Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Turiu tik...
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Antri patiekalai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Alezee
Turiu tik saldytos lasisos gabaleliu, ka pasigaminti, plyyyz wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kavute @ 2010 04 16, 21:01)
O aš nesugalvoju kur panaudoti porąblush2.gif
*



As pora i darzovines sriubas pjaustau, arba padaziukui su sampinjonais naudoju. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 14, 16:07)
gal ne prie antrųjų patiekalų, bet pakalsusiu ką doro eina paadryt iš šaldytų trintų braškių? blush2.gif
*



Vaikui ant kosyciu dedu, arba su varske, trupuciu cukraus sublenderiuoju ir dar zele uzpilu paruostos (tik neatsaldytos) sumaisau viska i formeles supilu ir i saldytuva. smile.gif
skorpee
turiu šiek tiek šonkauliukų ką su jais padaryt? g.gif
due drops
QUOTE(skorpee @ 2010 04 17, 18:07)
turiu šiek tiek šonkauliukų ką su jais padaryt? g.gif
*


Galima troskint su kopustais arba orkaiteje kepti kelma 4u.gif
Nastulia
SOS unsure.gif jau kaip ir emiausi gaminti pietu(vistienos kepsniukai su sezamais ir kepinti ryziai)nusilupau MANGA,ir nesu tikra ka su jo daryti lotuliukas.gif nu mirk is juoko kaip sakoma biggrin.gif nes kazkaipisivaizdavau,kad jis butu skanus kepintas su kokiu medum,ar cukrum,nezinau,noris saldziarugscio garnyro prie vistukes 4u.gif plea mergaites help tongue.gif
guvilė
QUOTE(Nastulia @ 2010 04 19, 15:18)
SOS unsure.gif jau kaip ir emiausi gaminti pietu(vistienos kepsniukai su sezamais ir kepinti ryziai)nusilupau MANGA,ir nesu tikra ka su jo daryti lotuliukas.gif nu mirk is juoko kaip sakoma biggrin.gif nes kazkaipisivaizdavau,kad jis butu skanus kepintas su kokiu medum,ar cukrum,nezinau,noris saldziarugscio garnyro prie vistukes 4u.gif plea mergaites help tongue.gif
*


mes ir vieną skaniai suvalgom. galima kokių salotyčių padaryti. Pafantazuokit pagal spintelių ir šaldytuvo turinį
meskute231
turiu varškės apie pora kilų doh.gif ką su ja daryt?
jau visą temutę apie varškės patiekalus išnaršiau, visokie varškėtukai (nemoku purių skaniu kept tai fe) ir virtinukai (šitų užšaldytas gyvas galas) nusibodo.

gal galėtų kas pasiūlyt ką įdomaus? jei iki vakaro nesugalvosiu teks vėl apkepą kokį marmulint doh.gif
lapute32
QUOTE(meskute231 @ 2010 04 20, 16:11)
turiu varškės apie pora kilų doh.gif ką su ja daryt?
jau visą temutę apie varškės patiekalus išnaršiau, visokie varškėtukai (nemoku purių skaniu kept tai fe) ir virtinukai (šitų užšaldytas gyvas galas) nusibodo.

gal galėtų kas pasiūlyt ką įdomaus? jei iki vakaro nesugalvosiu teks vėl apkepą kokį marmulint doh.gif
*


galit spurgu isikept.virtiniai arbe virtu bulviu cepelinai su varske,arbe miltiniai blynai(lietiniai)su saldzia varske.kazka tokio ypatingo su varske neprigalvosi.bet vistiek kazka pasidarysit,kad ir ta apkepa mirksiukas.gif
eglute1990
QUOTE(meskute231 @ 2010 04 20, 16:11)
turiu varškės apie pora kilų doh.gif ką su ja daryt?
jau visą temutę apie varškės patiekalus išnaršiau, visokie varškėtukai (nemoku purių skaniu kept tai fe) ir virtinukai (šitų užšaldytas gyvas galas) nusibodo.

