QUOTE(dainele35 @ 2008 10 02, 21:42)
Noreciau isgirsti nuomoniu apie Selective plauku dazus.Niekad nesu daziusi sios firmos dazais,tad idomu kokia ju kokybe-ar ilgai islaiko spalva,ar nealina plauku,kokia dazu sudetis ir t.t.Noretusi kuo naturalesniu dazu,kuo maziau chemijos,kadangi labai slenka plaukai,tad stengiuosi labiau juos tausoti.Ir dar...esu girdejus,kad dazai Keune,Kadus yra taip pat kokybiski.Idomu kurie is ju-taip pat ir Selective butu kokybiskiausi??Merginos,kurios esate isbande,gal galetu pareiksti savo nuomone?Buciau dekinga
Dažiau su Selective dažais plaukus. Man tai patiko - nėra jie stiprūs, pasiplauna greitai, na dar žiūrint kokį oksidantą dėsi. Aš dėdavau 3 proc. tai iki sekančio dažymo nuo juodų iki tamsiai rudos atsiplaudavo. Šiaip selectivo dažai yra su pamažintu amoniako kiekiu. Tai irgi gerai. Na rezultatais tai patenkinta būdavau, plaukai blizgėjo, atrodė sveiki, net po cheminio.
Šiaip selectivo blondiški ir vario atspalviai labai super - draugę dažiau tabaco spalvyte, tai net pati pavydėt pradėjau tos spalvos.
Papildyta:
Su šitais selectivo dažais dažiausi:
The dreams in which I'm dying are the best I ever had.