QUOTE(DA_LI @ 2010 11 10, 14:09)
Man rodos teoriškai nuo kokių 40, bet iš tikro čia nėra kažkokia stipri kosmetika, tai ir aš tų amžiaus ribų nelabai laikausi , aš naudoju dieninį Q10 serijos kremą. Kadangi Eucerin apie amžių, kuriam skirti kremai, niekur konkrečiai nepasako, aš kai kuriuos jų kremus sulyginu su Niveos ir pagal tai orientuojuosi- vis dėlto tai giminingos kompanijos, abiejų gamintojas tas pats Beiersdorf, Nivea ddžiuojasi pirma išradusi odai giminingą junginį eucerin. Tai va, Nivea ant dėžučių aiškiai nurodo, kad Q 10 kremai skirti nuo 30- 35 metų, o kiti stipresni- maždaug dar plius penki metai , tai ir Eucerin manau panašiai, jie Q10 priskiria vienai kategorijai, o Anti- Age serija yra stipresnė, bet manau, kad jei yra poreikis, tikrai galima naudoti.
nu man tai skirias nivea nuo eucerin net labai , as asmeniskai jau labai senai nieko nenaudoju is nivea, nebent duske
o sitie nauji kremukai yra rasoma anti age, tai reiskia, kad nuo pirmuju senejimo pozymiu, o tokius kremukus praktiskai galima naudot nuo 25m
as dariaus ju psl testuka odos, nu ten pagal amziu , odos poreikius ir t.t.t ir man ismete sita serija gale