gal galėtų kas pasiūlyt ką įdomaus? jei iki vakaro nesugalvosiu teks vėl apkepą kokį marmulint doh.gif
*


Oi daug ka galima smile.gif varskes pyraga, torta, bandeles, varskes apkepa...daug tu patiekalu biggrin.gif
meskute231
ti kad ne saldumynų reik o pagrindinio patiekalo biggrin.gif čia mano vaiko rojus būtų jei tik spurgų ir pyragų prigaminčiau, dar ir caucainiai nepamaišytų biggrin.gif
Owly
QUOTE(meskute231 @ 2010 04 20, 15:49)
ti kad ne saldumynų reik o pagrindinio patiekalo biggrin.gif čia mano vaiko rojus būtų jei tik spurgų ir pyragų prigaminčiau, dar ir caucainiai nepamaišytų biggrin.gif
*


Nu tai apkepas, lietiniai blynai su varškės įdaru. Į bet kokių kitokių (kefyrinių, bulvinių) blynų tešlą galima varškės įmaišyt ir kept tirštesnius ar skystesnius blynus. Net į kugelio masę galima įmaišyt šiek tiek. Galų gale su uogiene ir batonu vakarienei ar pusryčiams...
meskute231
dėkui visoms. nusprediau daryt apkepą, tik cukinijas morkom pakeisiu
Pašėlusi kiaunė
QUOTE(meskute231 @ 2010 04 20, 15:11)
turiu varškės apie pora kilų doh.gif ką su ja daryt?
jau visą temutę apie varškės patiekalus išnaršiau, visokie varškėtukai (nemoku purių skaniu kept tai fe) ir virtinukai (šitų užšaldytas gyvas galas) nusibodo.

gal galėtų kas pasiūlyt ką įdomaus? jei iki vakaro nesugalvosiu teks vėl apkepą kokį marmulint doh.gif
*


Mano vyrai(didelis ir mažas) vis prašo virtų varškėčių.Juos labai lengva padaryti.Imam varškės,mušam kiaušinį,įberiam druskos,cukraus truputėlį,žiupsnį miltų ir krakmolo tiek,kad nebeliptų prie rankų.Tada paminkom,suplojam,supjaustom ir verdam vandenyje,pagardintame trečdaliu pieno(lyginant su vandens kiekiu),druskytės.Virti kokias 5 minutes nuo užvirimo.Tada valgyti su sviesto-grietinės padažiuku.
meskute231
QUOTE(Pašėlusi kiaunė @ 2010 04 20, 19:57)
Mano vyrai(didelis ir mažas) vis prašo virtų varškėčių.Juos labai lengva padaryti.Imam varškės,mušam kiaušinį,įberiam druskos,cukraus truputėlį,žiupsnį miltų ir krakmolo tiek,kad nebeliptų prie rankų.Tada paminkom,suplojam,supjaustom ir verdam vandenyje,pagardintame trečdaliu pieno(lyginant su vandens kiekiu),druskytės.Virti kokias 5 minutes nuo užvirimo.Tada valgyti su sviesto-grietinės padažiuku.
*


tai čia tokie patys šaldyti mano, vadinam virtinukais, dar ežiukais vadina

beje apkepas superinis gavosi, skanus ir šaltas thumbup.gif
Saulėta.
QUOTE(meskute231 @ 2010 04 20, 16:11)
turiu varškės apie pora kilų doh.gif ką su ja daryt?
*


Nežinau, ar dar reik, bet galiu pasidalint iš savo patirties mėgstamais recepčiokais, kur varškė reikalinga mirksiukas.gif

Cukinijų ir varškės apkepas
Pomidorai, įdaryti varške
Žuvies ir varškės apkepas su špinatais
Varškės apkepas su brokoliais
Varškės ir makaronų apkepas su vaisiais
Kokosinis varškės apkepas
Tarta su varške ir pomidorais
Saldūs mini čeburėkai su obuoliais

