Įkraunama...
Įkraunama...

Eucerin

QUOTE(DA_LI @ 2010 11 10, 14:09)
Man rodos teoriškai nuo kokių 40, bet iš tikro čia nėra kažkokia stipri kosmetika, tai ir aš tų amžiaus ribų nelabai laikausi , aš naudoju dieninį Q10 serijos kremą. Kadangi Eucerin apie amžių, kuriam skirti kremai, niekur konkrečiai nepasako, aš kai kuriuos jų kremus sulyginu su Niveos ir pagal tai orientuojuosi- vis dėlto tai giminingos kompanijos, abiejų gamintojas tas pats Beiersdorf, Nivea ddžiuojasi pirma išradusi odai giminingą junginį eucerin. Tai va, Nivea ant dėžučių aiškiai nurodo, kad Q 10 kremai skirti nuo 30- 35 metų, o kiti stipresni- maždaug dar plius penki metai , tai ir Eucerin manau panašiai, jie Q10 priskiria vienai kategorijai, o Anti- Age serija yra stipresnė, bet manau, kad jei yra poreikis, tikrai galima naudoti.

nu man tai skirias nivea nuo eucerin net labai 4u.gif , as asmeniskai jau labai senai nieko nenaudoju is nivea, nebent duske 4u.gif
o sitie nauji kremukai yra rasoma anti age, tai reiskia, kad nuo pirmuju senejimo pozymiu, o tokius kremukus praktiskai galima naudot nuo 25m 4u.gif
as dariaus ju psl testuka odos, nu ten pagal amziu , odos poreikius ir t.t.t ir man ismete sita serija gale 4u.gif
Atsakyti
Tai be abejo, kad Eucerin yra kitokio pobūdžio nei Nivea, juk net jų puslapyje yra prierašas, kad ši kosmetika turi būti platinama tik vaistinėse. Tačiau aš esu žiūrėjusi abiejų gamntojų Q 10 naktinio ir dieninio kremų sudėtis, tai nustebau, kad jos buvo kone identiškos, Eucerin turi gal kokį vieną papildomą elementą ir truputį skiriasi jų eilės tvarka, be to Eucerin bekvapiai . Bet man vistiek Eucerin labiau patiko , jie lengviau susigeria ir atrodo kokybiškesni nors tu ką biggrin.gif O dėl tų testų, tai lietuviškame puslapyje jis labai diletantiškas ir tikrai pastebėjau, kad iš karto meta stiprius produktus. Man žymiai labiau patiko testai , kurie yra eucerin. de ir eucerin. com( ten tas pat, tik vienur vok., kitur angl.) Tik ten niekur nereikia įrašyti konkretaus amžiaus, kas man nelabai patiko schmoll.gif Bet už tai daug daugiau tikslingesnių klausimų, ir man įrašius beveik tą patį, ką ir lietuviškame , išmetė Lipo- balance ir Q 10 naktinį kremą su visais paaiškinimais, kodėl jų reikia ir į ką reikia atkreipti dėmesį , o mūsiškiame tik Q 10 seriją arba tikrai meta visus anti- age serijos kremus. Tai manau, kad jei ir tie testai parodytų, kad reikia anti- age, tai jau vadinasi tikrai reikia biggrin.gif Bet aš pati tai tikrai pritariu, kad nieko ypatingai stipraus juose nėra, tai jei tik būtų poreikis, drąsiai naudočiau.
Atsakyti
naudoju eucerin ph 5 prausikli tai man jis labai patinka, sakykit kas bandet va siuos ph 5 kremukus ar jie nepalieka riebumo ant veido? Mano oda misri, t zonoj riebi ir jautri dar odyte blush2.gif
http://www.eucerin.c...8316708471e829/
pasidalinkit atsiliepimais kas naudojat 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sitas kremuks man pat geriausias , labai greitai susigeria i oda neuzkemsa pora thumbup.gif kai tik siandiena nusipirkau eurovaistinej kainavo 21 lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 05 05, 15:16)
Negaliu atsidziaugti sio kremuku  wub.gif

user posted image

labai gerai drekina, nors yra labai lengvas, pasitepus oda jauciasi gaivi  thumbup.gif
i dienos pabaiga islenda blizgesis T zonoje, bet cia jau tokia mano oda  ax.gif

Nusipirkau ir as si kremuka, tiksliau pasiule vaistininke, mano oda labiau riebi, tai kitokio ir nezinojo pasiulyti.
Pirmas ispudis tikrai labai lengvas, neberia nuo jo. Bet nepasakyciau, kad labai man drekina... g.gif atvirksciai lyg odite susitvarke ne tokia riebi... thumbup.gif
Bet dabar galvoju, kad gal ziemai nelabai gerai. Gal yra labaiu maitinantis kremas riebesniai odai?
Ir kol akcijos, ar prausiklis kur valo nesvarumus berods, ar nesausina odos? Ar tinkamas nuo 30 m.? Bijau bevalant isdziovinti.
Makiazo valiklis svelnus, bet nevalo, kazkoks siaubas doh.gif Valau valau, kaip juodi taip juodi, paziuriu vata svari, na galvoju jau ir paakiai pajuode, bet vis delto pasiemiau garnier valikli. Tai perbraukus vata juoda paliko. ...
Atsakyti
mergaites,gal ne i tema,bet gal nesupyksit jei cia paklausiu, gal zinote kur galeciau isigyti pigiau eucerin produkcijos nei vaistinese,parduotuvese? pas relaxe pirkau jau 2kartus ,bet siuo metu reikiamos produkcijos neturi sad.gif o daugiau nezinau kas prekiauja, gal zinot patikima zmogu? i az , aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri mamyte zino kurioje Eurovaistineje Vilniuje galeciau rasti prausikli su 5% slapalo?
Apejau jau nezinau kiek ir niekur nera verysad.gif
Atsakyti
na ka jau isbandziau eucerin sampuna su 5 proc. slapalu kazkiek padrekina galvos oda, bet kad man butu kaskas wow tai ne schmoll.gif unsure.gif (manau antra karta tokio nebepirksiu)
Atsakyti
ateinu su atsiliepimais apie ta pati sampuna su slapalu, po ilgesnio naudojimo nusprendziau kad jis man nelabai ir tikrai nevertas savo kainos yra kur kas geresniu sampunu doh.gif schmoll.gif
o su slapalu kremukas rankoms tiko man kadangi mano rankos sauseja ziema, tai jis gan neblogai sudrekina smile.gif
Atsakyti
Ar matet, vel akcija Eucerin kremams Eurovaistinej thumbup.gif

Tai va ir noreciau nusipirkt krema su 12 proc. omega rūgštimis, bet va gal kuri naudojot, kaip poveikis ar labai riebus?
Ir gal zinot, kokia mazdaug jo konsistencija ar labiau, kaip Lipo balance, ar toks klampus, kaip su 5% slapalu?

4u.gif

Akcija iki men pabaigos cool.gif
Atsakyti
Pamirsta tema... doh.gif

Taip ir akcija baigsis, o as taip ir nesuzinosiu skirtumo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2011 01 28, 20:37)
Pamirsta tema...  doh.gif

Taip ir akcija baigsis, o as taip ir nesuzinosiu skirtumo  verysad.gif

Pabandykit vaistinėje mėginuko paprašyti. wink.gif
Man šiandien visai netikėtai vaistininkė pasiūlė, kai negalėjau išsirinkti kokį kremą noriu pirkti. unsure.gif
Atsakyti