Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 30 tema

IKEA jau Lietuvoje!

user posted image

29 tema

IKEA Lietuvoje katalogai:
Bendras, Virtuvių, Spintų

IKEA family nuolaidų kortelė: pildoma prie kompiuterio įėjus į parduotuvę, atsiimama iškart prekių grąžinimo skyriuje. Pradeda galioti po 30 min.

Pristatymai į namus iš Lenkijos:
- Erikas: zumi.lt
*Kaina: 1:1 (t.y. 1000 PLN = 1000 LTL).
*Vilniuje didesnius nei 300 PLN užsakymus pristato nemokamai.
*Užsakymai, kurių vertė mažesnė nei 300 PLN atsiimami ofise, Šermukšnių g. 1, Vilnius arba taikomas papildomas mokestis pristatymui į namus.
*Pristatant prekes į kitus Lietuvos miestus, nepriklausomai nuo užsakymo sumos, taikomas papildomas mokestis atsižvelgiant į atstumą nuo Vilniaus.
* iki 50 kg daiktus nemokamai užneša į namo viršų.
*Važiuoja kiekvieną savaitę.
*Vyksta į Varšuvos Janki parduotuvę.
*Atsiskaitymas grynais prekių pristatymo metu.
*Daugiau info klausti vežėjų.

- Olegas: e-express.lt
*Priima tik didesnius nei 50 PLN užsakymus.
*Kaina: 1:1 (t.y. 1000 PLN = 1000 LTL)
*Prekių pristatymas į Kauną: nemokamai.
*Atsiskaitymas grynais prekių pristatymo metu.
*Daugiau info klausti vežėjų.

IKEA skelbimų tema yra čia.

Temoje reklamuotis ir skelbtis draudžiama.

Atsakyti
O kokia IKEA nuolaidų kortelės kaina?
Atsakyti
QUOTE(Torson @ 2014 07 26, 19:45)
O kokia IKEA nuolaidų kortelės kaina?

kortele isduodama nemokamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebriuk @ 2014 07 26, 23:47)
kortele isduodama nemokamai  4u.gif

O Ikea family isigyta Lt galioja tik LT Ikejoje, ar galioja ir pvz, Lenkijos Ikejoje? 4u.gif
Atsakyti
Gal žinot kada bus prekių papildymas? Reikia Besta serijos, jų tinklapyje streikuoja kažkodėl prekių likučių rodymas.
Atsakyti
Nenusikopino žinutė iš senosios temos, bet bandau atsakinėt apie dviaukštę metalinę lovą biggrin.gif

http://www.ikea.com/...ducts/10247973/

Ką tik grįžom iš nedidelės kelionės ir teko nakvot hostelyje, kuriam tiktų pavadinimas "myliu IKEA" lotuliukas.gif Miegojau metalinės lovos pirmam aukšte, antram malėsi mano septynmetis. Tai keikiaus ties kiekvienu jo apsivertimu, kol jis užmigo. Kiekvienas jo krustelėjimas man apačioj žemės drebėjimą sukeldavo. Ir barškėjimas, ir vibracija...nežinau kaip paaiškint geriau, bet jausmas, lyg kas į radiatorių barkškintų, o mano metalinė lova į jį atremta būtų doh.gif
Žodžiu, sau metalinės, būtent dviaukštės, nepirkčiau. Nebent tas antras aukštas būtų labai retai naudojamas, bet tokiu atveju, koks tikslas pirkt dviaukštę g.gif

Galiu palygint metalinę su medine....tai, pasakysiu negražiai, kaip lygint kaip š...ir bulkutę doh.gif Maniškiai jau 6 metai medinėj dviaukštėj miega, teko išbandyt ir pirmą, ir antrą aukštą, tai be problemų ir kasnakt miegočiau reikalui esant..o vat su metaline...jau geriau ant žemės blush2.gif Bet čia tik mano subjektyvi nuomonė, o ir miegota metalinėj tik vieną vienintelį kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~tika~ @ 2014 07 24, 14:52)
O kuo balinot?  blush2.gif

balinau Pinotex impregnantu tokiu

pinotex

tepiau du kartus, gavos balta spalva ir medzio faktura liko. Yra pirkt Senukuose ir mazesnes talpos wink.gif

Taip pat ir kedute ta pasilipimui is Ikejos nusibalinom.
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2014 07 27, 12:40)
Nenusikopino žinutė iš senosios temos, bet bandau atsakinėt apie dviaukštę metalinę lovą  biggrin.gif

Ką tik grįžom iš nedidelės kelionės ir teko nakvot hostelyje, kuriam tiktų pavadinimas "myliu IKEA"  lotuliukas.gif  Miegojau metalinės lovos pirmam aukšte, antram malėsi mano septynmetis. Tai keikiaus ties kiekvienu jo apsivertimu, kol jis užmigo. Kiekvienas jo krustelėjimas man apačioj žemės drebėjimą sukeldavo. Ir barškėjimas, ir vibracija...nežinau kaip paaiškint geriau, bet jausmas, lyg kas į radiatorių barkškintų, o mano metalinė lova į jį atremta būtų  doh.gif 
Žodžiu, sau metalinės, būtent dviaukštės, nepirkčiau. Nebent tas antras aukštas būtų labai retai naudojamas, bet tokiu atveju, koks tikslas pirkt dviaukštę  g.gif

