Saulužė
2007 11 29, 11:26
Daugybė salotų receptų pirmoje temoje My WebpageDalinkimės receptais toliau Štai mano labai paprastas Morkų ir obuolių salotos
200 g obuolių 250 g morkų pusės citrinos sulčių 2 šaukštai aliejaus cukraus druskos
Morkas sutarkuoti smulkia, o obuolius - stambia tarka. Pasūdyti, užpilti citrinų sultimis ir aliejum. Gerai išmaišyti
Izabele
2007 11 29, 15:01
Man labai skanios tokios pat kaip Sauluzes salotos, tik vietoj morku - salierai.
Saulužė
2007 11 30, 10:19
QUOTE(Izabele @ 2007 11 29, 15:01) Man labai skanios tokios pat kaip Sauluzes salotos, tik vietoj morku - salierai.Tai gautųsi salierų ir obuolių salotos  reikės pabandyti
Limcamca
2007 11 30, 15:39
QUOTE(Saulužė @ 2007 11 29, 12:26) Daugybė salotų receptų pirmoje temoje My WebpageDalinkimės receptais toliau Štai mano labai paprastas Morkų ir obuolių salotos
200 g obuolių 250 g morkų pusės citrinos sulčių 2 šaukštai aliejaus cukraus druskos
Morkas sutarkuoti smulkia, o obuolius - stambia tarka. Pasūdyti, užpilti citrinų sultimis ir aliejum. Gerai išmaišyti QUOTE(Izabele @ 2007 11 29, 16:01) Man labai skanios tokios pat kaip Sauluzes salotos, tik vietoj morku - salierai.arba dar galima graikiškų riešutų arba saulėgrąžų pridėti
Monicute
2007 11 30, 21:46
na ka, sios salotos (gal tiksliau butu vadint misraine  ) nera skirtos dietininkem  kaloriju jose tikrai rasit nemazai, bet pvz vyram, kurie ju neskaiciuoja manau tikrai patiks:) Jos visai nera kokios nors mandros. tiesiog paprastos ir socios, gal kam ir prie alucio kokio tiks  Receptukas Reikes: sprotu dezutes kietai virtu kiausiniu morku svogunu mojonezo Paruosimas: Morkas sutarkuokite stambia tarka, kiausinius taip pat galit sutarkuot (bus greiciau), svoguna supjaustykite ir visus siuos dalykus sumaisykite. Sprotus isimkite is dezutes ir supjaustykite kokio norite stambumo gabaleliais. Juos sumaisykite su viskuo kitu, idekite mojonezo. Skanaus! Manau visai skanu butu toki misinuka uztept ant keptos duonos riekeliu ir pasiulyt vyrams prie alucio
Izabele, saliera tai kuria dedi dali? stiebus ar gumba? QUOTE(Monicute @ 2007 11 30, 21:46) na ka, sios salotos (gal tiksliau butu vadint misraine  ) nera skirtos dietininkem  kaloriju jose tikrai rasit nemazai, bet pvz vyram, kurie ju neskaiciuoja manau tikrai patiks:) Jos visai nera kokios nors mandros. tiesiog paprastos ir socios, gal kam ir prie alucio kokio tiks  skonio tai gal ir skanios, bet turbut labai kose gaunasi viska sumaisius ir nelabai estetiskai atrodo o morkos turbut virtos, nes neparasei... turiu prasyma! merginos kai rasot receptukus parasykite tiksliai produktus, jei morka tai kokia, virta, zalia, jei agurkas tai raugintas ar zalias, jei salieras tai gumbas ar stiebas ir pan. po to reikia laukti patikslinto atsakymo ir nezinia kada sulauksi, o taip jau gal iskarto eiciau ir pasidaryciau kokiu salotu
Limcamca
2007 12 05, 17:01
Man patiko šitos iš Delfi:
Sluoksniuotos krabų salotos Sočios salotos su krabų mėsa ir kumpiu.
