o as tai noriu isikelti tik tada kai viskas bus sutvarkyta  jau seniai galim gyventi naujam bute, bet vat ne, man reikia tvarkos ir jokiu dulkiu  bet jau jau .. greitai
vazonas
2007 03 12, 14:42
Mes negalejom sau to leisti nudaze virtuve  kraupu kol kas
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 12, 13:14) Nu tai saunuoliai jūs, man labai sunkui taip būtų, nors dabar prasides irgi pirkimai iš algų  Ir su plikom sienom labai sunku būtų vajei vajei. O mes ir nesiženyjam, nes pinigų neturim, krc ziuresim, gal pataupysim, nors seniai reikėjo, aš garndrų labai noriu į svečius o kazi imanoma kokiais lakstais sienas apsiltint is vidaus? nezinau kokiais, bet kazkuom gal imanoma? nes jau visiskas š, langai pakeisti, viskas ok ir šalta imanoma apsiltinti, tik gali buti bedu su rasojimu ir pelesiu, zodziu visada geriau siltinti is lauko. QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 12, 15:42) Mes negalejom sau to leisti nudaze virtuve  kraupu kol kas  mes irgi sau neleidome moketi uz nuoma dar tiek pat kiek cia uz paskola reikia atiduoti kodel kraupu o maniskis dabar svetaineje sviestuvus kabina
vazonas
2007 03 12, 18:07
QUOTE(Forma @ 2007 03 12, 17:45) imanoma apsiltinti, tik gali buti bedu su rasojimu ir pelesiu, zodziu visada geriau siltinti is lauko. mes irgi sau neleidome moketi uz nuoma dar tiek pat kiek cia uz paskola reikia atiduoti kodel kraupu o maniskis dabar svetaineje sviestuvus kabina  spalva buvo negrazi, kai uzdaze antra karta jau dziaugiuosi  Būsim ryškūs, ne tas žodis  gerai jums, mes tai kabinsim lauk is darbinio ta sviestuva, gal jis ir nieko bet ne mums, gaila babkiu, nu gal panaudosim i koridoriu  Aišku, galima nekreipt demesio, bet negalim Papildyta:Va tas šviestuvas  ryzam kambary niekaip  O čia virtuvė, ziuresim kaip sudejus baldus bus, tikiuosi pigiai neatrodysim  Nors sakau, antras sluoksnis jau zymiai geriau, pries tai buvo tokia spalva skysta, kad nu naciart   Papildyta:Trecias sluoksnis su kitais dazais, nes ano atysplavio jau nesugebejo sumaisyt, sako, nepazymejo ir pan, tai pirkom brangesnius padlas, tai nugesino ryškumą. Abiems sutartinai ana spalva buvo gražesnė, bet didelio skirtumo nėra. Nu ziuresim
gili_upė
2007 03 12, 18:09
Papildyta:Trecias sluoksnis su kitais dazais, nes ano atysplavio jau nesugebejo sumaisyt, sako, nepazymejo ir pan, tai pirkom brangesnius padlas, tai nugesino ryškumą. Abiems sutartinai ana spalva buvo gražesnė, bet didelio skirtumo nėra. Nu ziuresim [/quote] o cia spalva tokia netolygi todel kad ka tik dazyta
vazonas
2007 03 12, 18:12
QUOTE(JABLYNKST @ 2007 03 12, 18:09) o cia spalva tokia netolygi todel kad ka tik dazyta  ne, nuo apšvietimo, nuo fotiko, nuo daug ko priklauso, šiaip dėmių nėra jokių jau, beje po pirmo sluoksnio buvo ir labai šlykščiai
rosenda
2007 03 12, 18:25
