Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 13

12 tema.

QUOTE(Abrakadabr @ 2014 12 01, 20:39)
Besilankant prekybos centruose užkliuvo Electrolux EOC5851AOX, bet nežinau ar būna tokių baltos spalvos.

Tokių nebūna.
Atsakyti
Suradau tokią kaitlentę: HANSA BHGW63111035
ar HANSA firmos kaitlentės vertos dėmesio?
Atsakyti
Žiūrėkite baltos spalvos NAUJĄ modeliuką Electrolux EOC5751AOV
wub.gif
Atsakyti
Sveiki, žiūrinėju baltos orkaitės, kažin kaip šita, gal pakomentuotumėt , ar ką kita pasiūlytumėt 4u.gif
HBA241320S Bosch
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2014 12 01, 20:21)
Sveiki, žiūrinėju baltos orkaitės, kažin kaip šita, gal pakomentuotumėt , ar ką kita pasiūlytumėt 4u.gif
HBA241320S Bosch

Man asmeniškai nepatinka schmoll.gif kad tai dažyta emalė(jai gerai pamenu) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 12 01, 19:52)
Žiūrėkite baltos spalvos  NAUJĄ modeliuką Electrolux EOC5751AOV
wub.gif

O kur pagaminta ši orkaitė, visai simpatiška, tik nežinau, ar reikia man tos pirolizės, bet gal tegul būna bigsmile.gif
Gal dar kas gartraukių baltų didesnį pasirinkimą užmatėt, nerandu patinkančio, o metalo spalvos nenoriu( nors čia turbūt reikia pirdinti į gartraukių temą, jei tokia yra rolleyes.gif )
Atsakyti
Sveiki,

ieskom virykles 2in1, norim sidabrines, galvojam apie sia ELECTROLUX EKC6450AOX.
Ar verta? Gal parekomenduot ka galetumet?
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2014 12 01, 21:36)
O kur pagaminta ši orkaitė, visai simpatiška, tik nežinau, ar reikia man tos pirolizės, bet gal tegul būna  bigsmile.gif
Gal dar kas gartraukių baltų didesnį pasirinkimą užmatėt, nerandu patinkančio, o metalo spalvos nenoriu( nors čia turbūt reikia pirdinti į gartraukių temą, jei tokia yra rolleyes.gif )

Pagaminta Vokietijoje....
Na ar reikia pirolizes ar ne tai tik Jusu sprendimas... mirksiukas.gif
Gartaukis labai neblogas Gorenje DVG900ZW.....
Papildyta:
QUOTE(Nuk @ 2014 12 01, 21:52)
Sveiki,

ieskom virykles 2in1, norim sidabrines, galvojam apie sia ELECTROLUX EKC6450AOX.
Ar verta? Gal parekomenduot ka galetumet?

O gal visgi pirkti su indukciniu pavirsiumi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 12 01, 22:03)
Pagaminta Vokietijoje....
Na ar reikia pirolizes ar ne tai tik Jusu sprendimas... mirksiukas.gif
Gartaukis labai neblogas Gorenje DVG900ZW.....
Papildyta:

O gal visgi pirkti su indukciniu pavirsiumi? g.gif

Ačiū, manau, kad dėl orkaitės jau 100 proc. apsisprendžiau, tik gartraukis man tokio stiliaus netiks, per mandras, reikia paprastesnio ax.gif
Aišku, reikia dar ir dujinės viryklės, bet čia temoje dar panaršysiu, kažką lyg užmačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2014 12 01, 22:13)
Ačiū, manau, kad dėl orkaitės jau 100 proc. apsisprendžiau, tik gartraukis man tokio stiliaus netiks, per mandras, reikia paprastesnio  ax.gif 
Aišku, reikia dar ir dujinės viryklės, bet čia temoje dar panaršysiu, kažką lyg užmačiau g.gif

Matyt reikia EGT6342YOW.…...+gartraukis CATA MIDAS 90XGWH
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2014 12 01, 23:36)
O kur pagaminta ši orkaitė, visai simpatiška, tik nežinau, ar reikia man tos pirolizės, bet gal tegul būna  bigsmile.gif ...

Analogiška be pirolizės Electrolux EOA5751AOV. Išsivalančios sienelės ir kokiais 500 lt pigiau.
Atsakyti
Sveiki, ką manote apie tokį komplektuką:
Orkaitė Siemens HB43GS540 ir Kaitlentė AEG HG654320NM ir Gartraukis ELICA ELITE14 LUX GRIX/A/60 ?
Atsakyti