Keturioms porcijoms jums reikės:
300 g krabų mėsos, 100 g kumpio, 100 g sūrio, 1 kuokštelio svogūnų laiškų, 3 kiaušinių, 1 pomidoro, 75 g majonezo, druskos, maltų juodųjų pipirų, šviežių žalumynų papuošimui. Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite šaltame vandenyje, nulupkite ir smulkiai sukapokite. Kumpį iš pradžių supjaustykite plonais griežinėliais, o po to ir plonomis juostelėmis.
Pomidorus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite kubeliais. Svogūnų laiškus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite plonais žiedeliais. Sūrį sutarkuokite stambia trintuve.
Visus paruoštus produktus sluoksniais išdėkite į salotinę, apibarstykite druska, maltais juodaisiais pipirais ir užpilkite majonezu. Ant viršaus užberkite krabų mėsos ir papuoškite šviežiais žalumynais.
Skanaus!
Man labai patinka tokia mišrainė /tai vienintelis maistas su morkom, kurį valgo mano mergaitės  /... Kalafijoras /nevirtas, supjaustytas gabaliukais/ Morkos /žalios, sutarkuotos šiaudeliais/ Graikiški riešutai /kapoti/ Majonezas Viską sumaišyti ir SKANAUS
Ramuniki
2007 12 12, 11:34
Nežinau, gal jau buvo toks receptas, bet pasakysiu kaip aš darau, l skanios visi giria Konservuotos pupelės pomidoras poras paprika rūkytas kumpis Viską pjaustau mažais gabalėliais, dedu į lėkštę, užberiu skrebučių (sumuštinių duona supjaustyta kubeliais ir paskrudinta orkaitėje), tada užpilu jogurto padažu, skanaus.
Panele:)
2007 12 16, 00:09
Siandien mes valgem tokias salotas Virti burokeliai Avokadas Salotu lapai Morka Agurkas 3 virti kiausiniai Viska pjaustoma kubeliais, tik morka sutarkuojame smulkia tarka, salotu lapus susipjaustom kaip patinka ir viska sumaisom su majonezu.
elissima
2007 12 16, 02:29
Krabu lazdeles, Avokadas, Santa Maria salotu prieskoniai, Citrinos sultys. Viska supjaustyti kubeliais, apibarstyti salotu prieskoniais, apslakstyti citrinos sultimis
SVEIKUTĖS, UŽSUKAU I JŪSŲ RECEPTUS, NES ŽINAU SKANIA MISRAINE TIK TIKLSAUS RECEPTO I PRAPORCIJU NEŽINAU. TAI GAL KURI JŪS ŽINOSIT IR PARAŠYSIT. SUDĖTIS TOKIA, KIEK PRISIMENU: RAUGINTI AGURKAI, PJAUSTYTI KUBELIAIS VIRTOS MORKOS PJAUSTYTOS KŪBELIAIS MAJONEZAS IR TIKSLIAI NEATSIMENU LYGTAI IR PUPELES DEDASI O GAL DAR IR SVOGŪNAS KEPINTAS. TAI GAL KURI ŽINOT TOKIAS SALOTAS
 laba gal galite padeti nusipirkau nemazai lasisos gabaliuku rukytu ,valgau sumustinius, viena,jau nebeskanu darosi ,gal duotumete kokiu salotu receptuka buciau dekinga  ACIUKAS
obelele
2007 12 22, 14:26
gal zinote salotu su pievagrybiais?????????
Emperatriz
2007 12 22, 18:33
gal kas parašytų skanią burokėlių mišrainę
lasisu salotos :
reikės lasisu , zaliu salotu arba pekino kopusto , agurkų , pomidoru , svoguno galvutes , alyvogiu geriau juodu , citrinos ir alyvogiu alejaus
visu produktu deti mazdaug po lygiai viska supjaustiti tada iš citrinos išspausti sultis ir uzpilti alieju . Papildyta: kazkada svečiuose valgiau toke burokėliu mišraine sutarkuotas žalias burokėlis , obuolis sutarkuotas ir smulkei supjaustitas svoguniukas pridieta prieskoniu ir viskas sumaišita su majonėzu
QUOTE(jjjj @ 2007 12 22, 21:01) lasisu salotos : reikės lasisu , zaliu salotu arba pekino kopusto , agurkų , pomidoru , svoguno galvutes , alyvogiu geriau juodu , citrinos ir alyvogiu alejaus visu produktu deti mazdaug po lygiai viska supjaustiti tada iš citrinos išspausti sultis ir uzpilti alieju . [majonėzu jeeeeee O aš vis sukau galvą, kur sunaudoti šaldytuve besivoliojančią lašišą. Nugi ir visai skanu turėtu būti, o ir Kūčioms tinkama.
nestoske
2007 12 28, 17:03
O as zinau irgi labai skaniu salotu recepta.
