QUOTE(Mergiona @ 2016 03 18, 22:04)
Kas gali ramiai laukt- tai aisku ner ko tyrimus daryt testus gadint, bet kas nerimauja?! koks tikslas to laukimo?
Matyt mano nervų sistema vis tik stipresnė nei pati galvojau. Manęs asmeniškai nervų priepolis neištiktų jei nesužinočiau "čia ir dabar". Nes jei yra, tai yra - sužinosi kiek palaukus. Daug dalykų žmogus gyvenime nesužino "čia ir dabar", bet tą laiką gali išgyventi kaip gražų laukimo laiką. Nėra - planuosi vis tiek tik kitą ciklą, iki mmm likus keliom dienom vis tiek nieko nebeprisiplanuosi.
Ir testus gadint pigiau.
Nekalbu apie tuos atvejus, kai tam yra daugiau racijos (med. priežastys, ilgalaikis bandymas pastoti ir t.t.) nei elemetaraus kantrumo neturėjimas. Arba kai norima kuo anksčiau sužinoti tam, kad "jei ką" - kuo skubiau atsikratytum...
Iš principo nesumenkinu aš to "kraujo". Tiesiog pasidalinu savo pačios laikysena. Nei dariaus, nei daryčiaus. Kažkokiais "ne ribiniais" atvejais man visai turi žavesio tas paspėliojimas taip ar ne, kai pati sau tampi paslaptim, ne kaži kiek jis ir teužtrunka. Bet čia man taip, kitam neprivalo taip būti, žinoma. Toje konkrečioje srityje. Aš ir vaikų susilaukiau nesmalsaudama dėl lyties. Tai nereiškia, kad nebuvo smalsu ar kad nebuvo galimybių. Bet palikau tai atitinkam laikui.