Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Švelnukas

Į "Švelnuką" bandžiau užeiti, bet darželis buvo užrakintas, pasirodo, jie pietų metu rakina darželį, reikia skambinti, tada įsileidžia. Tiesog užkalbinau kaip tik vaiko atėjusią pasiimti mamytę, man nelabai patiko jos atsiliepimai sad.gif . Nors čia tik viena asmeninė nuomonė. Gal kitoms mamytėms atrodytų kitaip. Tačiau didžiausias šio darželio minusas man pasirodė tai, kad čia grupėse yra daugiau nei 25 vaikai blink.gif Be to žaidimų aikštelės pasirodė tokios nykios... Na, net nežinau..., man pasirodė šiaip sau g.gif
Atsakyti
as vedziau savo dukra i "svelnuka" bet mes ten lankem galo pora men. po to buvo vasara ir perejom i kita darzeli.
siaip pasakysiu kad man irgi nelabai patiko tas darzelis, vedeja siaip tokia maloni,pasirode, bet pati aplinka kazkaip nelabai. pietu metu darzeli rakina, nes ... vagia vaiku rubus , batus ohmy.gif cia man taip sake pati vedeja, kai ejau uzrasyti savo vaiko. dar vienas, mano manymu, minusas- darzelis prie pat gatves. kas gali garantuoti kad koks nesuziuretas vaikas neisbegs i gatve?? (kaimynas mate kaip masina partrenke ten vaika- "nezinia is kur atsiradusi").
buvo dalyku kurie patiko- grupeje kuria lankem, buvo narvelis su papuga, viena gyva, kita ne smile.gif kad tai kitai nebutu liudna. dar kitoje grupeje maciau akvariuma, manau vaikas tai yra naudinga.
na siaip ypatingai kazkokiu nesusipratimu ar pan. nebuvo, bet siaip bendras vaizdas ir atmosfera nelabai.
dabar lankom "pumpureli" irgi snipiskes smile.gif kalvariju gatvej, toli nuo gatves, salia stadionas, mokykla, aiksteles neipatingos, bet tvarkinga. vedeja bjauri, aukletoju yra ivairiu. man ten patinka, o be to visai salia namu, ir dabartine aukletoja yra super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

p.S. kiek zinau, nemazai vaiku is Svelnuko pereina i Pumpureli
Atsakyti
Vedu abu vaikus i Svelnuka.Gal materialine baze ir nekokia, bet aukletojos darzelyje labai geros(bent jau tos, su kuriomis susidurem).Labai sauni muzikos vadove-daug dirba su vaikais, moka sudominti.Isleistuvem parenge toki koncerta, kad nepatiketum, kad darzelinukai taip sugeba.Kelios aukletojos dirba pagal ZIPIO programa.Stipri priesmokykline grupe.Rinkliavos darzely nevargina.Todel gal ir darzelis skurdesnis atrodo.Bet jei tevai nori ir sugeba susiorganizuoti, tai grupes puikiai susiremontuoja.Manau, kad sis darzelis tikrai neblogas.



Atsakyti
as savo vabaliuka esu uzrasiusi i svelnuka ir pumpureli.
pradzioje nuejom i svelnuka. dir nieko konkreciai nepasake, priims mus ar ne i rudenine grupe, tryne tryne kazka, toks jausmas, kad kysio lauke blink.gif
po to nuejom i pumpureli, cia iskart pasake, kad mus priima wink.gif , be to prisiklausius svelnuko vedejos kalbu, kad reik vaika pries darza ismokyti valgyti savarankiskai, i puoda daryti ir tt, pumpurelio vedejos paklausiau ar reik, ji tik nusijuoke ir pasake, kad cia musu rupestis ismokyti thumbup.gif

is mamu apie siuos darzus girdejau: svelnuke buvo 2 atvejai , kai vaikams diagnozavo tuberkulioze/ taip yra nes ten daug ateina, "turginiu"vaiku, ta prasme ten daug vaiku is zemutinio sanchajaus ohmy.gif
pumpurelyje isgirtos 2 aukles aurelija ir sigute, atseit jos super.
as pati kuomet ganiau vabaliuka darzo teritorijoj maciau, kaip viena aukle i vaikus kreipiasi ne vardais, o pavardem huh.gif , tarybine iskasena mad.gif tai kokie jos auklejimo metodai.