Pekino salota Zali pievagrybiai Kukuruzu konser. indelis Rukyto kumpelio apie 200g (del kvapo ) Majonezas, dziuveseliu mazu gabaliuku
Viska supjaustyti, sumaisyti, uzpilti majonezu ir dziuveseliais. Laaaabai skanu.
Sveikos salotu fanes, Ryt darau MB gimtadieni, reikia kokias salotikes paruosti, pirkau konservuotu kriausiu, sakau gal ka gridejote ka su jomis galima ruosti, bet tik ne vaisiu salotas. Is anksto dekoju uz atsakymus Papildyta:QUOTE(obelele @ 2007 12 22, 14:26) gal zinote salotu su pievagrybiais????????? as su pievagrybiais darau taip: smulkiais kubeliais supjaustau zalius pievagrybius ir nulupta avokada prinokusia. Viska maisau su alyvuogiu aliejumi ir sojos padazu, idedu salotu prieskoniu  labai patinka
kai tokie orai, daznai gaminu tokias morku salotas  morkos, cesnakai, dziovinti krapai ir petrazoles, citrinos sultys, aliejus, pipirai galima dar druskos
mikaela
2007 12 29, 10:39
Sveiki :4u As darau tokias salotas
Reikes: Salotu lapu, kreveciu, pomidoro, paprikos, druskos ir majonezo. Viska supjaustau, uzberiu druskos ir sumaisau su majonezu. Kartais idedu dar svogunu laisku, zirneliu arba kukuruzu.
Izabele
2007 12 29, 15:33
QUOTE(Nerytė @ 2007 12 01, 12:15) Izabele, saliera tai kuria dedi dali? stiebus ar gumba? skonio tai gal ir skanios, bet turbut labai kose gaunasi viska sumaisius ir nelabai estetiskai atrodo Velokai pamaciau, bet atsakysiu  Reikia per stamboka trintuve (kiek smulkesne nei burokine  ) sutarkuoti salieru gumbus ir obuolius bei permaisyti viska su citrinu sultimis ir dar ipilti virinto vandens bei siek tiek cukraus, nes gerai sugeria salotos  Atrodo labai puikiai, kadangi ne per smulkiausia trintuve tarkuojama, tai koses nebuna  Man tai labai patinka, tokios gaivios salotos, ir prie mesos galima valgyti, ir vienas
jusumarykay
2007 12 30, 15:17
Aš labai mėgstu sūrius, todėl pasiūlysiu porą receptukų salotų su sūriais. Pomidorų-mozarella surio salotosReikia: Šviežių pomidorų Mozarella sūrio (to, kur parduodamas gnutuliukais vandenyje) Juodų alyvuogių be kauliukų Šviežio baziliko (jeigu neturite, tinka ir džiovintas bazilikas) Alyvuogių aliejaus Citrinos Pomidorus supjaustote 0,5 cm storio apvaliais griežinėliais ir išdėliojate juos ant lėkštės. Taip pat apvaliais griežinėliais supjaustote mozarella sūrį ir po riekelę išdėliojate ant kiekvienos pomidoro riekelės. Ant viršaus ir iš kraštų pridedate alyvuogių (gražiai padekoruojate lėkštėje). Viską apibarstote baziliku, apšlakstote šviežiai išspaustomis citrinų sultimis ir alyvuogių aliejumi. Salotos su Feta sūriuFetos sūris (aš perku tokį nemažą 400 g. Fetakio gabaliuką - kvadratiniame žydrame įpakavime, bet jo užtenka labai ilgam, salotoms sunaudojama tik labai maža dalis) Švieži pomidorai Šviežias agurkas Žali salotų lapai Konservuoti geltoni kukurūzai Juodos alyvuogės be kauliukų Svogūnas (pagal skonį) Graikiški riešutai Citrina Alyvuogių