Gal užteks laugh.gif Va, jei saldžių norėtum, tai šimtąkart daugiau pažert galėčiau biggrin.gif
bad_cat
ka su fetos suriu pagamint? pradariau indeli, siek tiek naudojau jau, bet dar daug liko, tai reikia sunaudot, nes suges:/
Papildyta:
tiesa, graikisku salotu nesiulykit smile.gif gal koki karsta patiekala iseitu su feta pagamint?smile.gif
due drops
QUOTE(bad_cat @ 2010 04 20, 23:29)
ka su fetos suriu pagamint? pradariau indeli, siek tiek naudojau jau, bet dar daug liko, tai reikia sunaudot, nes suges:/
Papildyta:
tiesa, graikisku salotu nesiulykit smile.gif gal koki karsta patiekala iseitu su feta pagamint?smile.gif
*


Man skanus graikiskas troskinys.I troskinimo inda sudeti apkeptus avienos gabaliukus,šparagines pupeles,virtas bulves ir feta suri,troskinti orkaiteje(aviena galima keisti kita mesa,vietoj sparaginiu pupeliu galima naudoti ivairias kitas darzoves) 4u.gif
meškinija96
O man iš varškės skanu kepti varškėčiai, šiandie chebrytei darysiu vakarienei.
Aguona Raudonoji
Sveikos. Nebeturiu fantazijos, ką galima padaryt iš sūdytų apvirtų grybų.
due drops
QUOTE(A.B.C. @ 2010 04 22, 12:33)
Sveikos. Nebeturiu fantazijos, ką galima padaryt iš sūdytų apvirtų grybų.
*


Apkepti mesos gabaliukus,sudeti grybus,supilti sultini,truputi pomidoru padazo,grietines ir patroskinti 20min.Skanu su virtom bulvem 4u.gif
meskute231
QUOTE(A.B.C. @ 2010 04 22, 13:33)
Sveikos. Nebeturiu fantazijos, ką galima padaryt iš sūdytų apvirtų grybų.
*


50/50 santykiu su faršu maišom ir kotletus kepam, tiesa pasakius grynos mėsos kotletai man jau neskanūs (o jei dar ta mėsa kiauliena schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif )
ewacka
o as turiu kiaulienos nugarines gabaliuka nei maza nei dideli. ka galima butu pagaminti dviem asmenims, bet ka nors neiprasto ir nesunkaus. nes visokie karbonadai, mustiniai ir pan. jau atsibodo.... blink.gif blink.gif tik mano orkaite neveikia, tai butu labai malonu jei pasiulytumet ka nors kepimui ar virimui ar troskinimui... biggrin.gif
pašnekutė
Pamušti supjausčius, paprieskoninti - kaip įprastai karbonadui. Prieš kepant į tuos "blyniukus" įsukti ... g.gif na, ką mėgstat - nuo tarkuoto sūrio, kurį galima sumaišyti su majonezu, poru, gal paprika. Arba pasidaryt daržovių įdariuką - kepintos su svogūnais morkos, galima ir sūrio tarkuoto siūbtelėt ten, galima paprikos. Arba galima bet kurį iš minėtų ingredientų. Arba grybų įdarą. Arba savo mėgiamą įdarą. Tada suvynioti tokius mažus vyniotinukus, susmeigti dantų krapštuku ir lėėėėėtai kepti keptuvėje, jei ta keptuvė dar su dangčiu - pats geriausias dalykas. O jei norisi ir netingisi, galima susuktus suktinukus dar pavolioti miltuose, tada - kiaušinio plakinyje, tada - džiūvėsėliuose. Ir tik po to kepti. Bet čia teks iškepus atsargiai krapštukus ištraukinėt (arba perspėti valgančiuosius biggrin.gif )
Skanaus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(A.B.C. @ 2010 04 22, 12:33)
Sveikos. Nebeturiu fantazijos, ką galima padaryt iš sūdytų apvirtų grybų.
*