dar eina pletkai, kad pumpurelis perspektyvus darzelis ir tik geres geres ateityje tongue.gif
Atsakyti
Labas, Virgyte,

maniškis eina į "Švelnuką". Pirmiausia - bendras vaizdas labai skurdus. Manau, viskas priklauso nuo auklėtojų. Mūsų auklėtojos visiai nieko - Milda ir Alina, vaikas patenkintas. Tik jau nuo šeimininkės bėk ir rėk. Maitinimas, kiek žinau, neblogas - vaikai kasdien gauna jogurto, vaisių. Nors maniškis nevalgus, darželyje pakankamai gerai valgo. dėl viso inventoriaus - žaislų, lovyčių, tai viskas tokio amžioaus kaip aš - nuo tų laikų. Lovytės medinės, miega vaikai grupėj, reikia atsinešti savo baltą patalynę. Maždaug kartą per mėn atvažiuoja teatriukai.
Na nežinau, kas tave dar domina, paklausk, jei gali, man į AŽ, nes retokai čia užsuku.
Atsakyti
manoji tai lanko kita darzeli, bet jis man nelabai patinka. Ketinu uzrasyti dar i Svelnuka, nes girdejau kaip tik geru atsiliepimu, tai net nezinau, kuo ir tiketi, pati ten dar nebuvau, bet zadu greitu laiku nuvykti. Man ji rekomendavo kaip tikrai gera darzeli, kokios tos nuomones skirtingos rolleyes.gif
Atsakyti
Gal dar kas pasidalns naujais ispudziais apie si darzeli g.gif
Atsakyti
Mano vyresnėlis vis dar eina į Švelnuką (aš ta pati mama Mildelė). nedega jis noru eit į darželį, bet ne dėl to, kad ten jam nepatiktų. Turi ir draugų, ir auklėtojų mylimas, ir su rėksne šeimininke susidraugavo.
Apie auklėtojas - kiek susidūriau, man patinka - tiek budinčios (nes vaiką nuvežam dar prieš 7 val ryte), tiek nuolatinės.
Patinka, kad darželis ilgai dirba (yra tos budinčios grupės).
Materialinė bazė, aišku, nedžiugina, tačiau pamažu padėtis gerėja.Nupirko naujų žaislų, šventės darželyje labai gražios, auklėtojos išradingos.
Apart to, kad aplinka (tiek lauke, tiek viduje) nedcžiugina, visa kita mane visia tenkina. Manau, kad jei vaikas vakare nenori eit namo, tai nėra jam ten blogai.
Atsakyti
Ir kaip sekasi lankyti si darzeli? Ar sis darzelis turi lopseline grupe?
Atsakyti
Mano sunus ejo i "Svelnukus"-super! Kai negaledavo eiti-verkdavo.Aukletojos buvo nuostabios,ypac Felicija ir Nijole.Paruosiamoji grupe labai gera-sunus nuejo i mokykla mokedamas skaityti,skaiciuoti ir rase daug raidziu.Aisku,mes irgi su juo dirbom...Del materialines bazes-argi svarbu kiek ir kokio brangomo zaislu yra grupeje.Vaikai sugeba zaisti net su paprasciausiais,jei juos sudomina.Manau,didzausia vertybe yra mylincios ir isradingos aukletojos!
As nesigailiu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2006 09 20, 21:52)
Ir kaip sekasi lankyti si darzeli? Ar sis darzelis turi lopseline grupe?


Mes nelankom, bet tikrai zinau, kad yra lopselio grupe 4u.gif
Atsakyti
Vakar buvau, uzsirasem i lopseli nuo 2008 m. birzelio men. Kazkaip nuo 1 metu niekur nenori priimti, tik nuo 2 metu? Is pirmo zvilgsnio aplinka, direktore patiko. Matosi, kad yra taliktas remontas neseniai, bent jau kosmetinis.
Atsakyti