Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų įpakavimas, įteikimas

Ar jums svarbu, kaip dovana įpakuota, ar tai padidina netikėtumą, džiaugsmą, tarsi prideda dovanai vertės?
Ar mokat, mėgstat gražiai pakuot, kaip dažniausiai pakuojat, ar kaskart vis kitaip?
Nežinau, kodėl, bet vaikystėje man tai gal ir turėjo reikšmės, bet dabar tai vienodai rolleyes.gif , o gal dėl to, kad nė nesu gavus įspūdingai įpakuotos, pateiktos g.gif ...
O dovanas pas mane pavestas pakuot vyras , jis tam turi daugiau kantrybės biggrin.gif , aš tik parodau, kuo pakuot biggrin.gif
Atsakyti
Man tai tikrai labai svarbus dovanos įpakavimas.Tai juk pirmas vaizdas, ir jeigu jis estetiškas tai parodo,kad žmogus ,kuris tą dovaną įteikia tikrai nuoširdžiai tai daro.Visos žinom,kad svarbiausia dėmesys rolleyes.gif ,todėl manauų,kad tai geriausiai atskleidžia įpakavimas,o ne dovanos turinys.Gali būti bet kokia menka smulkmena,bet jei ji supakuota su meile ir dar savo rankom-tai gali virsti meno kūriniu.Pvz.:man malonumą teikia ir dovanos pakavimas,mėgstu kalėdines dovanas puošti visai tam "netinkamais" dalykais-džiovintom gėlėm,kriauklėm,plunksnom.
Tačiau pažįstu žmonių,kuriems įpakavimas neturi reikšmės,bet skaitau,kad jie yra materialistai ir dovanas vertina pagal jų kainą.
Tiesa,prisiminiau bajerį,kuris atsitiko per mūsų vestuves.Nuo vyro bendradarbių (tuo metu dirbo psichiatrinėj ligoninėj) gavom švilpiantį virdulį,įpakuotą į tapetą laugh.gif Originalu,bet ne tokiai progai.
Atsakyti
QUOTE (elija @ 2003 12 16, 15:46)
pažįstu žmonių,kuriems įpakavimas neturi reikšmės,bet skaitau,kad jie yra materialistai ir dovanas vertina pagal jų kainą.

na, aš negaliu sakyti, kad visai nekreipiu dėmesio į įpakavimą, tiksliau, siekiu estetinio vaizdo, bet nesiterlioju su tais įpakavimais, nuperku gatavą gražią dėžutę arba dovaninį maišelį ir tai mane išgelbėja nuo pakavimo vargo rolleyes.gif , mėgstu išgauti reikiamą vaizdą kuo greičiau, nemėgstu ilgai krapštytis čiupinėtis, kam vargti, kur nebūtina, geriau pačią dovaną sukurti, va, čia tai jau įdomiau rolleyes.gif , nors keista, mėgstu kurti, improvizuoti, bet, pasirodo, ne viskame rolleyes.gif
Atsakyti
O mums (rašau mums, nes visai šeimynai) pernai per kalėdas įteikė didžiulę dėžę, dailiai supakuotą, išpakavus radau dar tris dėžes (vyrui, dukrai ir man), na o kai saviškę pradėjau pakuoti, tai galo nesimatė biggrin.gif - vieną po kitos išpakavau dailiai supakuotas dėžutes (jų buvo gal 10) laugh.gif , kol galiausiai radau mažytį maišeliuką rolleyes.gif .
Labai faina buvo wub.gif
Atsakyti
Man dovanos ipakavimas - tai dalis dovanos. Pati labai nemegstu kai pavyzdziui po eglute guli akyvaizdziai man skirtas daiktas, be ipakavimo, nelieka tos intrigos, aisku dovana nuo to nepraranda savo vertes, bet man maloniau gauti ipakuotas (graziai ipakuotas) dovanas, pati irgi stengiuos ipakuot dovanas kazip nors graziau, labai apsidziaugiau kai akropoly atsirado "Balionu salis", ten tokiu fainu dezuciu su papuosimais yra, tiesa kartais labai jau brangu ph34r.gif bet "grozis reikalauja auku smile.gif "
Atsakyti
Jei jau zmogus man teikiama dovana dar ir graziai ipakuoja, manau, kad teikia ja su dviguba meile, nori ypatinga demesi parodyti. Be to, man visada svarbiau staigmena, siurprizas.
Jei dovana is viso neipakuota, dingsta visas malonumas. Gal tai vaikiska, bet man malonu gauti ypatingai supakuota dovana. Ir as pati, beje, labai megstu dziuginti kitus. smile.gif
Atsakyti
As panasiai kaip ir Lengvute - dovana pakuoju i dovanu popieriu, dezute ar maiseli. Ir viskas. Svarbu, kad tvarkingai atrodytu. Net kaspineliu jokiu nedenu (nu labai labai retai). Manau to pakanka. Ir pacia tenkina, kai dovana supakuota tvarkingai, be jokiu pribombasu.