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 12, 18:07) spalva buvo negrazi, kai uzdaze antra karta jau dziaugiuosi  Būsim ryškūs, ne tas žodis  gerai jums, mes tai kabinsim lauk is darbinio ta sviestuva, gal jis ir nieko bet ne mums, gaila babkiu, nu gal panaudosim i koridoriu  Aišku, galima nekreipt demesio, bet negalim Papildyta:Va tas šviestuvas  ryzam kambary niekaip  O čia virtuvė, ziuresim kaip sudejus baldus bus, tikiuosi pigiai neatrodysim  Nors sakau, antras sluoksnis jau zymiai geriau, pries tai buvo tokia spalva skysta, kad nu naciart   Papildyta:Trecias sluoksnis su kitais dazais, nes ano atysplavio jau nesugebejo sumaisyt, sako, nepazymejo ir pan, tai pirkom brangesnius padlas, tai nugesino ryškumą. Abiems sutartinai ana spalva buvo gražesnė, bet didelio skirtumo nėra. Nu ziuresim Na pirmiausia baldai, man labai Jūsu gražus,tikrai  O siena tai  dabar dar sunku spresti,bet drasus Jūs  Aš spalvas irgi labai myliu
Abonentienė , grazus sviestuvas  bet jau sienu ryskumas  drasus jus  as tai bijociau tokios spalvos  man geriau ryskios detales, jei atsibosta galima legvai pakeisti
vazonas
2007 03 12, 19:09
QUOTE(rosenda @ 2007 03 12, 18:25) Na pirmiausia baldai, man labai Jūsu gražus,tikrai  O siena tai  dabar dar sunku spresti,bet drasus Jūs  Aš spalvas irgi labai myliu  Ačiūm rosenda, mes norim kaip norim, ir kol kas tfu tfu tfu, neapsišovėm, reik daryt ką širdis sako, dzin ką kiti mano QUOTE(Lalaa @ 2007 03 12, 18:55) Abonentienė , grazus sviestuvas  bet jau sienu ryskumas  drasus jus  as tai bijociau tokios spalvos  man geriau ryskios detales, jei atsibosta galima legvai pakeisti  O man nepatinka švisetuvas, bet skylutes išgrežėm, nežinau kaip čia bus. matai ne mūsų stiliui jis  patys sėdim ir galvojam, kas čia mums užėjo O mes spalvų nebijom  Kai uždažiau pirmą juostą, net širdis suspurdėjo, kaip gera buvo matyt, iš laimės šokinėjom beje, noriu pasidžiaugt, kad trečias sluoksnis su kitais dažais viską sutvarkė, super patenkinti esam, spalva sodri, ne pigi  (nežinau kaip paaiškint, ką tai reiškia, gal suprasit  būna spalvos pigios ir ne, nuo sodrumo priklauso, būna, kad gaunas kaip nedadaryta)
rosenda
2007 03 12, 21:30
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 12, 19:09) Ačiūm rosenda, mes norim kaip norim, ir kol kas tfu tfu tfu, neapsišovėm, reik daryt ką širdis sako, dzin ką kiti mano Tai aišku Va dabar, man irgi graži spalva,tikrai nepigi,žinau ka turi omeny
vazonas
2007 03 13, 00:37
Su visokiom nesekmėm, pagaliau užbaigėm  (pasilikom dažų, kad kai viską sudėsim užbaigt) Visdėlto mes priderinom prie baldų ir mums svarbiausia patinka iki nukritimo realiai ir baldai ir kolona šviesiau šiek tiek
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 12, 13:14) o kazi imanoma kokiais lakstais sienas apsiltint is vidaus? nezinau kokiais, bet kazkuom gal imanoma? nes jau visiskas š, langai pakeisti, viskas ok ir šalta Skaičiau laikraštyje, kad žmonės šiltinasi ir iš išorės vien savo butą. Iš lauko įdomiai atrodo - toks atsikišęs sluoksnis, palyginus su kaimynų sienomis, bet užtat šilta viduje. Tik nežinau, kur kreiptis, kad taip apšiltintų, gal į kokią statybinę firmą  .
