katinone, aš taip pat esu ten buvusi. Man labai patiko. Absoliučiai atitiko visus mano lūkesčius.
Buvom 2014 m. rugsėjo mėnesį.
Į du pasus buvom įdėję po 10 dolerių. Paklausė ar norim namelio ar standartinio kambario. Pasakėm, kad standartinio. Gavom 4 aukšte, priešais baseiną. Garsų nuo baseino nebuvo jokių.
Balkono duris užsirakinkit kabliuku, nes naktį nuo stipresnio vėjo atitraukia ir girdisi vėjo keliami garsai.
Kambarį tvarkė gerai, priekaištų neturėjom jokių. Visada palikdavo kelis butelius vandens.
Maistas mums patiko taip pat. Visas dienas kiek buvom visada turėjom ką valgyti, nebuvo taip, kad eitume ratais ir nežinotume ką įsidėti į lėkštę. Vaisių nebuvo daug, bet mums jų ir netrūko.
Pliaže nuo pietų dalina ledus. Galima valgyti kiek tik širdis geidžia ir skrandis priima. Taip pat pietų metu pliažo "restoranėly" duoda pietus: bulvytes fri, mėsainius, dešreles, salotas.
Yra ala carte restoranas, bet apie jį nieko negaliu parašyti, nes mes nėjome į jį.
Pliažas mums taip pat patiko. Geras jūros dugnas ( smėliukas ), jokių akmenų, bet koralų taip pat nėra.
Paplūdimio rankšluosčius galima pasiimti tiek prie baseino, tiek pliaže. Jie prašo, kad jei rankšluosčius pasiimi prie baseino, ten juos ir grąžintum, jeigu pliaže, kad grąžintum pliaže, bet jei to nedarai niekas nepriekaištauja.
Yra paslaugų siūlytojai - siūlo masažus, ekskursijas, grožio procedūras, nešioja šviežiai spaustas sultis ( visos paslaugos be abejonės yra mokamos ).
Šalia pliažo yra uostukas su jachtomis. Prieš ten skrendant skaičiau, kad žmonės jaučia kvapą nuo beplaukiančių jachtų. Mes nejautėm nei vieną dieną jokio kvapo.
Animatoriai dirba tik pliaže. Vaikams pramogų nedaug, bent jau aš nepastebėjau labai didelio užsiėmimo su vaikais ( galbūt todėl, kad mes buvome be vaikų ). Animatoriai paslaugūs, mandagūs, ne itin įkyrūs.
Nuo 21:30 būna vakarinė programa. Mūsų akimis ji buvo silpna, bet praleisti pusvalandį kitaip buvo įdomu.
Yra baras, kuris dirba iki vidurnakčio. Po vidurnakčio viskas nurimsta, visi išsiskirsto į kambarius. Todėl jei norit aktyvių vakarų, ten to nebus.
Pačiame viešbutyje yra parduotuvėlių. Kainos, savaime suprantama, sukeltos. Kai kuriose iš jų nenori derėtis

Taip pat yra bankomatas.
Jeigu turit klausimų, rašykit, pabandysiu atsakyti