu, nes pats kvapas man patinka
Atsakyti
QUOTE(juodas-drugelis @ 2010 03 06, 15:38)
sutinku, kai kuriuos kvapus isismyliu is pirmo pauostymo, bet su poison yra taip, kad... vis nesulaukiu tokios nuotaikos, kad jie man tiktu, nes pats kvapas man patinka

O Dolce Vita,Dune nebandet? rolleyes.gif Zmones sako,kad ir Diorissimo modifikuotas i geraja puse ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2010 03 07, 13:57)
O Dolce Vita,Dune nebandet? rolleyes.gif Zmones sako,kad ir Diorissimo modifikuotas i geraja puse ax.gif .

ne, nebandziau, reikes pauostyt. smile.gif
Atsakyti
Dior Jadore mano mylimiausi...
Atsakyti