Atsakyti
QUOTE (Jamaika @ 2003 12 16, 12:14)
As panasiai kaip ir Lengvute - dovana pakuoju i dovanu popieriu, dezute ar maiseli. Ir viskas. Svarbu, kad tvarkingai atrodytu. Net kaspineliu jokiu nedenu (nu labai labai retai). Manau to pakanka. Ir pacia tenkina, kai dovana supakuota tvarkingai, be jokiu pribombasu.

Pritariu rolleyes.gif . Man irgi svarbiausia, kad būtų estetiška ir tvarkinga.
Kažkada seniai, kai pas mus dar nebūdavo gatavų maišelių, dėžučių ir specialaus popieriaus, labai stengdavausi pakuodama. Rasdavau kokį gražesnį popierių arba pati paruošdavau, priklijuodavau, priraišiodavau visko ir t.t. Bet kai matydavau, kiek laiko tam susigaišta, o kiek laiko tereikia, kad išpakuot ir išmest į šiukšlių dėžę, tai nutariau, kad neverta ypatingai pakuot unsure.gif .
Už tai dabar sėkmingai tenkinuosi pakavimo masine produkcija biggrin.gif
Atsakyti
Man svarbu, kad dovana būtų supakuota, nereikia nerealaus dydžio bantų ant jos, bet į dovanų popierių ar į maišelį tai turi būt įdėta. Juk ir ta dovana kažkokią kitokią vertę įgauna, dovanos statusą, jei taip galima sakyt wink.gif Ir pati labai mėgstu pakuot dovanas, visas supakuoju, labai patinka šitas skurupulingas užsiėmimas smile.gif
Atsakyti
man svarbu dovanos ipakavimas... gal net labiau nei pati dovana... wink.gif
Atsakyti
Man patinka graziai ipakuotos dovanos, na bent jau i koki grazu popieriu susuktos su idomiais pribumbasais wink.gif Bet pati tikrai ne visada pakuoju dovanas i popieriu, jei truksta laiko, tai i maiseli idedu, juk grazus maiselis irgi grazu.
Tiesa labai patiko berods Rasmos ideja susaldyti dovana ledo gabale biggrin.gif
Atsakyti
Na man tai reikšmes dėl dovanos įpakavimo nėra, jei gaunu pati dovaną, o jei aš kam dovanoju, tai būtinai įpakuoju, tik va siemet nuspirkau akropolį peršviečiamą popieriu iš pradžių kai paėmiau nesimatė, o kai parsivežiau namo, tai keiktis pardėjau, kad taip apsižioplinau, na bet artimiesiems tai supakavau ir i tokį, o kitiems tai turėjau iš seniau tai į ta supakavau. O šiaip kai kalėdom dovanoju dovanas tai tada dažniausiai dar užrasau kam skirta dovana, kad nesumaišytų, o tai paskui reik aiškint kam kuri dovana priklauso.
Atsakyti