Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai

Apklausa: Kokius papuosalus labiausiai megstate? (729 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Kokius papuosalus megstate kasdienai ir iseigai detis? As kasdien nesioju auskarus, 3 ziedelius ir laikrodi, kuris man atstoja apyranke 8) Iseigai megstu uzsideti grazia grandinele, apyranke ar kazka tokio, ko kasdien nededu, puosnesnius auskarus, ziedus. Daug apsikrauti nemegeja..
Atsakyti
Kasdien deviu (segiu) trys ziedus, trys auskarus (ju neiisiemiau jau 5 metai, tik prie progos isiveriu kitus, bet tai labai retai buna), grandinele su mano vardo pirmaja raide ant kaklo. Ir viskas. Prie progos nusisegu grandinele, ir uzsidedu kolje, apyranke ir auskarus su oniksu,  ziedai lieka tie patys kol kas, bet va laukiu dovanu dar ir ziedu su oniksu tai turesiu pilna rinkini (tai cia ziema), ir jei kokia proga vasara tai uzsisegu kita grandinele bei auskarus, ir dar pridedu arba laikrodi arba grandinele ant rankos.
Atsakyti
Kasdien nešioju tris žiedus ir laikrodį,kadangi auskarų jokių negaliu nešioti . išeigai deduosi atitinkamai pagal progą ir pagal nuotaiką . Kartais būna , kad tą dieną negali vienos ar kitos grandinėlės dėtis nors tu ką
Atsakyti
Žiedą nešioju tik vestuvinį..ir tą kartais "pamirštu" užsidėt  :D. Visi kiti žiedai dulka dėžutėje. Dar turiu tris auskarus ausyse, tokius nedidukus ir labai mėgstu savo auksinių grandinėlių komplektuką ant rankos ir ant kaklo....toks labai delikatnas su burbuliukais  :) Labai mėgstu tokius lengvus nedidelius papuošalus, kurie ir kasdienai ir išeigai tinka.
Atsakyti
Niekada nebuvau pauošalų gerbėja. Kasdien nešioju du sidabrinius žiedus ant kairės rankos ir du auksinius ant dešinės rankos. Paprasti auskariukai, kuriuos keičiu labai retai. Turiu susikomplektavusi auksinį rinkinį (auskarai, žiedas, grandinėlės), bet juo pasipuošiu labai retai, tik ypatingomis progomis. Labiau mėgstu sidabrinius papuošalus. Dar gražiai ir seksualiai atrodo grandinėlės ir žiedeliai ant kojų. Deja, pati kažkodėl nedrįstu tokių įsigyti. O laikrodis tai pats nemėgstamiausias papuošalas. Kokio noriu niekur nerandu, todėl ir verčiuosi be jo.
Atsakyti
Turiu papuosalus, kuriuos nesioju kiekviena diena: tai auskarai, grandineles ant rankos ir kaklo bei ziedai, vestuvinis ir suzadetuviu. Siuos papuosalus nusiemu labai retai, nebent vaziuojame atostogauti i ilga kelione. Pasikeiciu papuosalus tik ypatingomis progomis. Pastarieji ne tokie kuklus, prabangesni. Sidabro nelabai megstu, nors kartais nesioju ir ji. Bet tai buna labai retai ir labai trumpam.
Atsakyti
Kasdien nesioju po 1 zieda ant abieju ranku: vestuvini ir suzadetuviu (sita kartais pasikeiciu i kita vyro dovanota zieda). Taip pat po 1 auskariuka ausyse. Saltuoju metu laiku viskas. Vasara prie viso to dar nesioju komplektuka: grandinele ant kaklo ir rankos. Laikrodis - man butinas.
Atsakyti
As stabiliai nesioju tik auskarus - paprastas auksines rinkutes, kartais pakeiciu i kitus, bet irgi mazus... O kitka - kaip upas uzeina. Vasara is viso stengiuosi papuosalu nenesiot, net vestuvinio ziedo, nes nori nenori jie idega ir lieka baltos demes - tai mane jos nervina:)

O klausykit, kaip jus, augindamos vaikus, sugebat nuolat nesioti grandineles? As, kai vyresneli auginau, tai buvau 2 metam visas grandineles pasidejus  - na, ciumpa jis jas ir nupesa smile.gif Tai dabar, kol mazasis dar visai mazas, galvoju, reikia nesiot, kol galima  ;D ;D ;D Nors - jau kartais tenka kumstuka atidarinet ir grandinele vaduot biggrin.gif
Atsakyti
Niekad nenesiojau jokiu papuosalu, man negrazu. Na tiksliau atrodo, kad man netinka. Vat sutuoktuviu ziedo nenusiimu niekad, vienintelis papuosalas, kuris man labai patinka.
Tiesa turiu dar viena auskara, taciau jis tokioj vietoj, kad dazniausiai kiti klausia, - O ka tai reiskia?
Nelabai kos tai ir papuosalas.....
Atsakyti
Na as dabar pastoviai nesioju du ziedelius ant vieno pirsto, dar megstu auskariukus, bet ju nenesioju. Nes: viena auskara is poros pameciau, kita auskara is kitos poros vaikai isrove ir kazkur uzkiso. Taip pat nuo kaklo grandinele nurove, nuo laikrodzio man alergija. Tai dabar as galima sakyti plika, be auskaru, grandineles ir laikroduko! ;D
Atsakyti
Nesioju du ziedus-sutuoktuviu ir suzadetuvių, abu ant vieno pirsto, ir laikrodi su dailia metaline apyranke. Turiu keturias skyles ausyse,  tik dabar jos tuscios...Paskutiniu metu kazkaip nenoriu puostis ???
Atsakyti
O man papuosalai labai patinka..bet kazko paskutiniu metu nauju graziu neturiu,tai tik retkarciais beuzsidedu..smile.gif siaip pastoviai nesioju tris ziedukus..bet labai patinka apyrankes ant rankos ir kojos..smile.gif dar maciau prie juros viena panele ejo ant juosmens uzsidejus grandineje..niu liuksiskai atrodo..smile.gif)
Atsakyti