Sveikos,
nezinau kaip as cia pasirodysiu su savo tuo klausimu, bet gal kas galit pakomentuoti. Nestumo metu ant slaunies atsirado mazas apgamiukas, atrodo nieko ypatingo, bet jis kitoks nei mano visi apgamai, jis tamsesnis (mano bjaurusis anciukas). Pamirsau as cia apie ji visai, praejo pusantru metu.
Nezinau nuo ko, bet greiciausiai pazeidziau apgama ant kaklo, paraudo aplink, pradejau skaitinetis apie apgamus, aisku kaip visad nieko gero nepriskaiciau, viskas apie melanoma... Tada prisiminiau savo mazaji apgamuka ant slaunies, labai sunerimau, uzsirasiau pas dermatovenerologa nmc klinokoj. Na kaip ir tikejausi vizito metu apie ta apraudusi apgama man nieko baisaus nepasake, tik kad panasu yra pazeistas, bet va del to ant slaunies, tai nepradziugino. tipo jis kitoks, bet kaip ir viskas gerai, reikia stebeti ir pasirodyti po 3-4 men, o jei labai jau jis mane neramins galiu issipjauti, bet tik chirurgiskai, nes jau ji reiks tirti, daryti biopsija. Tai as taip ir nesupratau ar cia nieko baisaus ar kaip. Tai jei viskas gerai kodel reiktu biopsija daryt? tai iseitu kaip ir ne viskas gerai gali buti, tai kodel tada reikia laukti ir stebeti... zodziu esu pasimetus ir susirupinus, gal reiktu nueiti pas kita gydytoja, konkreciai onkologa kuris dirba su apgamais ir turi kita aparta apgamams siaskopa, kiek yra tikslus ir efektyvus dermatoskopinis (rankinis) tyrimas, ar sito aparuciuko uztenka pasakyti ar galima laukti tuos 3 ar 4 menesiu????
Sveika,kaip viskas baigesi?Mano lb panasi situacija