Sveiki visi, kas užsukote
Nutariau , kad metas pasirodyti ir supermamoms, ka gaminu laisvu laiku, kurio lieka ne taip ir daug Kaip ir visas mamas, užsukusi buitis yra ir mane i savo ratą , bet tokia mūsų dalia, tad nesiskundžių ir stengiuosi rasti laiko ir mėgstamai veiklai
O dabar apie esmę
Gaminu ivairiausias plaukų puošmenas tiek dukrytėms, tiek jų mamytėms, noriu , kad visos butu gražios bei išskirtinės.
Taip pat darau kaklo papuošalus, juosteles pamergėms ant rankų.
Esu is Klaipėdos rajono, bet pasinaudojant pašto paslaugomis, siuntinukai nukeliauja visur.
Mane rasite ir Facebook Summer blooms accessories
Jei norėsite isigyti mano kūrinėli , visada galite rašyti asmeninę žinute čia, supermamoje arba facebook.
Keletas mano darbelių
Ačiū moderatorei už temos patvirtinima:)
Ta progą, kad tema patvirtinta , ikelsiu dar keleta darbelių
Lankelis
Galvos juostele mažai mergytei
Lankelis, skirtas mano mergaitei
Galvos juosta
Lankelis
Galvos juostele mažai mergytei
Lankelis, skirtas mano mergaitei
Galvos juosta
gražūs darbai
Ačiū saulyte2
Dar pora darbeliu
Gumeles plaukams
Rinkinukas - segtukas i plaukus, kaklo papuošalas ir juostelė ant rankos( galima risti ir ant kaklo).
Gumeles plaukams
Rinkinukas - segtukas i plaukus, kaklo papuošalas ir juostelė ant rankos( galima risti ir ant kaklo).
Dar keletas darbeliu
Sege i kepuraite.
Sege i kepuraite.
Sveikinu su tema
laukiame ir mes savo groziu
laukiame ir mes savo groziu
Po darbingo sekmadienio, rodausi
Labai tampri siauresne galvajuoste, trikotazine. Tinkama nuo 1 metu iki 7 drasiai.
Trikotazine galvos juosta vesiems vakarams. Tinkama didesnei mergaitei.
Dar viena trikotazine juosta, tik si mazesnei mergytei tinkama butu , nuo 1metuku iki 3 metu. Tiesa pasakius isimylejau sia metine svelnia spalva Jei labai reikia, kompozicija galiu nuimti, ir pritvirtinti prie kitos spalvos juostos arba didesnes.
Labai tampri siauresne galvajuoste, trikotazine. Tinkama nuo 1 metu iki 7 drasiai.
Trikotazine galvos juosta vesiems vakarams. Tinkama didesnei mergaitei.
Dar viena trikotazine juosta, tik si mazesnei mergytei tinkama butu , nuo 1metuku iki 3 metu. Tiesa pasakius isimylejau sia metine svelnia spalva Jei labai reikia, kompozicija galiu nuimti, ir pritvirtinti prie kitos spalvos juostos arba didesnes.
Dar vienas naujas darbelis.
Dar viena nauja retro stiliaus juosta. Gele labai didele, dekoruota kristaliukais.
Dar viena sege, iskeliavusi puosti ruba.
Papildyta:
Keletas nerodytu dar darbeliu.
Papildyta:
Papildyta:
Keletas nerodytu dar darbeliu.
Papildyta: