QUOTE(Kapricija @ 2014 08 06, 11:38)
Kaina cia tai kosmine , as is cia pirkau http://www.alfamber.com/shop/ - 1kg, liko apie 350 g., apie 80 sveciu.
Papildyta:
QUOTE(Marile @ 2014 08 06, 16:41)
neturiu dabar to teksto, nes persirašiau tik frazėm, kad piršlys neskaitytų, o tik užmestų akį.
Ačiū tai svočiutei, kurios idėja, užskaitau
Ačiū tai svočiutei, kurios idėja, užskaitau
Dziugu, kad panaudojai, ideja tai ne mano, as radau viename is senesniu scenariju ir tiesiog prisitaikiau pagal save ir renkamus komendantus (kadangi beveik visus pazinojau buvo nesunku). Idedu dar karta teksta:
PIRŠLYS: (svečiams užvalgius) Mielieji, kad mūsų pobūvis vyktų sklandžiai, kad visi svečiai būtų linksmi ir sotūs, man reikalinga pagalba.
Kaip tik šiandien rytą ruošiuosi į vestuves, išsiėmiau kostiumą, lyginuosi kelnes, girdžiu skambina. Pasižiūriu numeris nepažįstamas. Atsiliepiu: Labas, čia tau Tadas skambina, girdėjau, kad piršliu būsi, tai va, sako Tadas: jei nepaskirsi manęs stalo komendantu.... Čia aš iškart pastebėjau, kad Tado balsas tapo grėsmingas, aš aišku jam pabaigti sakinio neleidau ir sutikau. Taigi Tadai, pačiam prašant, skiriu tave pirmuoju stalo komendantu.
Nepraėjus nė valandai, skambina Ovidijus ir sako: neseniai grįžau ir sužinojau, kad stalo komendantu paskyrei Tadą. Sakau: Paskyriau, o jis: Tai kuo aš prastesnis?. Aš pagalvojau: Vienas padėjėjas gerai, du dar geriau Tai, kad tavęs nenuvilčiau, Ovidijau, skiriu į šį postą ir tave.
Kai grįžom su jaunaisiais, prie manęs priėjo Gintaras. Mes kaip dera vyrams, apie žvejybą, paneles ir aišku apie alų pašnekėjom. Aš pagalvojau, kad savo komandoje būtų neblogai turėti ir šį vyruką, nes jis tikrai žinos ko, kiek, kam ir kada įpilti. Taigi trečiasis stalo komendantas Gintaras.
Nu ir galiausiai, einu link stalo, man kelią užstoja Meilutė. Kas čia vyksta??? Eilinį kartą moterų diskriminacija???, klausia ji. Pagalvojau ir nusprendžiau, kad moterys šiandien nesijaustų diskriminuojamos, skiriu ketvirtąja komendante Meilutę.
Taigi įteikiu kiekvienam po skiriamuosius ženklus, darbo priemones ir devizus (Išdalinam ženkliukus, varpelius ir duodam išsitraukti devizus, leidžiame jį perskaityti garsiai). Brangieji, atminkite, aš jus stebėsiu, kuo dažniau jūsų devizai šiandien skambės, tuo geriau bus įvertintas jūsų darbas, tikiuosi mane supratote.
SVOČIA: O man niekas nei skambino, nei rašė. Grįžtam į salę, žiūriu nematyta pora taip meiliai burkuoja ir staiga man į galvą šauna mintis, taigi čia meilės ministras ir ministrienė, Zigmas ir Inga. Įteikiam Jums žibintą, kad meilės reikalus prižiūrėtumėte, meilės kelius parodytumėte ir susipykusius sutaikytumėte.
Na, o jei kas nuo garsios muzikos apkurs ar bedainuojant gerklė suplyš ar koks galas užsikiš, tai kreipkitės į tetulę Jūrą. Ji turės vaistų nuo visų visų ligų (Įteikiamas stiklainiukas su saldainiais).
PIRŠLYS: O dabar mieli sveteliai, siūlau prisipilti taureles ir išgerti už išrinktųjų sveikatą ir jų pareigas.
Gal panaudosit Fainiausia, kad siuo variantu darant, nereikia skaityti, mano vyras atsistojo, viena ranka i kisene ir eme pasakoti istorija. Svarbiausia, kad nematyta, negirdeta ir nenuobodu, o ypac buna nustebe tie, apie kuriuos kalba eina. Aisku siuo atveju reikia mazdaug zinoti sveciu susodimo plana, kad tie komendantai ir kiti veikejai butu atitinkamais tarpais susede .