Abonentiene-man labai patinka tavo oranzinis kambarys  , virtuves baldai ,kad faini ir spalva liuiksiska-jau nebesikartosiu  ir tos lubos bordo graziai isipaiso , tik man durys iskrenta is konteksto  Viskas modernu modernu o jos man tokios kaimiskos
QUOTE(Saja @ 2007 03 13, 10:35) Skaičiau laikraštyje, kad žmonės šiltinasi ir iš išorės vien savo butą. Iš lauko įdomiai atrodo - toks atsikišęs sluoksnis, palyginus su kaimynų sienomis, bet užtat šilta viduje. Tik nežinau, kur kreiptis, kad taip apšiltintų, gal į kokią statybinę firmą  . Įdomu ar visa tai teisėta ?  Juk bendrą vaizdą tai gadina, o beto jei tą namą kada nors renovuos tai turėsi gi visą šitą apšiltinimą išardyti. Man tai truputį pikta kai žmonės susideda langus ne pagal projektus, įsistiklina balkonus taip, kaip jiems patinka, o tada kai pradeda rinkti parašus namo renovavimui - kryžium gulasi, kad tik jų savivalės niekas neišluptų. Jeigu namas - daugiabutis, tai kažkaip visus klausimus reikėtų derinti tarpusavyje, o ne "byle man gerai"
QUOTE(Saja @ 2007 03 13, 10:35) Skaičiau laikraštyje, kad žmonės šiltinasi ir iš išorės vien savo butą. Iš lauko įdomiai atrodo - toks atsikišęs sluoksnis, palyginus su kaimynų sienomis, bet užtat šilta viduje. Tik nežinau, kur kreiptis, kad taip apšiltintų, gal į kokią statybinę firmą  . man tai ner baisiau kai daugiabuciuose zmones daro beleka su savo sienom,balkonais ir t.t. , pas viena ziurek balkonas raudonas,pas kitas stiklytas,pas kita ziurek kaminiukas isvestas  , suprantu,kad norisi gyvent siltai ir patogiai,bet gal galima tai padaryti nedarkant bendro vaizdo
QUOTE(happy @ 2007 03 13, 11:53) man tai ner baisiau kai daugiabuciuose zmones daro beleka su savo sienom,balkonais ir t.t. , pas viena ziurek balkonas raudonas,pas kitas stiklytas,pas kita ziurek kaminiukas isvestas  , suprantu,kad norisi gyvent siltai ir patogiai,bet gal galima tai padaryti nedarkant bendro vaizdo  Na, senų daugiabučių su nesudarkytu išoriniu vaizdu matyt nebeliko, tai pastorinus dar sienas daug blogiau nebus  . O ką daryti, jei su kaimynais dėl renovacijos nepavyksta susitarti, visi vidiniai šiltinimo būdai išnaudoti (langai pakeisti ir pan.), o namuose šalta, o jei dar mažų vaikų yra? Čia aš ne apie save, pas mus namuose šilta, bet užjaučiu tuos, kurie šala. Dėl teisėtumo - man atrodo, kad tai buvo teisėta (gal leidimą gavo?  ), nes laikraštyje rašė kaip apie gerą pavyzdį (berods tai buvo "Lietuvos ryto" priede "Būstas" prieš kelis mėnesius).
vazonas
2007 03 13, 21:28
QUOTE(happy @ 2007 03 13, 10:50) Abonentiene-man labai patinka tavo oranzinis kambarys  , virtuves baldai ,kad faini ir spalva liuiksiska-jau nebesikartosiu  ir tos lubos bordo graziai isipaiso , tik man durys iskrenta is konteksto  Viskas modernu modernu o jos man tokios kaimiskos  Žinau  Aš jų tiesiog pakest negaliu:( zinok prie ryzo dar derinasi, o kitur ne  Bet jokių šansų pakeist, diedui patinka, tai net nesiginčyju, dar abejotų, tai kiščiau aš jas velniop
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 13, 21:28) Žinau  Aš jų tiesiog pakest negaliu:( zinok prie ryzo dar derinasi, o kitur ne  Bet jokių šansų pakeist, diedui patinka, tai net nesiginčyju, dar abejotų, tai kiščiau aš jas velniop a kodel liudnu sypseniuku pridejai? va kai ieskau priekabiu tai ir randu  ,o siaip tai jauciu net nepastebeciau
vazonas
2007 03 13, 22:10
QUOTE(happy @ 2007 03 13, 21:41) a kodel liudnu sypseniuku pridejai? va kai ieskau priekabiu tai ir randu  ,o siaip tai jauciu net nepastebeciau  Kadangi diedas SM lankosi, tai pasakysiu geltonai, kad as jam apmelavau, nes jis labai dziaugesi kai istate, sakiau jo, fainos ir pan, nors jis mate kad man ne bet tai buvo su tusciom sienom, o dabar tai kai yra sis bei tas tai išvis ne. Aišku, pripratom, tai dzin. Nors va, kelis kart pasakiau, kad man jos visai nepatinka, tai kaip supratau jam irgi ne, bet tiesiog neleidzia to galvot, nes pinigų tai ne 100 litų. Kai gyvensim, aišku nepasistebės, juk akių nebado, tik rankenas reik pakeist (bet i kokias prie medzio  ) Papildyta:Užtat aš mirštu kaip man gražu tie pasakiški žibintukai  Man laaabai gražu, o jaukumas neišpasakytas  Ir svarbiausia galim degint visa para, laiko apie 10 metų, vatu 0,01 