Greito maisto nebijotojoms blush2.gif
Grybukus pasmulkinti, pridėti kepintų svogūniukų ar porų žalių, iš gatavos bemielės tešlos lakštų pasidaryti norimą bandelių formą, įdaryti grybų įdaru ir iškepti. Valgo net vaikai, šiaip kategoriškai grybų nevalgantys. g.gif
ewacka
Labai aciu uz patarima 4u.gif ... pabandysiu biggrin.gif
intentar
Dariau balandelius ir liko farso (su nevirtais ryziais svogunu ir prieskoniais), ka butu galima padaryti?kazkoki atskira patiekala?
2jolitka
QUOTE(intentar @ 2010 04 24, 17:33)
Dariau balandelius ir liko farso (su nevirtais ryziais svogunu ir prieskoniais), ka butu galima padaryti?kazkoki atskira patiekala?
*


kukuliukus padaryk ir sriubyte su darzovem isivirk
AkvileZ
QUOTE(intentar @ 2010 04 24, 16:33)
Dariau balandelius ir liko farso (su nevirtais ryziais svogunu ir prieskoniais), ka butu galima padaryti?kazkoki atskira patiekala?
*


Aš sutarkuoju likusį nuo balandėlių kopūsta ir formuoju kotletus, juos apvolioju miltuose, apkepu aliejuje ir dedu i puoda kuriame pjaustyta morka ir svogunai su vandeniu ir gabaliuku sviesto, patroškinu truputį ir į pabaiga idedu šaukšta giretinįs sumaišytos su trupučiu miltų ir vandens, pakaitinu kol sutirštėja padažas ir valgom su bulvėm ar salotom. Tikrai labai skanūs kotletukai, tokie minkšti ir purūs thumbup.gif
mickute7
QUOTE(meskute231 @ 2010 04 22, 15:36)
50/50 santykiu su faršu maišom ir kotletus kepam, tiesa pasakius grynos mėsos kotletai man jau neskanūs (o jei dar ta mėsa kiauliena schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif )
*


Ir su žuvies faršu labai skanu grybus sumaišyti drinks_cheers.gif
due drops
QUOTE(intentar @ 2010 04 24, 17:33)
Dariau balandelius ir liko farso (su nevirtais ryziais svogunu ir prieskoniais), ka butu galima padaryti?kazkoki atskira patiekala?
*


Mes daznai darom kotletukus is tokios mases.Apkepu ir 20-30 min patroskinu
Etama
Sveikos mirksiukas.gif
Turiu mazais gabaliukais pjaustytos vistienos file, saldytu darzoviu 400gr. pakuote, sampinjonu dezute, pieno.
garnyrui noreciau bulviu koses, o ka sumeistrauti su vistiena, sampinjonais ir saldytom darzovem?ar troskini koki ar kazka? prasau pameteti ideju, jau skrandis prasosi valgyti, vakarienes metas rolleyes.gif
MAMICY
QUOTE(Etama @ 2010 05 01, 16:57)
Sveikos mirksiukas.gif
Turiu mazais gabaliukais pjaustytos vistienos file, saldytu darzoviu 400gr. pakuote, sampinjonu dezute, pieno.
garnyrui noreciau bulviu koses, o ka sumeistrauti su vistiena, sampinjonais ir saldytom darzovem?ar troskini koki ar kazka? prasau pameteti ideju, jau skrandis prasosi valgyti, vakarienes metas rolleyes.gif
*



vištienos pyragas

Jei tešlos nėr, tai ir nereik... skanus troškinukas ir be jos.
Kabliuote
help.gif padėkit 4u.gif turiu didelį (apie 2,5 kg) karšį 4u.gif šviežus, sugautas mūsų prūde 4u.gif ką su juo daryti? norėtųsi kažkaip pamarinuoti, įdaryti, iškepti...gal kokių pasiūlymų turit, dekui 4u.gif
regna
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 05 02, 16:24)
help.gif padėkit 4u.gif turiu didelį (apie 2,5 kg) karšį 4u.gif šviežus, sugautas mūsų prūde 4u.gif ką su juo daryti? norėtųsi kažkaip pamarinuoti, įdaryti, iškepti...gal kokių pasiūlymų turit, dekui 4u.gif
*


