Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2015 10 06, 09:22)
Kai nori - ieskai galimybiu, kai nenori - priezasciu  tongue.gif

Kai slenka plaukai gali juos nors cementu susitept ir šiltai palaikyti, plaukų svogūnėliams tai nepadės.
Žmogaus organizmas vientisa struktūra ir be vitaminų, mineralų čia niekaip.
Todėl visiškai suprantu, kai žmogus ieško vitaminų parsisiųst, bet tingi dėtis kaukes.
Gerai tos kaukės kai iškrenta vienas, du, nu penki plaukai plaunant ir džiovinant, bet kai slenka kaip po chemijos, tai tiesiu taikymu echoskopuotis skydliaukės ir pasidaryt fermentus.
Tada jau žinai ar užteks vitaminų ar reikės vaistų.
Atsakyti
dedu mytoys krepsiuka, vilnius. turim -35 proc. nuolaida batams ir rubamss
galite jungtis, pirksiu 10 val.

rasykite az, kas dar norit

visoms, kas atsiunte krepsiukus - atrasysiu netrukus
Atsakyti
Sveikos, kažin ar įmanoma kažkur internete surasti Zara mergaitišką striukę be jų oficialaus puslapio...? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 10 06, 08:22)
Bet turite laiko sklaidyti internetiniu pardziu puslapius, lakstyt susirinkt daiktu ir t.t.  bigsmile.gif  biggrin.gif tai viena kart nepasklaidysit,  o susipirksit ingredientus. Kai nori - ieskai galimybiu, kai nenori - priezasciu  tongue.gif

aš ir nesakiau, kad neturiu laiko tongue.gif nėra noro ir, turbūt, motyvacijos.

Tikrai netepčiau ant galvos žalio kiaušinio, jausčiausi kaip vaikšiojanti salmoneliozė, nes galvos paskui nenuplikysi. Nors yra kas geria žalius kiaušinius ir nieko. Čia mano įsitikinimai doh.gif
O ir šiaip, ne aš klausiau kaukių recepto, tik sakau, kad žaviuosi moterimis, kurios save myli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2015 10 06, 08:39)
Kai slenka plaukai gali juos nors cementu susitept ir šiltai palaikyti, plaukų svogūnėliams tai nepadės.
Žmogaus organizmas vientisa struktūra ir be vitaminų, mineralų čia niekaip.
Todėl visiškai suprantu, kai žmogus ieško vitaminų parsisiųst, bet tingi dėtis kaukes.
Gerai tos kaukės kai iškrenta vienas, du, nu penki plaukai plaunant ir džiovinant, bet kai slenka kaip po chemijos, tai tiesiu taikymu echoskopuotis skydliaukės ir pasidaryt fermentus.
Tada jau žinai ar užteks vitaminų ar reikės vaistų.

Klystate. Man krito 6 plaukai is desimties. Ejau pas daktarus ir iEskojau priezasciu. Edziau tabletes ir ko nedariau. Brangiausias proceduras pirkau. Padejo mezoterapijos. Dabar pries kelis menesius pasikartojo situacija. Spjoviau i tas tabletes nuo kuriuvercia sasais ir isbandziau sita dalyka. Plaukai nebeslenka. Matyt tiek uzteko si karta. Bet teigti, kad padeda jei krenta 2 plaukai yra neteisinga. Nes tai yra naturali plauku kaita.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 10 06, 09:51)
Spjoviau i tas tabletes nuo kuriuvercia sasais ir isbandziau sita dalyka. Plaukai nebeslenka.

Harmonų aš dar negersiu, bet man labiau padeda kas yra geriama nei išorėj tepama.
Matomai reikia atsirinkt kas tinka.

Man visi geriami siliciai, biotinai ir pantokažkas tik energijos priduodavo. Odoj jokių pokyčių nėra.

Atsakyti
Panos, o jus perkat crocsus is mytoyso? Mastau ar laukt stebuklu, ar ten gerai gaunas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 10 06, 08:50)
aš ir nesakiau, kad neturiu laiko  tongue.gif nėra noro ir, turbūt, motyvacijos.

Tikrai netepčiau ant galvos žalio kiaušinio, jausčiausi kaip vaikšiojanti salmoneliozė, nes galvos paskui nenuplikysi. Nors yra kas geria žalius kiaušinius ir nieko. Čia mano įsitikinimai  doh.gif
O ir šiaip, ne aš klausiau kaukių recepto, tik sakau, kad žaviuosi moterimis, kurios save myli  mirksiukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Salmonelės gyvena tik ant kiausinio luksto-i vidu nepatenka, jei ji nuplausi, ant galvos salmoneles "nevaikscios", uztenka karstesnio tekancio vandens 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ar tikrai nera norinciu ECCO VERDE ekologiskos kosmetikos, as perku Weleda, Lavera, Benecos blakstienu tusa wink.gif Reikia 60 eur surinkti iki nemokamo siuntimo i lt wink.gif Kaunas
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 10 06, 08:50)
aš ir nesakiau, kad neturiu laiko  tongue.gif nėra noro ir, turbūt, motyvacijos.

Tikrai netepčiau ant galvos žalio kiaušinio, jausčiausi kaip vaikšiojanti salmoneliozė, nes galvos paskui nenuplikysi. Nors yra kas geria žalius kiaušinius ir nieko. Čia mano įsitikinimai  doh.gif
O ir šiaip, ne aš klausiau kaukių recepto, tik sakau, kad žaviuosi moterimis, kurios save myli  mirksiukas.gif

Įsikišiu ir aš į diskusiją. Išbandžiau ir aš šią kaukę, bet koregavau pagal save. Dėl kiaušinio aš pritariu - kaimiško neturėjau, o pirktų, kur vištos šeriamos hormonais, man irgi ranka nekilo dėt. Tad dariau kaukę be kiaušinio. Neturėjau ir kamparo aliejaus, o ir abejoju dėl jo kvapo - kažkaip galvoju ar nesijaučia jo vėliau? g.gif Dar įlašinau rozmarinų e.a. Ir ką - man jau po pirmo karto plaukai slinko žymiai mažiau, vadinasi man tiko, veikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2015 10 05, 22:59)
Nusprendėm, kad darysim skubų siuntimą už 9,99sv, tad laukiu dar vienos besijungiančios , kad siuntimas būtų po 2svarus (būtume penkios).

benaršant, atradau prof. plaukų priežiūros priemonių naujieną (geros nuolaidos) - http://www.fragrance...ti/icat/berutti

Schwarzkopf iki 75% nuolaidos - http://www.fragrance...cat/schwarzkopf

Na tik ką užsakinėjau, siuntimą davė nemokamą...... Express smile.gif
Atsakyti
Laba rytą! Gal kas uzsakinesite is boots.com? Labai noreciau prisijungti su EYEQ 6 vnt zuvies tauku su akcija 3 uz 2 kaina. Pati neuzsakinejau is cia niekad, skaiciau, kad siuntimas i LT 9,99sv, todel butu smagu pasidalinti shipa... plius kazkuri rase, kad imanoma dar 10 proc koda suieskoti, deja, nerandu - nei vienas netinka. HELP! gal yra labai prityrusiu ir norinciu. Aciu 4u.gif
PS As is Vilniaus, bet jungciausi ir prie kito miesto merginos - per pastomata persiuntimui.
Atsakyti