Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis

QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 14, 20:40)
As pirma karta kepiau didelej skardoj be jokio kepimo popieriaus, antra karta kepiau didelej skardoj su kepimo popierium, o trecia karta kepsiu formoj apvalioj, bet desiu kepimo popieriu.

Ale tikrai gera ideja i forma itiesti kepimo popieriu arba dar geriau folija, tai riebalai is skardo nepabegtu bigsmile.gif Bet kaip tuomet su karamele g.gif ji ten prie tu popieriu taip priliptu doh.gif ypac jeigu iskepta pyraga palikciau atvesti doh.gif
Atsakyti
Rugegelia ....tu vis kokio bieso prigalvoji doh.gif ....mieliniai teslai nereikia jokio patiesalo , ji dedasi tik ant skardos , tai kepinys kuris neprilimpa !!!!!!!!!!!!!!!

Taip iplysdavo , as ir ne sventuole , kartais ir brokeli praleidziu blush2.gif , pas totorius tai diiiiiiiidelis brokas doh.gif suplysia lapai , tongue.gif

Kai tas pyragas kepa , geria kai jis lieciasi su formos sienelemis , tada pasiduoda i virsu , buna storas , o riebalai neturi kur dingti ir susigeria i pyraga , o pas tave liko skardeleje , taip tai laaaabai riebus ir saldus kepinys .

As kepiau neatidaromoi formoi , joje kepu ir kugeli , ju pardese yra pirkti , viena puse ( apatine ) raudona , mirksiukas.gif

Na neiziuriu as to tavo koretumo pas tave , nes labai maza foto blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Chilly @ 2008 12 14, 19:48)
Ale tikrai gera ideja i forma itiesti kepimo popieriu arba dar geriau folija, tai riebalai is skardo nepabegtu  bigsmile.gif  Bet kaip tuomet su karamele  g.gif  ji ten prie tu popieriu taip priliptu  doh.gif  ypac jeigu iskepta pyraga palikciau atvesti  doh.gif

O dar viena is paskos doh.gif ....nereikia jokio popieriaus , ar jus pabludot unsure.gif
Atsakyti
As kepiau su popierium, ir man viskas gerai buvo, sviesto prisigere pyragas, ir skarda svari liko blush2.gif nes pirma karta tai karamele gramdyt reikejo nuo skardos doh.gif
Atsakyti
Va va ir man reikia tokios neatidaromos skardos biggrin.gif

Nu mes cia cipciuk tik pamasteme apie ta patiesima biggrin.gif Supratom, mieline tesla neprilimpa 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 14, 20:57)
As kepiau neatidaromoi formoi , joje kepu ir kugeli , ju pardese yra pirkti , viena puse ( apatine ) raudona , mirksiukas.gif

O ta skarda gal ta is sunkiuju, spizine vadinama?
Atsakyti
Na kepkite jei jums gerai .....bet kam ta popieriu gadinti ....paskaitynekite , ne vienas mielinis gaminys nesikepa ant popieriaus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 14, 20:10)
Na kepkite jei jums gerai .....bet kam ta popieriu gadinti ....paskaitynekite , ne vienas mielinis gaminys nesikepa ant popieriaus  schmoll.gif

Ale matot, kaip as prigalvoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilly @ 2008 12 14, 20:10)
Va va ir man reikia tokios neatidaromos skardos  biggrin.gif

Nu mes cia cipciuk tik pamasteme apie ta patiesima  biggrin.gif  Supratom, mieline tesla neprilimpa  4u.gif
Papildyta:

O ta skarda gal ta is sunkiuju, spizine vadinama?

Ne , ji ne spizine , gan lengvute , veliau ikelsiu foto , bet as jas myliu , gerai jose kepasi , nepridega , labai gerai issiplauna , na tiesiog man jos malonios , nors kainytes tai ......apie 30-40 litu , nuo dydzio ir pardes priklauso , ale as vis ant akcijos pataikau , tai per pus pigiau nusiperku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 14, 20:13)
Ne , ji ne spizine , gan lengvute , veliau ikelsiu foto , bet as jas myliu , gerai jose kepasi , nepridega , labai gerai issiplauna , na tiesiog man jos malonios , nors kainytes tai ......apie 30-40 litu , nuo dydzio ir pardes priklauso , ale as vis ant akcijos pataikau , tai per pus pigiau nusiperku tongue.gif

Mane irgi sudomino kaip ta forma atrodo, laukiam nuotraukytes ax.gif
Atsakyti
Merginos , ji paprasta visose pardese ju yra ( ivairiu dydziu ir formu ) tuoj idesiu ...

user posted image

Jos pas mane senai , gal 7 metai , bet beveik kaip nauja , naudoti medinius irankius !!!!! viska kepu ir pyragus ir mesyte ir kugeli , apkepus ...t.t.
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 14, 20:57)
Merginos , ji paprasta visose pardese ju yra ( ivairiu dydziu ir formu ) tuoj idesiu ...

Jos pas mane senai , gal 7 metai , bet beveik kaip nauja , naudoti medinius irankius !!!!! viska kepu ir pyragus ir mesyte ir kugeli , apkepus ...t.t.

As ta staciakampe turiu thumbup.gif
Atsakyti
tas abi stačiakampes turiu smile.gif tos apvalios nepastebėdavau pirkti g.gif norėčiau
jos pas mane ir senai,labai patogios thumbup.gif
Atsakyti
O toj apvalioj as kepu simtalapius , bet gal truputi didesne rasiu , si ciut ciut per maza .
Atsakyti