Įkraunama...
Įkraunama...

Žvėrynas: Birutė

Lankom Birutės darželį. Super thumbup.gif Darželis mažas, visos auklėtojos ir šeimininkėlės vaikus pažįsta - žodžiu, kaip namie arba pas močutę... Ir dar kas ypač svarbu, kad vaiką gali pasiimti ir 5-tą, ir 7 ir, esant reikalui, 9-tą vakare.
Atsakyti
Aja, tai Birute - savaitinis darzelis, kad taip velai galima vaika atsiimti?
Atsakyti
Taip, savaitinis. Tik savaitinuku tai nedaug.
Dar vienas privalumas, ypac juntamas rudeni - sava katiline. Ech, kaip gera zvarbu rudeni, kai dar neijungtas centrinis sildymas mieste, atvesti vaikuti i silta darzeli thumbup.gif Vaikus i lauka veda visuomet, kai tik leidzia oras. Kaip mamkinas rase - kiemas uzdaras ir erdvus.
Minusas - nera sales, dvi grupes (didziukai) neturi stacionariu loveliu, t.y. atskiro miegamojo.
Darzelis nera lopselis, bet vedeja suformavusi lopselinuku grupe. As pati vedziau savaji nuo 1.8 m. Dziaugiuosi neatsidziaugiu. Labai isimine aukletojos zodziai, kai pergyvenau, kad mano vaikinas tuo metu ir su sauskelnem buvo, ir ant puodo nenorejo - "taigi mes tam ir esam, kad padeti jums mokyti siu dalyku".

Taciau vienas "bet" yra- tiems, kam katalikiskas ugdymas nepriimtinas. Nes ji butent turi sia krypti. Zinoma, nera taip, kad visur ir visada vaikai meldziasi, ugdymas vykdomas per tikejimo prizme. Tikrai ne. Na, cia jei taip galima palygint, tai kaip mokykloje - karts nuo karto tam tikri uzsiemimai.
Atsakyti
aciu, Aja, reiks rimtai apie si darzeli pamastyti, ypac turint galvoje, kad mes toje gatveje gyvename...
o jus ten is anksto uzsirasete? maniskiams dabar 1 m. 1 men., planuoju leisti rudeni (bus 1 m. 10 men.), tai gal uzsirasyti laikas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuoj: 19 sausio 2005 - 17:04
Ir taip, ir ne, nezinau kaip atsakyti. Dukra isaugo siame darzelyje. Tai grizau i si darzeli kaip pas gimines, nes aukletojos pagrinde visos like. Aisku, patartina vistik nueiti pas vedeja pasisneket ir uzsirasyt. Vistiek nuo rudens formuojamos grupes, o pastaruoju metu jauciama mazesniu vaiku daugejimo tendencija.
Tuoj, ir vistik patarciau paziureti ir musu darzeli, ir Boruzeli, ir Lineli (na, man jis visai visai prie pat namu, bet va kad strategine vieta tai tikrai nepriimtina, todel nei vieno, nei kito vaiko nevedziau). Gal tiesiog pajusi, kad Birute tau nepatiks, nors as cia visaip kaip tik galiu ja giriu. Gal tavo gyvenimo budui, stiliui jis bus nepriimtinas.
Na, o jei rudeni susitiksime - tai, zinoma, bus malonu.
Atsakyti
o man i Birutes darzeli vesti dukra noras praejo po vieninteles vedejos frazes: as to vedimo i darzeli labai bijojau, to pratinimo, asaru ir pan. buvau net atostogas darbe tam reikalui susiorganizavusi,tris savaites paemiau, kol apsipras galvoju pradziai kartu, po to po valandele paliksiu, kad kuo mazesnis stresas butu..
.o vedeja man ir sako: jokiu cia pratinimu, visi vaikai verkia, paverks paverks ir nustos, nieko cia tokio..." blink.gif
zinokit ir nebesugrizau as i sita darzeli po jos komentaru....dar ten pora dalyku kai leptelejo...aisku, ne vedeja vaikus gano, bet vistiek... beee.gif
Atsakyti
Mamkinai, idomu, ar cia senosios vedejos toks poziuris, ar jau naujoji taip bendrauja?
Atsakyti
cia naujoji, ta senoji gi berods jau pensijon isejo, man ta tai patiko vedeja...
Atsakyti
Man tai Birutėje nelabai patiko. Mano 2 m. berniukas dar buvo su sauskelnėm. Buvo vasara. Nežinau kokia ten auklėtoja ar šeimininkė buvo, bet sauskelnės buvo pakeistos nenuplovus vaikui užpakaliuko. Arba buvo kad vaikščiojo prisikakojęs neaišku kiek laiko. Dėl to labai iššuto. Ir taip ne vieną kartą
Atsakyti
O koks darzelio "Birute" adresas?
Atsakyti
Birutės g.4
Atsakyti
Mūsų mažius pradėjo lankyti šitą darželį, žiūrėsim kaip bus ax.gif
Atsakyti