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 13, 22:10) Man irgi jie labai patinka. Pas mane svetaineje taip pat yra, tik kitokios formos. Labai jaukumo priduoda ir taip graziai melsvai sviecia
gili_upė
2007 03 13, 23:15
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 13, 00:37) Su visokiom nesekmėm, pagaliau užbaigėm  (pasilikom dažų, kad kai viską sudėsim užbaigt) Visdėlto mes priderinom prie baldų ir mums svarbiausia patinka iki nukritimo realiai ir baldai ir kolona šviesiau šiek tiek  o jei ne paslaptis kokie cia dazai  butent tas trecias sluoksnis
vazonas
2007 03 13, 23:26
Nežinau, o ir diedo neklausiu dabar, nes pykstu, nes jis ką tik suėdė visą dešrą
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 13, 23:26) Nežinau, o ir diedo neklausiu dabar, nes pykstu, nes jis ką tik suėdė visą dešrą  Nejuokink Labai idomu virtuves galutini varianta pamatyti
vazonas
2007 03 14, 00:08
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 13, 23:56) Nejuokink Labai idomu virtuves galutini varianta pamatyti  Man irgi įdomu  Nepatikėsi, bet dar įdomiau nei tau kolona pabaigta, apacioje plyteles siandien diedas pabaigs (tegul užspringsta jis ta dešra, o tokia skani buvo, rūkyta  ), ryt ar poryt pabaigiam siena nudazyt, plyteles dzin, ant galo paliksim, bo nebespejam (ant sienos), i psio, skambinam meistriukui, virtuvė virtuvytė blizgėdama pas mus atvažiuos
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 13, 23:26) Nežinau, o ir diedo neklausiu dabar, nes pykstu, nes jis ką tik suėdė visą dešrą  oi prajuokinai nuo pacio ryto o del duru tai man jos iskrenta is konteksto del to,kad lakuotos,perdazius kokia kita spalva butu visai normaliai..
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 13, 22:10) [color=yellow] Užtat aš mirštu kaip man gražu tie pasakiški žibintukai  Man laaabai gražu, o jaukumas neišpasakytas  Ir svarbiausia galim degint visa para, laiko apie 10 metų, vatu 0,01   Papasakokit ir man tundrai kas čia per stebuklingi žibintukai ?
vazonas
2007 03 14, 08:47
QUOTE(SoJa @ 2007 03 14, 08:36) Papasakokit ir man tundrai kas čia per stebuklingi žibintukai ?  as tau i kokią fizikę panaši?  Pavadinimą pasakyčiau, ne daugiau QUOTE(happy @ 2007 03 14, 08:29) oi prajuokinai nuo pacio ryto o del duru tai man jos iskrenta is konteksto del to,kad lakuotos,perdazius kokia kita spalva butu visai normaliai.. Siūlė perdažyt, bet aš nesutikau, mat prisiziurejau vaikystej kaip atrodo dažytos tvarto durys O žinai, kad ten beveik nelakuota, mūsų meistras išvis sakė kad ten nelakuota, nu bet kad lyg lakuota
Tos lempos kazkaip sviesos diodai, ar tokiu principu veikia, ar kazkas panasaus,  kazka man elektrikas aiskino. Ir kad jos tipo nekeiciamos nes labai jau ilgai dega.
sinsiliuks
2007 03 14, 09:43
Sveikos remontininkes, Turiu viena klausimeli, tai tikiuosi galesit padet. Gal zinote ar yra specialiu kliju, kurie uzmaskuotu tapetu sujungimus,t.y. kai vietose tie krasteliai neprisiklijuoja prie sienos, ar jus tiesiog su tais paciais klijais kokiu nors budu pataisot. Reikia gi kaip nors taisyt paciu pridarytas klaidas  , nors kai tapetavom tai atrode, kad kliju netgi per daug...
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 14, 08:47) as tau i kokią fizikę panaši?  Pavadinimą pasakyčiau, ne daugiau  nu aš irgi ne fizikė, todėl užtektų pavadinimo ar apibūdinimo, kad sugebėčiau elektrikui ir Senukuose (ar kur tokias parduoda) paaiškinti ko noriu.
Merginos, ar visos virtuvės lubas dažėte baltai? Mačiau pvz. kur nudažyta viena spalva visa patalpa, atrodė neblogai... Ką patartumėt?
