Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa rankų oda

o man nei vieni kremai nepadeda doh.gif kaip sausa oda, taip sausa, net nebežinau kuo tept. Iš pradžių dar TBS kanapių kremas padėjo, o dabar jau nebe
Atsakyti
nu va atšalo, kenčia mano rankos doh.gif
tepliojuos riebiu weledos kremu, turiu kažkokį mėginuką
be kai baigsis, kas tadu?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 12 18, 18:33)
Manau, kad neklystat. Kaip aš supratau, tai tas kremas yra skirtas ne masiniam naudojimui, gal todėl ir neradau apie jį jokios info gamintojo puslapyje ax.gif

Jeigu rasite apie Kaaral krema, apublikuokite forume. Idomu butu paskaityti 4u.gif
Atsakyti
Gal kam padės, bet man tikrai labai padėjo , nes rankų oda jau pradėjo plišinėti ir jokie kremai nepadėjo... Vaistinėj pirkau tepala A ir D vitamin ointment, nedidelės, kaip vienkartinės pakuotės ir super per kelias dienas įtrūkimai praėjo....

Ir lūpoms labai gerai ir kojų kulniukus suminkštino... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogurtine @ 2009 12 20, 02:53)
Jeigu rasite apie Kaaral krema

Gal temoje KAARAL kosmetika plaukams kas nors žinotų? wink.gif
Atsakyti
Naudoju si krema. Bekvapis, greitai susigeria ir tikrai gydo suskirdusias ir sausas rankas.
Neutrogena Hand Cream
Atsakyti
Man niekas nepadeda,tik nuolatinis tepimas savadarbiu a la balzamu.Daromas ji iš amoniako,glicerino,spirito,vandens ir pns.Labai padeda,bet kvapą turi atitinkamą dėl spirito ir amoniako ir reikia nenutraukiamai 2 kart per dieną teptis,o aš vis pamirštu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 12 19, 13:33)
o man nei vieni kremai nepadeda doh.gif kaip sausa oda, taip sausa, net nebežinau kuo tept. Iš pradžių dar TBS kanapių kremas padėjo, o dabar jau nebe

Pabandyk gal kuno sviestus rolleyes.gif
Atsakyti
Naudoju avon kalėdinėj pakuotėj rankų kremą su glicerinu, geras šiaip, padrėkina, bet kvapas nepatinka. Nu svarbu rankom gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitad @ 2009 12 20, 09:01)
Gal kam padės, bet man tikrai labai padėjo , nes rankų oda jau pradėjo plišinėti ir jokie kremai nepadėjo... Vaistinėj pirkau tepala A ir D vitamin ointment, nedidelės, kaip vienkartinės pakuotės ir super per kelias dienas įtrūkimai praėjo....

Pritariu drinks_cheers.gif Tas vitaminas labai gerai lūpoms, o ir pūslelinei greičiau padeda užgyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitad @ 2009 12 20, 09:01)

as su tuo vitamin ointment kazkada seniai kai pasidariau tatuiruote tepiau biggrin.gif na toks tepalas buvo rekomenduotas rolleyes.gif
o seip rankas tepu su Zepter firmos losjonu jo man kvapas nerealus ir kas be ko labai geras thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 27 gruodžio 2009 - 02:26
QUOTE(Dovė* @ 2009 12 27, 03:24)

o seip rankas tepu su Zepter firmos losjonu jo man kvapas nerealus ir kas be ko labai geras  thumbup.gif

zepter bandziau pas drauge, labai patiko, jei apie ta pati snekam thumbup.gif
Atsakyti