Stiklo karoliukai 4u.gif
Paruoštą karšį aptepk alyvų aliejumi,tuomet padaryk prieskonių derinuką{tarkim raudonosios paprikos milteliai+muskatas+pankolio sėklos+krapai+baltieji pipirai]įtrink jais.
Pasimarinavusią žuvytę įdėti į foliją drauge su daržovėmis,kad ir bulvėmis,kurias gali aptepti aliejumi+rozmarinu+druskyte}
Baigiant kepti gali atidaryti folijos vokelį,kad apskrustų,bulvės,žuvytė.
Skanaus. 4u.gif
egesichora
Turiu dvi dideles ,karštai rūkytas jūros lydekas. Kol pirkau,labai norėjau,bet parsineusi tik paragavau. Viskas su jomis ok,tik norėčiau kažko įdomesnio iš jų. Patarkite 4u.gif
mickute7
QUOTE(egesichora @ 2010 05 06, 21:41)
Turiu dvi dideles ,karštai rūkytas jūros lydekas. Kol pirkau,labai norėjau,bet parsineusi tik paragavau. Viskas su jomis ok,tik norėčiau kažko įdomesnio iš jų. Patarkite 4u.gif
*


Galima mesyte deti i misraine - zuvis, ryziai, kons.kukuruzai, agurkai, majonezas.
Galima tik zuvi su kiausiniu ir su majonezu sumakaluot ir ant kokio sumustinio,
ar dar kokios svoguno laisko kas megsta
egesichora
QUOTE(mickute7 @ 2010 05 07, 10:18)
Galima  mesyte deti i misraine - zuvis, ryziai, kons.kukuruzai, agurkai, majonezas.
Galima tik  zuvi su kiausiniu ir su majonezu sumakaluot ir ant kokio sumustinio,
ar dar kokios svoguno laisko kas megsta
*



Mėgsta,mėgsta mirksiukas.gif Ačiū 4u.gif
guvilė
Turiu indelį maskarponės. Galiojimo laikas jau vis garsiau tiksi, reik sunaudoti, ką daryti?? Apart saldumynų
pašnekutė
Aš tai daryčiau tortą, bet jei jūs nenorit saldumynų g.gif Gal tada nesaldų "tortą" su želatina ir rūkyta žuvim, lašiša, kons daržovėm ir pan. g.gif
due drops
QUOTE(Guvile @ 2010 05 07, 14:51)
Turiu indelį maskarponės. Galiojimo laikas jau vis garsiau tiksi, reik sunaudoti, ką daryti?? Apart saldumynų
*


Radau Rimo Valeikio recepta.Pati nebandziau,bet skamba skaniai ax.gif
Maskarpones sriuba su grybais ir krevetemis
5 zmonems
400-500g saldytu smulkesniu lukstentu kreveciu
2l vandens
1 ziupsnis druskos
4 sviezi lauro lapai (dziovintu deti dvigubai daugiau)
600g svieziu baravyku (ne sezono metu tinka ir saldyti)
0.5l is vakaro isvirto stipraus vistienos sultinio arba 2 kubeliai ekologisko vistienos sultinio
500g maskarpones
svieziu raudoneliu lapeliu papuosti

