Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

user posted imageAČIŪ EX UŽ NUOTRAUKĄ user posted image

sena tema

daigų auginimas

DĖMESIO!!!!!čiakūriame pomidorų aprašymus kartu, iš anksto dėkojame už bendradarbiavimągroup.gif

Temos taisyklės [skolintos iš ASESĖS kurtos temos,bet aktualios ir dabar]:

1. Prieš klausdamos, paskaitom bent penkis puslapius atgal:mirksiukas:
2. Nesipykstam, kad nenubaidytumėm aurų ir gero augimo debesiukų. Pomidorai mėgsta šviesą ir ramybę wub.gif
Atsakyti
Merginos ar esate augine Dietskie palciki F1, kaip skonis, derlingumas? Pasirinkau juos marinavimui, vietoje Percevydny Polosaty,nes pas rusus prasti atsiliepimai apie anuos, o apie Dietskie palciki F1 nieko nerandu.

4u.gif uz naujus namucius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veveryčka: 17 kovo 2015 - 18:05
RZK prašom įdėti įžiūrimą nuotrauką. Pradžioj maniau, kad aprašomi požymiai panašūs lapų chlorozę, kai augalas iš per šarminės dirvos negali pasisavinti geležies, mangano ar zinko. Gal prasigooglinkit ar panašūs tie lapai?
O dėl virusų tai čia jau baisiau..
Atsakyti
PALATOS DRAUGIŲ PLEPIŲ TOP 3:

first.gif saintlina 57
second.gif adija5 45
third.gif Lusasita 40

Ta proga, skanaus 4u.gif 4u.gif

user posted image

Ups blush2.gif pasirodo vaisina mus forumo dalyve, aciu jai 4u.gif tikiuos nesupyks uz foto ir straipsnio viesinima 4u.gif 4u.gif

http://valstietis.tv...isliu-ivairovei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 17 kovo 2015 - 18:56
ui, kokia aš plepi, pasirodo.Ką darysi, kai protingai patylėt nesigauna user posted image

RZK, gali pabandyt tiesiog persodint tuos daigus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 17 kovo 2015 - 19:03
QUOTE(saintlina @ 2015 03 17, 19:02)
ui, kokia aš plepi, pasirodo.Ką darysi, kai protingai patylėt nesigauna  user posted image

kai protingai tai geriau kalbėk, netylėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(veveryčka @ 2015 03 17, 18:03)
Merginos ar esate augine Dietskie palciki F1, kaip skonis, derlingumas? Pasirinkau juos marinavimui, vietoje Percevydny Polosaty,nes pas rusus prasti atsiliepimai apie anuos, o apie Dietskie palciki F1 nieko nerandu.

4u.gif uz naujus namucius

Tai ant pokelio aprašymo nėra? http://www.sedek.ru/...ELEMENT_ID=9405
Atsakyti
Turiu prašymą - pakonsultuokite ūkiškai, iš praktikos, kaip naudoti Razormin, prašau. Daigeliai pradeda rodyti tikruosius lapus.
Kiek dažnai galima, patartina lieti? Purkšti?
Informacinis lapelis man neoadeda sudigaudyti.
Atsakyti
man tai gal reiktu protingai patylet blush2.gif ax.gif
aladino lempa isdygo tik viena ir su trim skilcialapiais blink.gif blink.gif kazi nebus mutante kokia g.gif ikisau dar pora seklyciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 03 17, 19:54)
Turiu prašymą - pakonsultuokite ūkiškai, iš praktikos, kaip naudoti Razormin, prašau. Daigeliai pradeda rodyti tikruosius lapus.

Rekomendacija: gali būti naudojamos visoms daržovėms, gėlėms, dekoratyviniams ir sodo augalams tręšti. Purškimas ant lapų - 200 - 300 ml/100 l vandens, kas 15 - 17 dienų, ne daugiau kaip 2 - 3 kartus. Laistymas - 2 - 3 l/ha, kas 15 dienų.
P.S. Uogakrūmiams ir sodo augalams rekomenduojama vandens išpurškimo norma nuo 200 litrų ir daugiau, priklausomai nuo jų augumo.
Galima naudoti beicuojant daržovių sėklas - 25 - 30 ml /100 kg sėklos. Prieš sodinimądaržovių daigų bei braškių daigų šaknis pamirkyti Razormin tirpale (40-60 ml preparato +10 l vandens) nuo 0,5 iki 4 val. bei sodinukus ir uogakrūmių dauginamają medžiagą 4-8 val. Daigai ir sodinukai greičiau prigis ir bus atsparesni nepalankioms aplinkos sąlygoms.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 03 17, 19:54)

Aš nupurškiau ankstyvus pomidorus ir paprikas bei čilius, kai jau turėjo po dvi poras tikrųjų lapelių. Litrui vandens maždaug šaukštelis Razormino. Daugiau purkšti nesiruošiu, nebent kokia stichinė nelaimė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 17 kovo 2015 - 20:22
QUOTE(Lusasita @ 2015 03 17, 20:55)
man tai gal reiktu protingai patylet  blush2.gif  ax.gif
aladino lempa isdygo tik viena ir su trim skilcialapiais  blink.gif  blink.gif  kazi nebus mutante kokia  g.gif  ikisau dar pora seklyciu  g.gif

mano medovyj spas neišlindo-ryt atsėjinėsiu g.gif
Atsakyti