QUOTE(Rianka @ 2007 03 14, 10:54) Merginos, ar visos virtuvės lubas dažėte baltai? Mačiau pvz. kur nudažyta viena spalva visa patalpa, atrodė neblogai... Ką patartumėt?  pas mane nebaltos  sienos kazkokios pieniskos,o lubos tie patys dazai tik spalvos dvigubai maziau dejoma.. Nu gal aiskiai pasakiau
QUOTE(Rianka @ 2007 03 14, 11:54) Merginos, ar visos virtuvės lubas dažėte baltai? Mačiau pvz. kur nudažyta viena spalva visa patalpa, atrodė neblogai... Ką patartumėt?  pas mane ir sienos ir lubos tokios pat spalvos as nebenorejau marginti
O tai tiesa ar ne, kad jeigu nudažyta visa patalpa viena spalva, tai labai matosi nelygumai visokie, tie kur tarkim siena susilieja su lubomis?
QUOTE(Rianka @ 2007 03 14, 14:38) O tai tiesa ar ne, kad jeigu nudažyta visa patalpa viena spalva, tai labai matosi nelygumai visokie, tie kur tarkim siena susilieja su lubomis?  mano nuomone nelygumai matosi labiau kai i kampa sueina dvi skirtingos spalvos, be to jei dazoma skirtingomis spalvomis dazniausiai sienos spalva nedazoma iki pat lubu , paliekama juostele poros cm , kuri dazoma lubu spalva.
QUOTE(Forma @ 2007 03 14, 14:39) pas mane ir sienos ir lubos tokios pat spalvos as nebenorejau marginti  Dazant ta pacia spalva sienas ir lubas ,visalaik lubos atrodys tamsesnes.
QUOTE(korida @ 2007 03 14, 16:23) Dazant ta pacia spalva sienas ir lubas ,visalaik lubos atrodys tamsesnes. man to sayti nereikia
sinsiliuks
2007 03 14, 16:07
QUOTE(sinsiliuks @ 2007 03 14, 11:43) Sveikos remontininkes, Turiu viena klausimeli, tai tikiuosi galesit padet. Gal zinote ar yra specialiu kliju, kurie uzmaskuotu tapetu sujungimus,t.y. kai vietose tie krasteliai neprisiklijuoja prie sienos, ar jus tiesiog su tais paciais klijais kokiu nors budu pataisot. Reikia gi kaip nors taisyt paciu pridarytas klaidas  , nors kai tapetavom tai atrode, kad kliju netgi per daug...  Tai daugiau nieko sita beda nekamuoja?
jei ant sienos neprilipo-tai tepk tais paciai klijais kaip ir tapetavot,o jei kur nors uzsikeite tapetas ir tenai atsoko-tada yra specialus klijai dekoro juostoms,panasus i lipala
Cinderella
2007 03 14, 16:55
Sveikutes,norejau padekoti Fprmai uz patarima klijuoti ant lubu stiklo pluosto tapetus  labia dabar graziai atrodo ir neskilineja  visoms remontuojancioms naujos statybos namucius patariu taip daryti oi mes vis dar nedaug padarem...nera kuo girtis
sinsiliuks
2007 03 14, 17:00
QUOTE(happy @ 2007 03 14, 18:15) jei ant sienos neprilipo-tai tepk tais paciai klijais kaip ir tapetavot,o jei kur nors uzsikeite tapetas ir tenai atsoko-tada yra specialus klijai dekoro juostoms,panasus i lipala aciu reiks bandyti, taisyti brokus O juk tiems tapetams nieko neatsitiks jei ant ju virsaus klius tu kliju, ar ne...nes nelabai isivaizduoju, kaip kitaip tuos tarpelius uzpildyti tais klijais, vistiek ir tapetams klius... oi.... Va todel dar vieno likusio kambarelio ir nenoriu tapetuoti, tai teks dazyti ir kokioj vietoj siaip tapetu paeksperimentuoti....