aliejus Galite įberti baziliko arba kitų salotų prieskonių, įpilti šlakelį sojos (aš pati improvizuoju pagal skonį) Galima visus ingredientus supjaustyti kūbeliais, viską išmaišyti, palikti pastovėti 10-15 min., kol viskas "susistovės". Kartais feta sūris suminkštėja ir tada visos salotos "nusidažo" nuo sūrio šiek tiek baltai. Man būtent taip skaniau, nes susimaišo skirtingų ingredientų skoniai. Kad atrodytų labai estetiškai, galite salotas serviruoti kiekvienam svečiui į atskirą lėkštutę. Tada siūlau pirmiausia sudėti stambiai plėšytus arba supjaustytus salotų lapus, stambesniais gabalėliais supjaustytus pomidorus agurkus, smulkiai supjaustytą svogūnelį (bet ne per daug, kad nepermuštų viso salotų skonio) arba kaip tik apvaliais žiedais supjaustytą svogūną, kukurūzus, kvadratėliais supjaustytą feta sūrį, alyvuoges, ant viršaus pabarstyti graikiškus riesutus, apšlastyti citrinų sultimis, aliejumi, prieskoniais. Nemaišykite, išsimaisys patys svečiai valgydami. Skanaus!
Pentarda
2007 12 30, 22:42
QUOTE(jusumarykay @ 2007 12 30, 17:17) Aš labai mėgstu sūrius, todėl pasiūlysiu porą receptukų salotų su sūriais. Pomidorų-mozarella surio salotosReikia: Šviežių pomidorų Mozarella sūrio (to, kur parduodamas gnutuliukais vandenyje) Juodų alyvuogių be kauliukų Šviežio baziliko (jeigu neturite, tinka ir džiovintas bazilikas) Alyvuogių aliejaus Citrinos Pomidorus supjaustote 0,5 cm storio apvaliais griežinėliais ir išdėliojate juos ant lėkštės. Taip pat apvaliais griežinėliais supjaustote mozarella sūrį ir po riekelę išdėliojate ant kiekvienos pomidoro riekelės. Ant viršaus ir iš kraštų pridedate alyvuogių (gražiai padekoruojate lėkštėje). Viską apibarstote baziliku, apšlakstote šviežiai išspaustomis citrinų sultimis ir alyvuogių aliejumi. Salotos su Feta sūriuFetos sūris (aš perku tokį nemažą 400 g. Fetakio gabaliuką - kvadratiniame žydrame įpakavime, bet jo užtenka labai ilgam, salotoms sunaudojama tik labai maža dalis) Švieži pomidorai Šviežias agurkas Žali salotų lapai Konservuoti geltoni kukurūzai Juodos alyvuogės be kauliukų Svogūnas (pagal skonį) Graikiški riešutai Citrina Alyvuogių aliejus Galite įberti baziliko arba kitų salotų prieskonių, įpilti šlakelį sojos (aš pati improvizuoju pagal skonį) Galima visus ingredientus supjaustyti kūbeliais, viską išmaišyti, palikti pastovėti 10-15 min., kol viskas "susistovės". Kartais feta sūris suminkštėja ir tada visos salotos "nusidažo" nuo sūrio šiek tiek baltai. Man būtent taip skaniau, nes susimaišo skirtingų ingredientų skoniai. Kad atrodytų labai estetiškai, galite salotas serviruoti kiekvienam svečiui į atskirą lėkštutę. Tada siūlau pirmiausia sudėti stambiai plėšytus arba supjaustytus salotų lapus, stambesniais gabalėliais supjaustytus pomidorus agurkus, smulkiai supjaustytą svogūnelį (bet ne per daug, kad nepermuštų viso salotų skonio) arba kaip tik apvaliais žiedais supjaustytą svogūną, kukurūzus, kvadratėliais supjaustytą feta sūrį, alyvuoges, ant viršaus pabarstyti graikiškus riesutus, apšlastyti citrinų sultimis, aliejumi, prieskoniais. Nemaišykite, išsimaisys patys svečiai valgydami. Skanaus!  ACIUKAS UZ PATARIMUS KAIP TIK NUSIPIRKAU FETOS SURIO, SAKIAU NAUJAMECIUI SALOTU PASIGAMINSIU