Galiu palygint metalinę su medine....tai, pasakysiu negražiai, kaip lygint kaip š...ir bulkutę  doh.gif Maniškiai jau 6 metai medinėj dviaukštėj miega, teko išbandyt ir pirmą, ir antrą aukštą, tai be problemų ir kasnakt miegočiau reikalui esant..o vat su metaline...jau geriau ant žemės  blush2.gif Bet čia tik mano subjektyvi nuomonė, o ir miegota metalinėj tik vieną vienintelį kartą  4u.gif

ir kas galėjo pagalvot, man ji parduotuvėj tokia simpatiška pasirodė,
dar su vyru pašnekėjom, kad jei labai reiktų dviaukštės lovos, tai būtų visai neblogas variantas

Atsakyti
tai gal sumontuota buvo "kaip ne sau"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2014 07 27, 12:40)
Nenusikopino žinutė iš senosios temos, bet bandau atsakinėt apie dviaukštę metalinę lovą  biggrin.gif

Ką tik grįžom iš nedidelės kelionės ir teko nakvot hostelyje, kuriam tiktų pavadinimas "myliu IKEA"  lotuliukas.gif  Miegojau metalinės lovos pirmam aukšte, antram malėsi mano septynmetis. Tai keikiaus ties kiekvienu jo apsivertimu, kol jis užmigo. Kiekvienas jo krustelėjimas man apačioj žemės drebėjimą sukeldavo. Ir barškėjimas, ir vibracija...nežinau kaip paaiškint geriau, bet jausmas, lyg kas į radiatorių barkškintų, o mano metalinė lova į jį atremta būtų  doh.gif 
Žodžiu, sau metalinės, būtent dviaukštės, nepirkčiau. Nebent tas antras aukštas būtų labai retai naudojamas, bet tokiu atveju, koks tikslas pirkt dviaukštę  g.gif

Galiu palygint metalinę su medine....tai, pasakysiu negražiai, kaip lygint kaip š...ir bulkutę  doh.gif Maniškiai jau 6 metai medinėj dviaukštėj miega, teko išbandyt ir pirmą, ir antrą aukštą, tai be problemų ir kasnakt miegočiau reikalui esant..o vat su metaline...jau geriau ant žemės  blush2.gif Bet čia tik mano subjektyvi nuomonė, o ir miegota metalinėj tik vieną vienintelį kartą  4u.gif

Noreciau ir as pasidalinti ispudziais apie sia lova. Turime tokia lova jau apie pusmeti. Virsuje miega dvylikametis, o apacioje - penkiamete. Kartais ir man paciai tenka pamiegoti pirmame aukste. Taip, kaip virsuje vaikas vartosi tai siek tiek girdisi ir jauciasi, bet tikrai tai nera labai baisu, o zinant kaip kietai miega vaikai, tai musu mazoji tikrai nieko negirdi kai brolis vartosi. Del metalo saltumo, tai irgi nieko blogo negaleciau pasakyti, nes tas metalas tikrai nera saltas (zinoma dabar vasara),o pati lova gan plati, apacioje mazytei ant tos metalines atramos prie galvytes pririsau is loveles apsaugeles medziagines, o virsuje berniokas prisideda pagalveliu, ir grazu, ir jauku. Šiaip lova labai stabili ir ganetinai graziai atrodanti. Ruosdamiesi pirkti rinkomes tarp medines, tos pigios ir sios, tai Ikejoje tuo metu jos buvo sustatytos abi viena salia kitos, todel buvo galima labai gerai palyginti. Pagal bendra vaizda, stabiluma ir kokybe vienareiksmiskai laimejo metaline. Zinoma tuo metu prekyboje nebuvo mediniu tamsiai rudos spalvos dviauksciu, kur galima statyti ir dvi atskirai, gal butumem gundesi pirkti ja. Zinoma, kai lova naudojama namuose yra vienaip, ir kai naudojama nakvynes namuose. Visumoje sia lova esame patenkinti tiek mes, tiek vaikai. Beje mes ja pirkom ne Vilniuje, kur kainuoja 599 lt., o Olegas parveze is Lenkijos- uz 479 lt. (479 zl., dabar matau siek tiek pabrango ir Lenkijoje, bet vis tiek gautusi pigiau nei Lietuvoje). Jeigu dar kas domina, klauskit.
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2014 07 27, 14:38)
tai gal sumontuota buvo "kaip ne sau"?  g.gif

Nepermontavau prieš guldama, tad visko gali būt lotuliukas.gif mirksiukas.gif

Metalinę IKEjos lovą lyginau su turima medine NE IKEjine...tad tikrai negaliu nieko pasakyt apie medinukes dviaukštes iš IKEA.

Dėl metalinės šaltumo/jaukumo....man neužkliuvo. Galų gale čia skonio reikalas, vienam medinė, kitam metalinė - čia jau nepasiginčysi lotuliukas.gif
Sprendžiu tik pagal save....man miegot nepatiko mirksiukas.gif Gal vaikai tikrai nejaučia to barškėjimo iš viršaus, bet aš atiduodu pirmenybę tylai lotuliukas.gif

Taika ir ramybė 4u.gif Laukiu naujienų ir popierinio katalogo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2014 07 28, 15:01)
Nepermontavau prieš guldama, tad visko gali būt  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Metalinę IKEjos lovą lyginau su turima medine NE IKEjine...tad tikrai negaliu nieko pasakyt apie medinukes dviaukštes iš IKEA.

Dėl metalinės šaltumo/jaukumo....man neužkliuvo. Galų gale čia skonio reikalas, vienam medinė, kitam metalinė - čia jau nepasiginčysi  lotuliukas.gif
Sprendžiu tik pagal save....man miegot nepatiko  mirksiukas.gif Gal vaikai tikrai nejaučia to barškėjimo iš viršaus, bet aš atiduodu pirmenybę tylai  lotuliukas.gif

Taika ir ramybė  4u.gif Laukiu naujienų ir popierinio katalogo  lotuliukas.gif

thumbup.gif

Atsakyti