1.Krevetes suberti i kiaurapuodi ir palikti atitirpti.Puode uzvirti pasudyta vandeni,sumesti lauru lapus.Kai pasklis ju aromatas,sudeti nuvalytus baravykus.Jei naudojami saldyti,ju neatitirpinti.Kiek pavirus,supilti vistienos sultini arba atskirame dubenelyje istirpdytus sultinio kubelius.
2.Baravykams baigus virti,sudeti krevetes.Kai sios apverda,isgriebti visus tirscius.
3.I gilu inda sukresti maskarpone ir sukant plaktuvu ipilti mazdaug du samcius karsto skyscio.Maisant saukstu i puode likusi nuovira atsargiai suleisti maskarpones plakini,gerai išsukti.
4.Sriuba ispilstyti i dubenelius,i kiekviena ideti po kaubureli grybu ir kreveciu
egesichora
Turiu kilogramą kalakutienos file. Net nežinau ką skanaus galima būtų sukurpti. Norėčiau kažko troškinto,baltame padaže. 4u.gif
S.N.A.S
Pirkau du mažiukus (ale mini cukinijųū dydžio) aguročius... Kaži ą skanaus eitų pagmint iš jų? Blo9giausiu atveju kepsiu blynelius, bet borėtųs kažko skanaus gal prie mėsytės ar pan...? 4u.gif
due drops
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 06 30, 21:54)
Pirkau du mažiukus (ale mini cukinijųū dydžio) aguročius... Kaži ą skanaus eitų pagmint iš jų? Blo9giausiu atveju kepsiu blynelius, bet borėtųs kažko skanaus gal prie mėsytės ar pan...?  4u.gif
*


Galima pakepinti su farsu (mesos gabaliukais),raudonaja paprika ir pomidorais.Apkepti,patroskinti-l.skanu su spageciais,ryziais
S.N.A.S
o tų aguročių neina kažkaip su miltais pakept ar aš kažką maišau? g.gif
regna
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 06 30, 23:01)
o tų aguročių neina kažkaip su miltais pakept ar aš kažką maišau? g.gif
*


S.N.A.S. 4u.gif
gali išbandyti supjaustyti griežinėliais neplonais pavolioti miltuose,kiaušinio plakinyje ir iškepti,tik miltus sumaišyk su prieskoniais mėgiamais,
,pries voliojant gali įtrinti šviežiu česnaku{jeigu megsti}ir palaikyt,kad prisitrauktų,česnako aromato.
Dar gali įdaryt varške su prieskoniais ir iškepti orkaitėje,
S.N.A.S
QUOTE(regna @ 2010 07 01, 00:39)
gali išbandyti supjaustyti griežinėliais neplonais pavolioti miltuose,kiaušinio plakinyje ir iškepti,tik miltus sumaišyk su prieskoniais mėgiamais,
,pries voliojant gali įtrinti šviežiu česnaku{jeigu megsti}ir palaikyt,kad prisitrauktų,česnako aromato.
Dar gali įdaryt varške su prieskoniais ir iškepti orkaitėje,
*


ačiū,regna, tikraii šbandysiu smile.gif
vikute2007
labai prasau padeti,saldytuve turiu virtu ryziu,sviesto,desrelu,medaus,kiausiniu,majonezo...ka galima pasigamint vakarienei,nieko nelenda i galva sad.gif
Grantee
vikute, elementariausią kiaušinienę su dešrelėm 4u.gif arba išvirti/pakepti dešreles pašildyti ryžius ir bus vakarienė mirksiukas.gif
vikute2007
atsivalgem jau...kazko idomesnio norisi,beje dar turiu tuno indeli
simike
Aš iš dešrelių pasidaryčiau tokius blynus. Supjaustai dešrelių, įtarkuoji svogūną, įmušti kiaušą ar du (priklausomai nuo kiekio), druskikės biškiuką, majonezo porą šauktų ir krakmolo. Užsimaišyti tokią masę (ne skystą), ir kepti tokius storesnius blynus. Man tai jie labai skanu ir su bulvėm, ir su ryžiais. Dar jei kokių pomidorų pasitaisyti, tai iš vis thumbup.gif
simike
Arba kokių lietinių blynų su dešrelėm pasidaryti galima.
Na jei turi daržovių gali kokį šiupinį pasidaryt. g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.