sveikos ir as pasidalinsiu receptuku kiek permeciau tai nemaciau kad tokios butu  Zuvies salotos reikes: 2 karštai rukytos jūros lydekos 1 puslitrinis indelis konservuotu zirneliu prieskoniu ( druskos, pipiru, vegetos) alyvogiu aliejaus 1 svogunas zuvi nuimti nuo kaulo ir skuros susmulkinti , supjaustyti smulkiai svoguna,viska sumaisyti su zirneliais,prieskoniais ir alyvuogiu aliejum. skanaus
Ramunytėė
2008 01 01, 17:42
QUOTE(gude @ 2007 12 12, 10:23) Man labai patinka tokia mišrainė /tai vienintelis maistas su morkom, kurį valgo mano mergaitės  /... Kalafijoras /nevirtas, supjaustytas gabaliukais/ Morkos /žalios, sutarkuotos šiaudeliais/ Graikiški riešutai /kapoti/ Majonezas Viską sumaišyti ir SKANAUS  o aš dedu lazdynų riešutus irgi
Jurate0111
2008 01 02, 12:22
Jūros "bjaurybių" salotos Jums reikės: 1 skardinės kukurūzų 1 skardinės žirnelių 1 šprotų konservos 1 kalmarų konservos 1 pakuotės krabų lazdelių 1 didelio agurko 1 raudonosios paprikos 1 didelės virtos morkos majonezo druskos pagal skonį Smulkiai supjaustome krabų lazdeles, susmulkiname šprotus ir kalmarus, jeigu kalmarų konservų pirkti nerandate, galima naudoti rūkytą kalmarų file, agurkas supjaustomas smulkiais kubeliais, morka griežinėliais, paprika irgi smulkiais kubeliais. Likusius ingredientus sudedame į talpų indą ir išmaišome. Skanaus.
man jei per Naujosius nera baltu salotu, ne Naujieji  receptas manau visom zinomas  morkos, bulves, zirneliai, agurkas, kiausinys, desra, majonezas ir prieskoniai
nestoske
2008 01 07, 12:59
Gal kas noretu pabandyti mano salotu Reikes: Vistienos Anakardzio riesutu Ziedinio kopusto Majonezo, druskytes. Viska sumaisyti. Skanaus
*grazuolyte*
2008 01 07, 20:33
QUOTE(Lalaa @ 2008 01 02, 14:57) man jei per Naujosius nera baltu salotu, ne Naujieji  receptas manau visom zinomas  morkos, bulves, zirneliai, agurkas, kiausinys, desra, majonezas ir prieskoniai  oi kaip užsinorėjau
QUOTE(nestoske @ 2008 01 07, 12:59) Gal kas noretu pabandyti mano salotu Reikes: Vistienos Anakardzio riesutu Ziedinio kopusto Majonezo, druskytes. Viska sumaisyti. Skanaus  vistiena virta ar rukyta? merginos dar karta prasau pries rasant receptus pagalvokit ar viska tiksliai paraset
virgonca
2008 01 10, 13:10
mano neseniai tik atrastu vistienos salotu receptas (sorry, jeigu kuri jau rasete): rukyta vistiena kinietiskas kopustas obuolys (nuluptas) ananasai koncervuoti zalios vynuoge Helmans majonezas ir druska, pipirai Mmm kaip skanu, net dabar seiles varva, reiks savaitgali pasidaryti  tokios gurmaniskos, ir svelnios, lengvos ir socios!