pas mane ant vienu tapetu matosi kur tepta kliju  ,o ant kitu ne
QUOTE(Cinderella @ 2007 03 14, 17:55) Sveikutes,norejau padekoti Fprmai uz patarima klijuoti ant lubu stiklo pluosto tapetus  labia dabar graziai atrodo ir neskilineja  visoms remontuojancioms naujos statybos namucius patariu taip daryti oi mes vis dar nedaug padarem...nera kuo girtis  oi nera uz ka  tam cia ir diskutuojam QUOTE(sinsiliuks @ 2007 03 14, 18:00) aciu reiks bandyti, taisyti brokus O juk tiems tapetams nieko neatsitiks jei ant ju virsaus klius tu kliju, ar ne...nes nelabai isivaizduoju, kaip kitaip tuos tarpelius uzpildyti tais klijais, vistiek ir tapetams klius... oi.... Va todel dar vieno likusio kambarelio ir nenoriu tapetuoti, tai teks dazyti ir kokioj vietoj siaip tapetu paeksperimentuoti.... siaip tai kol nesudziuve klijai reikia nuvalyti su skudureliu ir nieko nesimato
QUOTE(Forma @ 2007 03 14, 18:02) siaip tai kol nesudziuve klijai reikia nuvalyti su skudureliu ir nieko nesimato cia gal ir nuo tapetu priklauso,nes pas mane ant vienu matos o ant kitu ne,klijavom abejus vienu kartu
vazonas
2007 03 14, 21:12
QUOTE(sinsiliuks @ 2007 03 14, 09:43) Sveikos remontininkes, Turiu viena klausimeli, tai tikiuosi galesit padet. Gal zinote ar yra specialiu kliju, kurie uzmaskuotu tapetu sujungimus,t.y. kai vietose tie krasteliai neprisiklijuoja prie sienos, ar jus tiesiog su tais paciais klijais kokiu nors budu pataisot. Reikia gi kaip nors taisyt paciu pridarytas klaidas  , nors kai tapetavom tai atrode, kad kliju netgi per daug...  Tais pačiais, visiems tikrai taip būna, nėra čia problemų,ir iškart reiktų sutvarkyt tokius dalykus, kai tik užklijuoji tapetą. QUOTE(SoJa @ 2007 03 14, 09:58)  nu aš irgi ne fizikė, todėl užtektų pavadinimo ar apibūdinimo, kad sugebėčiau elektrikui ir Senukuose (ar kur tokias parduoda) paaiškinti ko noriu. Auskciau aiskino kaip ten vadinasi, diodai, dar ten kokie velniai, jo mums irgi sake, degs forever, t.y. iki kito remonto tai tikrai  O del pavadinimo, nagi, pamaciau, kad dezutes tai tų rėmelių, o lemputės atskirai buvo parduodamos be jokiu ten ipakavimu, nes jos panasios labiau i laidukus su kazkokiu blynu mazu, nei i lemputes (pvz as pati gyvenime pamacius nepasakyciau, kad tie daiktai gali sviesti), tai nezinau kaip tau ir padet Zodziu meistrui gali pasakyt, sviecia labai ilgai metų metais, ryja 0,01 vato, kainuoja brangiai (bet pagal amziskuma labai pigiai), šviesa minimali, daugiau dėl grožio, ir jos ne lemputes, o tokios kaip sagos su laidukais. Papildyta:QUOTE(Cinderella @ 2007 03 14, 16:55) Sveikutes,norejau padekoti Fprmai uz patarima klijuoti ant lubu stiklo pluosto tapetus  labia dabar graziai atrodo ir neskilineja  visoms remontuojancioms naujos statybos namucius patariu taip daryti oi mes vis dar nedaug padarem...nera kuo girtis  Tfu, kad juos velnias, gyvenime nebenorėčiau stiklo pluošto savo gyvenime sutikt
Jurgitak
2007 03 14, 22:07
Šiandien buvom rinktis tapetų, tai grįžom nieko nepešę, tik dar labiau susipainioję, ką norim namuose pasidaryti. Pas mus prieškambaryje per vidurį yra arka. Kaip atrodytų, jei sienos būtų ištapetuotos, o arka nudažyta?
vazonas
2007 03 14, 23:06
QUOTE(Jurgitak @ 2007 03 14, 22:07) Šiandien buvom rinktis tapetų, tai grįžom nieko nepešę, tik dar labiau susipainioję, ką norim namuose pasidaryti. Pas mus prieškambaryje per vidurį yra arka. Kaip atrodytų, jei sienos būtų ištapetuotos, o arka nudažyta?   man nepatiktų  Nebent žymiai tamsesnio atspalvio. bet žinai, esu mačius tapetuotą arką, nu man ne
vazonas
2007 03 14, 23:22
QUOTE(happy @ 2007 03 14, 17:09) pas mane ant vienu tapetu matosi kur tepta kliju  ,o ant kitu ne  ajetau, kaip čia taip?
QUOTE(Jurgitak @ 2007 03 15, 00:07) Šiandien buvom rinktis tapetų, tai grįžom nieko nepešę, tik dar labiau susipainioję, ką norim namuose pasidaryti. Pas mus prieškambaryje per vidurį yra arka. Kaip atrodytų, jei sienos būtų ištapetuotos, o arka nudažyta?  pazistama situacija del tapetu, kol mes isirinkom tai .... o arka siulau dazyti
|
|