Įkraunama...
Įkraunama...

A klinika Kaune

Noriu kuo daugiau suzinot apie A klinika, esancia Savanorių pr. 66 Kaune.
Domina viskas geri ir blogi specialistai, pediatrai ar bendrosios praktikos gydytojai. Kike ir kada reikia ten moketi.
Atsakyti
As sioje klinikoje lankiausi pas ginekologa galiu pasakyt kad super pirma kart is tokio kabineto isejau su sypsena veide labai malonus gydytojas toks raminantis balso tembras(nelabai isvaizdus kaip vyras)
bet kaip apie specialista patys geriausi atsiliepimai jei prisiregistruoji ju klinikoje tai moket nereikia moka kaip ir visur ligoniu kasos
Atsakyti
Mes abu su vyru ten prisiregistrave. Nezinau, kaip kitose "valstybinese" istaigose su tais tyrimais, bet A klinikoje nemazai is ju mokami. Dabar negaleciau tiksliai nurodyti, kiek ir uz ka teko moketi. Bet mokejau uz kai kuriuos kraujo tyrimus,uz endokrinologo, kuris dirba ten pat, konsultaciją, taip pat norint issitirti skrandi - taip pat reiktu pakloti, ir nemažą sumą, ( lygtai 90Lt ?-neatsimenu, nes suzinojus kaina, atsisakiau ).
Beje, apie ginekologus. As kai pastojau, uz kazkuri tyrima ten mokejau ( gal tepinelio ) Nezinau, gal dabar jie jau isigijo geresni, bet pries metus teturejo tik nedideli "labtopo" tipo echoskopa. Teko papildomai daryti echoskopija kitur.
Aisku, aplinka ten maloni, tvarkinga, yra stalas vaikams su piestukais ir kaladelem, geriamo vandens bakelis, patogu daiktus pasilikti cia pat prie kabineto esanciose spintelese ir t.t. BET reikiami specialistai ( nekalbu apie BPG ) dirba retu grafiku, be to neturi reikiamu priemoniu, todel tenka dar karta vykti tirtis kitur.
Pvz. gripo pasekoje buvo ausies uzdegimas. Tai LOR specialistas, pas kuri pacienta nukreipe BPG pateko pas ji tik po savaites. Loristas, apziurejes skyre atvykti i III ligonine, kur jis dirba gal pirmaeilese pareigose.Ten ir buvo atliktas reikiamas tyrimas....Klausite, kodel "bumbu", bet ten einu?
Mums A klinika arti namu, todel kolkas nepribrestame jos pakeisti kita. Nors apie tai daznai pagalvojam, ypac kai reikia kreiptis susirgus. Nepunktualumas - kaip ir kitur, retas atvejis, kuomet uzeisi pas gydytoja skirtu laiku. Suprantu, nelygu koks pacientas, taciau gydytoja 70 proc. laiko pildo dokumentus, ka galetu padaryti seselė. Taip kad mano nuomone, klinikos servisas nuo isorinio vaizdelio skiriasi, jis ne toks, kokio tikiesi ten lankantis.
Atsakyti
Ačiū už komentarus, man visi labai svarbus. Lauksiu jų dar daugiau. Į A kliniką noriu užrašyti savo 2 metų sūnų, ieškau jam kuo geresnio pediatro.
Atsakyti
Mudu su vyru ten taip pat lankomės. smile.gif Mūsų gydytoja yra K.Borkienė,ji man patinka.Kaip ir mažos klinikos ir ši turi trūkumų ,kuriuos išsakė Balanda,tačiau kadangi anksčiau buvau prisiregistravus Dainavos poliklinikoj,tai galiu pasakyt ,kad ten laukdamas eilės pas kai kuriuos gydytojus ir kojas gali pakratyt.Be to ,tikrai neperša primygtinai savo specialistų,pvz.,man reikėjo gydytojo ginekologo konsultacijos ,tai ,žinoma,pasiūlė lankytis pas juos ,bet kadangi mano bėdos buvo specifinės,o aš norėjau važiuot į klinikas,tai be problemų siuntė.
Draugė savo sūnelį yra priregistravusi pas Raselę Kalunavičienę(nesu visai tikra dėl pavardės),tai ir į namus atvažiuoja ,kai reikia.
Tyrimai kai kurie tikrai mokami.
Atsakyti
Dar papildysiu - apie pediatrus. Man regis, kad tokiu ten nera. Vaikus priima BPG. Lincės paminėta gydytoja- Rūtelė Kalasiūnienė yra taip pat BPG. Mes su vyru - jos pacientai. Kažko blogo apie ją pasakyti negalėčiau.
Atsakyti
Zinau, kad toj klinikoj dirbo D. Burneckas, ar apie ji ka nors girdejot? O gal jau nebedirba jis ten?
Dar karta aciu uz informacija.
Beje, kokie tyrimai mokami?
Atsakyti
Man Burneckas negirdetas, bet gal galima pasiteirauti :A-klinikos registraturoje, tel. 75 08 00. O kurie konkreciai tyrimai mokami, nepasakyciau tiksliai. As suzinojau tik konkreciu atveju, kai vienas ar kitas tyrimas buvo skirtas.
Gal butu geriausiai nuvykti pas registratores ir susizinoti. Ten tikrai nera tokio pacientu antpludzio, eiliu prie registraturos, taigi, tiketina, kad jos tures laiko pateikti info.
Atsakyti
clap_1.gif
Atsakyti
o ka reiskia tie plojimai?
Atsakyti
ash prisiregistravusi A-klinikoje dar neseniai, tai del specialistu neturiu ka pasakyti. Bet pvz BPG Rutele KAlasiuniene savo laiku buvo mano pediatre Kalnieciu poliklinikoje. Dabar pati laukiuosi leliuko ir planuoju ji priregistruoti pas ja. smile.gif
o be to cia bent jau tyrimus israso ir maldauti nereikia, nes Kalnieciuose ish kuriu neseniai pabegau, elementaraus kraujo tyrimo maldauti turi, jau nesnekant apie cukraus kieki ar pan., siuntima pas ginekologa gausi tik tuo atveju jei prifantazuosi butu ir nebutu baisiu simptomu. O A-klinikoje del menkiausio nusiskundimo padaro visus tyrimus... Nusiuncia pas specialistus. O kai gerai pagalvoji, tai jei bus rimtesne problema, eisi i KMUK stovesi po pora men eilese, mokesi dar ne tokius pinigus.... O cia specialistai patys ateina ish kliniku.
Man kol kas patinka. smile.gif
Atsakyti
Mane irgi domintu sita klinika..O ar kreipiantis pas BPG reikia moketi? Ar gydytojai atvyksta i namus? Dar idomu nuo kokio amziaus galima prirasyti vaika-kazin ar priima ir naujagimius?
Atsakyti