savaitgali buvom sveciuose ir teko ragauti labai skanias salotas. joms paruosti reikes: virtos vistienos krutineles kons. ananasu razinu graikisku riesutu fermentinio surio majonezo (galima deti dar ryziu) viska supjaustome kubeliais ir ismaisome
Krabu salotos, gal ir zinomos, ale lb skanios ir gaivios: Krabai (supjaustome skersai, mazdaug 1 cm. storio); Pomidorai (supjaustome kvadrateliais, pan. dydzio kaip ir krabus); Kukuruzai (koncervuoti); Pekino kopustas (supjaustome iprastai); Majonezas (naudoju "Vilniaus" su krapais). Viska ismaisau, net druskos sioms salotoms nereikia ir skanaus
Panele:)
2008 01 17, 01:05
Siandien seimynai padariau salotas: zalias kopustas (smulkiai supjaustomas) agurkas sviezias (juostelemis supjaustomas) poro zalioji dalis (plonai supjaustoma) Viskas sumaisoma su grietine ir majonezu. Visiems labai patiko, o svarbiausia tai vyrui irgi buvo skanu P.S sita misraine daryta pagal vienos forumietes pasiulyma
aguonele
2008 01 17, 12:39
QUOTE(katiliukas @ 2007 12 22, 19:33) gal kas parašytų skanią burokėlių mišrainę  Kada jau rasiau kad as darau tokia burokeliu misraine: virtus burokelius supjaustau mazais kubeliais dedu maza skardine kukuruzu kubeliais pjaustytu pora raugintu agurku smulkiai pjaustyta svoguna kartais raudonu koncervuotu pupeliu viska pagardinu pipirais, druska ir Santa Marijos burokeliu prieskoniais ir uzpilu alyvuogiu aliejaus. Skanaus!
Zmonyte
2008 01 18, 09:21
labai paprastos salotosdidelis pomidoras; konservuoti kukuruzai; prieskoniai; majonezas. pomidora supjaustome kubeliais, idedame 3-4 saukstus kukuruzu, pabarstome megstamais prieskoniais ir ismaisome su majonezu  tiksliu proporciju nera, kadangi dariau "is galvos" arba kitaip sakant is to, ka radau saldytuve  ekspermentas puikiai pavyko, tai dabar tas salotas gaminu daznai dar vienos salotos smulkiai supjaustytas pekino kopustas; konservuoti zirneliai; konservuoti kukuruzai; majonezas ir pireskoniai. viska tiesiog sumaisyti ir valgyti  (cia irgi proporcijas ziureti savo nuoziura) Skanaus!
kažkas čia norėjo burokėlių salotų. Žinau tik tokias.
Burokėlių salotos
Virti burokėliai (tarkuoti ar pjaustyti) virtų pupelių (naudoju pirktines skardinėse) marinuoti arba rauginti agurkai majonezas galima svogūnų laiškų, krapų.
Papildyta: Vakar kolegė pasakė dar porą įmantrių salotų
I salotos
krabų lazdelės, pik nik sūrio lazdelės ananasų skardinė majonezas
II salotos nevirtas kalafioras pakepintos saulėgrąžos majonezas
Lacoste
2008 01 29, 13:02
gal kas zino, kokias salotas su macarelos suriu, alyvuogem?
aguonele
2008 01 29, 15:03
As i darba kartais pasidarau tokias salotas:
paprika, agurka, pomidorus supjaustau kvadartukais alyvuoges riekelem fetos suri taip pat kvadartukais iberiu petrazoliu, bei saulegrazu
Viska uzpilu padazu (1 saukstelis Knorr Salatkrönung sumaisytas su alyvuogiu aliejum bei aceto de balzamico). Man labai sotu !
QUOTE(Lacoste @ 2008 01 29, 14:02) gal kas zino, kokias salotas su macarelos suriu, alyvuogem? MANO MYLIMIAUSIOS  : mocarela, alyvuogės, pomodoras, avokadas, bazilikas ir šlakelis aliejaus .
eglaite2
2008 01 31, 14:11
Gal kas galit pasakyti kaip gaminti Cezario salotu padaza?
Mumukas
2008 02 04, 17:12
Mano mamos salotos nezinau ar cia tokiu yra: Salotos su rukyta zuvim 1-2 karstai rukytos skumbres (eseriai arkitos megstamos zuvys) 1 didelis svogunas 2-3 kiausiniai priklausomai kiek zuvies Majonezas prieskoniai Zuvi isdorojam, susmulkinam, svoguna susmulkinam, kiausinius isverdam ir susmulkinam, sudedam i viena inda ir prideje prieskoniu sumaisome su majonezu. (man asmeniskai patinka Hamker majonezas zalias su zolelem tai su juo gamindama bet kokias salotas nededu nei prieskoniu nei druskos ir visiems labai patinka) Salotos su lesiais Labai socios salotos (vienam dideliam bliudui) Lesiu 1/3 500g pakelio Kiausiniu 3-4 Svoguno 2 didelius minksto kumpio ar siaip rukytos mesytes Majonezo Lesius isverdame (patarimas nevirti kaip parasyta ant pakelio, nes gausis kose as pati verdu apie 15 min. jie turi buti minkstoki, bet ne suvire) pries baigiant virti pasudyti vandeni. Svogunus, virtus kiausinius, kumpi supjaustome ganetinai smulkiai sumaisome su isvirtais, nusunktais ir atvesintais lesiais ir majonezu
QUOTE(Zmonyte @ 2008 01 18, 10:21) labai paprastos salotosdidelis pomidoras; konservuoti kukuruzai; prieskoniai; majonezas. As dar ikomponavau paprasta zalia salota. Neblogai.
QUOTE(eglaite2 @ 2008 01 31, 15:11) Gal kas galit pasakyti kaip gaminti Cezario salotu padaza?  Čia vienas iš variantų: cezario salotos
jurga1985
2008 02 10, 19:00
sakykit, kai darot salotas su majonezu, koki dedat?nes juk ir nuo jo skonis priklauso...
jolita0711
2008 02 10, 19:18
kan skaniausias kedainiu
Kasulia
2008 02 12, 17:00
sveikos, nesu megeja, kai mesa maisoma su vaisiais, bet sitos salotos mane suzavejo: rukytos vistos koncervuotu ananasu maza skardine 3-4 nedideli mandarinai koncervuotu kukuruzu skardine sauja smulkintu graikiniu riesutu viskas supjaustoma ir sumaisoma rieboku majonezu. patikekite, labai sultingos ir skanios salotytes Papildyta:QUOTE(jurga1985 @ 2008 02 10, 20:00) sakykit, kai darot salotas su majonezu, koki dedat?nes juk ir nuo jo skonis priklauso...  man geriausias helmans, toks tirstas.... Papildyta:dar prisiminiau, gaivios pavasario salotos: sviezias agurkas konservuoti kukuruzai virtas vistienos kumpis (buna tokie, vakumuose, is isvaizdos panasus i daktariska desra  ) zaliu salotu krapu (kas megsta) viskas supjaustoma kubeliais, uzpilama naturalaus jogurto padazu. p. s. tik nedekite pomidoru, nes jie gadina "gaivu" salotu ispudi skanaus
QUOTE(Kasulia @ 2008 02 12, 19:00) sveikos, nesu megeja, kai mesa maisoma su vaisiais, bet sitos salotos mane suzavejo: rukytos vistos koncervuotu ananasu maza skardine 3-4 nedideli mandarinai koncervuotu kukuruzu skardine sauja smulkintu graikiniu riesutu viskas supjaustoma ir sumaisoma rieboku majonezu. patikekite, labai sultingos ir skanios salotytes Papildyta:man geriausias helmans, toks tirstas.... VAkar pasidariau, bet lai autorė nesupyksta, truputį pakeičiau, dar dėjau pekino kopūstų (nors šiaip dažniausiai naudoju aisbero salotas, bet manau čia jos nelabai tinka), ir mėlyno svogūno. Tikrai skanios ir sultingos, Ir laaaabai greitai paruošiamos. JAu kaip mums su vyru patiko  . Vištą tai pirkau rūkytą šlaunelę vakume, tai kaulas sriubytei liko
siandien gaminau tokias salotas: ziedinis kopustas (nevirtas) agurkas pomidoras majonezas druska pipirai  greita ir skanu
|
|